Italija, Guardiagrele
Ustanovljen leta 2011 v Abruzzu, Italija, Promix Srl je referenčna točka v sektorju polizdelkov za pekarstvo, slaščičarstvo in pizzerije, ki združuje obrtniško tradicijo in tehnološke inovacije za ponudbo izdelkov višje kakovosti. Naši polizdelki so razviti z etičnim pristopom, pri čemer uporabljamo naravne in trajnostne sestavine, kar zagotavlja čisto etiketo, ki ustreza naraščajočim potrebam pot...
Francija, Aix En Provence
...Za ljubitelje okusa ROGER širi svojo ponudbo z novo vrsto krekerjev: Krekerji z maslom. Okusni in slastni za družinske zajtrke, lahko jih namažete z maslom ali pa zaupate njihovemu maslenemu okusu in lahkosti! Krekerji Aixoises z maslom Sestava: Pšenična moka (pšenična moka, gluten), maslo (10%), sladkor, pekovski kvas, sol, emulgator: sojina lecitina, ekstrakt ječmenovega slada. Izdelano v...
Turcia, Trabzon
...www.obamakarnar.com Spaghetti Ječmen Rigatoni Majhne kroglice Rotini Charleston Kolenčka Velike kroglice Nudli Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Veliki Fusilli Velika kolenčka Penne Rigate Velike školjke Sedani Rigati Farfalle Kuskus Majhne školjke Lumache Liche Krona Kolesa Zvezde Prsti Bucatini Hitri Penne testenine Hitri Fusilli testenine Tri barve polnozrnate testenine polnozrnate testenine Ječmen Instant kvas Rafinirano sončnično olje www.obamakarnar.com...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kvas (Saccharomyces cerevisiae) je mikroorganizem, ki spada v skupino enoceličnih gliv, ki združuje približno 1.500 vrst. Pekovski kvas se uporablja pri proizvodnji pekovskih izdelkov iz različnih vrst moke. Suhi (posušeni) kvas ima naslednje prednosti: stabilna kakovost, dolga življenjska doba, širok spekter temperaturnih pogojev, enostavno prevoz in shranjevanje. Logistika je veliko lažja v primerjavi s stisnjenim kvasom, zasede 3-4 krat manj prostora za shranjevanje, ni potrebe po pogostem nakupu kvasa.
...25 KG Kraft vreča. Namen uporabe Sudem mešanica za kruh (10 kg), sestavina kvas (za kruhke 300 GR, za velike kruhe 400 g) in voda (6 litrov) se zmešajo v testo. Temperatura testa 25-27 °C, 10 min počasi, 7 min hitro se gnete. Za 1. fermentacijo 15 min (na pultu). Za 2. fermentacijo traja 30 min. Peče se 30-35 minut. 1 leto shranjevanja na hladnem in suhem mestu.
Bolgarija, Plovdiv
...Unica Bul krušna kvaš - Edinstven in brez analogij krušni kvaš iz Bolgarije. Novi proizvodni zahtevki vodijo do potrebe po večjih spremembah tehnoloških procesov in večji intenzifikaciji celotnega proizvodnega procesa. Na eni strani to nedvomno prinaša prednosti, na drugi strani pa pomeni zavrnitev tistega, kar ljudje imenujejo "okus dobrih starih časov". Tistega kruha, ki ga je babica gnetla v...
Italija, altamura
...Osnove za pice so pridobljene iz obdelave testa z enostavnimi in malo sestavinami: fino mlet pšenični semolinski zdrob, krompirjev škrob, sojina lecitin, ekstra deviško oljčno olje, sol, pivski kvas, voda. Vsebuje gluten in sojo. Preprosta pica za pripravo in obogatitev z omejenim številom začimb, ki jih omejuje le domišljija. Oblika je okrogla, ročno obdelana in visoke kakovosti, da ustreza...
Francija, Les Pavillons-Sous-Bois
...Pain Americana 4.5" s sezamom (1003) 12 kosov x 77g Sestavine Pšenična moka, voda, sladkor, kvas, sončnično olje, sezamova semena (2%), sol, konzervans (E282), emulgator (E481, E472e), sredstvo za obdelavo moke (E300).
ufs.country_names.RU, Saratov
...Rž je tipična žitna kultura. Rženi kvas se izdeluje iz zrnja, moka se proizvaja, ki gre predvsem za kruh, pridobiva se škrob, prav tako pa se uporablja kot surovina za proizvodnjo alkohola. Rž je ena najpogostejših (po gorčici) in najbolj dragocenih zelenih gnojil. Učinkovito zatira plevel in rastlinske bolezni, pri čemer presega druga znana zelena gnojila v tej lastnosti zaradi svojega posebej...
Francija, Capdenac Gare
... kruh na kvas, jih vsebujejo. Fermentirano mleko je v tem pogledu zelo bogato. Laktobacili in Bifidobakterije, ki jih je mogoče obnoviti: 24 milijard Lactobacillus acidophilus DSM 21717: 10 milijard Lactobacillus gasseri LMG 26661: 6 milijard Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103: 4,4 milijarde Bifidobacterium bifidum DSM 22892: 2 milijardi Lactobacillus fermentum CECT 5716: 1,6 milijarde Vitamin B2: 0,42 mg (30% VNR*)...
Ukrajina, Kyiv
...Izdelki so pripravljeni za izvoz in izpolnjujejo vse tehnične pogoje, kar potrjujejo certifikati kakovosti in skladnosti. Pakiranje: 1 kg Država proizvodnje: Ukrajina Oznaka: od proizvajalca ali zasebna oznaka Ržena mleta moka povečuje odpornost proti nalezljivim boleznim, spodbuja proizvodnjo hormonov in protiteles. Mleta ržena moka se uporablja pri proizvodnji kislega testa za pivo in kvas...
Belgija, Tessenderlo
...slaščičarje in specializirane pekarne, kot so vrste moke; sladkorji; kvas; obdelani mlečni in jajčni izdelki; maslo in maščobe; izboljševalci kruha; veziva; čokolada in dekorativne figure ter okraski; rozine in konzervirano sadje; polnila in prelive; oreščki in semena; zamrznjeni izdelki; testenine; kruh, sestavine za kruh, baguette, žemljice, panini, sendviči, pistoleti in piccolo; viennoiserie, rogljički in kava; tortice, pecivo, piškoti, torta, vaflji, krofi, mafini in browniji; slaščičarstvo, sladice in praline; prigrizki in pice; embalaže ...
... ročno obdelavo, ki ji sledi najmanj štiri ure vzhajanja in peka v krušnih pečeh, dobimo edinstven in pristen kruh. Vso svojo energijo in pozornost posvečamo prehranskim potrebam za zdravo, uravnoteženo in pametno prehrano. Naši izdelki na okusen in vabljiv način ponovno odkrivajo okuse preteklosti. Poleg kruha lahko uživate v Pane Biscottato, Freselle in Tarallini različnih okusov, med katerimi so tudi znameniti neapeljskih taralli 'Sugna e Pepe' in številni drugi kakovostni sladki piškoti.
Francija, Labeuvrière
Izkušenj francoske pekarne, kruhi iz linije Le Pain Héritage podjetja Délifrance so pečeni v kamnitem pečici, kar jim daje svežo sredico in neustavljivo hrustljavo skorjo. Linija vključuje kruhe za deljenje, sendviče in posamezne kruhe ter se razteza na tri edinstvene in okusne recepte: Žita (z sadnimi in praženimi notami ter hrustljavimi semeni žit), Poolish (z nežnimi aromami žit in sladke mandljev) ter Kvas (z bolj izrazitimi notami: rahlo kislostjo, notami rži in kvasa).
Italija, Ozzano Dell'emilia
Kvas za sladke in slane Priprave za kreme Priprave za pudinge - Krompirjev škrob Grenka in sladkana kakava Vaniljev sladkor in sladkor v prahu...
Italija, Milano
... metodah in receptih. Tukaj skrbimo z ljubeznijo za naravni kvas in delamo na tem, da našim strankam ponudimo nekaj več kot le dober izdelek, del naše zgodovine, naših tradicij, naše kulture. Vergani srl proizvaja panetone, veneziane, colombe, chiacchiere, rogljičke in različne vrste prigrizkov.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo