Italija, Guardiagrele
...Dodatak brez emulgatorjev na osnovi dehidriranega kvasa. Krepi glutenovo mrežo in zagotavlja volumen končnim izdelkom. Format: 25 kg Odmerjanje: 1 - 2 %...
Nemčija, Dissen
...Preizkusite naše začimbe, ki so stabilne pri peki, posebej razvite za kruh in pekovske izdelke. Pred peko se surovi kosi testa posujejo z začimbo. Stabilne so pri temperaturah do 200°C. Prednosti na kratko: - Brez deklarativnih E številk - Brez dodanih barvil ali konzervansov - Brez mononatrijevega glutamata - Brez ekstrakta kvasa - Brez hidrogeniranih maščob - Le naravne arome - Učinek hrustljavosti...
Italija, Marmirolo
... omogoča tradicionalno ali sodobno razvaljanje. Z MAGRI FREE Napoletana dobimo pice in kruh z razvitimi mehurčki, mehke in z nežno aromo, primerljive z pekarskimi izdelki, narejenimi iz mehke pšenične moke, vendar 100 % brez glutena. Na voljo v pakiranju s kvadratnim dnom 1 kg v škatlah po 12 kosov.
Turcia, Ankara
Ustanovljen leta 1965, KRAL Foods je znan po svojih tradicionalnih in inovativnih izdelkih, kot so Tortillas, Kemalpasa (sponge pastry rolls), şekerpare (pečena mehka peciva), güllaç (pečena mehka peciva), şambaba, erişte (rezanci), piškoti, baklavina testa, mantı, trikotna testa, burek testa, tarhana in kadayif (ocvrta strjena pšenična sladica). S poudarkom na moderni tehnologiji ter standardih k...
Francija, Torcy Le Petit
... žit predstavlja pravi dejavnik diferenciacije za profesionalce v pekarstvu. Vključujejo se neposredno v testo na koncu gnetenja, brez spremembe tradicionalnega recepta, da ustvarijo izdelke z značajem. Intenzivnost kvasa: Uravnotežena Tekstura kaljenih semen v ustih: Nežna, sijajna pod zobmi Okusi, ki jih prinaša kruh: Rastlinske note pšenice, rži, leče in konoplje Barva sredice končnega izdelka...
ufs.country_names.RU, Vladimir
..."Riž+ajda" je edinstvena linija brezglutenskih mešanic moke, ki vam omogoča hitro pripravo skoraj vseh vrst peciva brez kvasa. Odsotnost glutena potrjuje blagovna znamka Crossed Grain, ki ustreza standardom Združenja evropskih celiakij (AOECS). Mešanica ne vsebuje jajc ali mleka, prav tako ne škroba, arom ali zgoščevalcev. To omogoča, da jo lahko uživajo skoraj vse kategorije prebivalstva, zlasti...
BackNatur Lepold je razvil Backferment po načelu med-sal. BackNatur ferment je posebno pekarsko ferment, s katerim lahko pečemo vse vrste kruha brez dodatka kvasa. Možne so tudi žemljice in fine pekovske izdelke brez pekarskega kvasa. Medeno-solni kruh vsebuje le ekološke žitne moke, vodo, bio cvetni med, sol in malo bio oljčnega olja. BackNatur ferment se lahko uporablja za različne izdelke...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play