Italija, Ispica
...": izkorišča namreč posebne klimatske in okoljske pogoje, značilne za jugovzhodno Sicilijo, kar poudarja organoleptične lastnosti izdelka ob upoštevanju najstrožjih in najučinkovitejših higienskih standardov (HACCP). Strast in predanost sta končno dodatna sestavina, ki dodaja vrednost, zaradi česar so sušeni paradižniki Agriblea izdelek absolutne ODLIČNOSTI.
Nemčija, Weinheim
... termostabilnost. Ima pozitiven vpliv na teksturo, doslednost in okus izdelka. Naravni izvor transglutaminaze naredi končne izdelke okolju prijazne. Uporaba transglutaminaze zmanjšuje stroške proizvodnje, zagotavlja fizično privlačnost in izboljšuje organoleptične lastnosti izdelkov, podaljšuje rok trajanja in izboljšuje lastnosti, ki pozitivno vplivajo na zdravje ljudi. Poleg tega transglutaminaza zmanjšuje kalorično vsebnost izdelkov, zmanjšuje (ali celo odpravlja) stabilizirane dodatke, povečuje izhod končnih izdelkov. Prav tako se enostavno prilagaja tehnološkemu procesu.
Francija, Colombelles
Inodry je specializiran za pretvorbo aktivnih sestavin v prašek. Inodry ponuja inovativen postopek dehidracije, granulacije in oblaganja občutljivih snovi, da ohrani njihove organoleptične lastnosti, stabilnost ter olajša njihovo uporabo in shranjevanje. Inodry obravnava izdelke, kot so aminokisline, maščobne kisline, arome, bakterije, barvila, encimi, rastlinski izvlečki, eterična olja, kvasovke, minerali, probiotiki in vitamini. Inodry ponuja različne rešitve za sektorje prehrane, prehranskih dopolnil, farmacevtske industrije, kozmetike ter prehrane živali.
Italija, Molinella
... nenehno iščejo tehnologije in ideje za optimizacijo procesov ter izboljšanje kakovosti, ne da bi pri tem kdaj izgubili iz vida organoleptične lastnosti izdelka, v katerega so zakoreninjene tradicije in kulinarika naše države.
Italija, Zola Predosa
... tople ali tudi hladne hrane, pri idealni temperaturi. Visoki higienski standardi zagotavljajo popolno ohranjanje živil, da se ohranijo organoleptične lastnosti vsake jedi, s segrevanjem, natančno prilagojenim vsakemu izdelku. 3 prednosti Bicomovih avtomatov: 1 Prilagodljivost na vse vrste embalaže 2 Združljivost z vsemi prehranskimi značilnostmi 3 Zmožnost obvladovanja do 100 jedi hkrati. Kako je...
... prva regija, ki začne obiranje oljk okoli 20. septembra, in oljčno olje, ki ga pridelujemo, je ekstra deviško olje z kislostjo, ki ne presega 0,35. Ima odlične kemijske analize, izjemne organoleptične lastnosti in dosega odlične rezultate na degustacijskih testih. Poleg tega je naše oljčno olje sposobno nositi zdravstvene trditve, saj povprečna vsebnost polifenolov presega 600 mg/kg. To dokazujejo...
Italija, Isola Della Scala
... tehnologijami, zgrajenega v srcu posestva, se surovina takoj zamrzne v IQF (Individually Quick Frozen) in pretvori v pire, da ohrani vse organoleptične lastnosti svežega proizvoda. Naša misija je zagotoviti našim strankam najboljšo kakovost, varnost hrane in porekla izdelka skozi natančen in skrbno nadzorovan proces naše proizvodne linije od polja do pakiranega izdelka. Passolongo je vaš partner za prilagojene polproizvode iz sadja in zelenjave.
Španija, Almodóvar Del Campo
... organoleptične lastnosti, ki so posledica posebnih podnebnih in talnih pogojev območij, kjer se nahajajo oljčniki, v prehodnem območju med manjšansko ravnico in Sierrami Morenami, kar jih dela edinstvene. V naši moderni tovarni za pakiranje imamo široko paleto formatov, da zadovoljimo različne potrebe naših strank.
... uporablja lesne odpadke, ki nastanejo pri obrezovanju dreves, ter bolj vlažne dele, kot so plodovi, ki nimajo pravih lastnosti za trženje. Podjetje razpolaga z obratom za predelavo in pakiranje citrusa, ki ga napaja fotovoltaični sistem, kar ga naredi samostojnega na področju energetske oskrbe. Izdelek se obdeluje z natančno izbiro, pranjem, kalibracijo in pakiranjem. Obrat je prav tako opremljen s hladilno komoro za hlajenje in shranjevanje plodov, kjer je to potrebno, da se zagotovi in ohrani njihove organoleptične lastnosti.
Grčija, Athens
...KALITERA pomeni "najboljše" v grščini. KALITERA so najboljši naravni proizvodi iz evforične grške dežele, prineseni k vam z vsega sveta za boljše življenje. Naša misija je, da vas razvajamo z zdravimi, naravnimi in okusnimi prehranjevalnimi navadami. KALITERA Ekstra deviško oljčno olje ima sadno aromo in grenko začinjen okus v popolnem ravnotežju (organoleptične lastnosti: sadno: 4,1; grenko: 2,9...
Španija, Madrid
V ALMA DE AOVE ponujamo izbor najboljših ekstra deviških olj (AOVE) iz Španije. Specializirani smo za AOVE visoke kakovosti, ki se odlikujejo po svoji izjemni kakovosti in svežini. Naša izbira vedno vključuje olja iz zadnje letine, iz zgodnje letine, kar zagotavlja, da imajo vsa olja vse organoleptične lastnosti, ki jih naredijo edinstvena. Sodelujemo z različnimi blagovnimi znamkami, sortami...
Srbija, Arilje
... visoko kakovost končnih IQF izdelkov ter ohranja organoleptične lastnosti in hranilno vrednost sadja. Prizadevamo si, da našim strankam dobavimo visokokakovostne, varne in zdrave izdelke, zato strogo nadzorujemo vse faze proizvodnje, od primarne proizvodnje, nadzora prejetih surovin, nadzora obdelave, nadzora zamrzovanja, sortiranja, pakiranja do dostave izdelkov. Sadje sortiramo z uporabo sodobne laserske tehnologije. Vsi proizvodni procesi so v skladu s standardi varnosti hrane HACCP, Global G.A.P, BRC, IFS, in imamo vse te certifikate, vključno s certifikatom EOS za ekološko pridelavo.
... obdelava riža poteka po tradiciji: riž se postopoma obdeluje z beljenjem, mletjem s kamnom in končno obdelavo pri sobni temperaturi, da ohranimo neokrnjene organoleptične lastnosti našega riža, ki ima visoko prehransko vrednost in gastronomski slog. Izdelki CRESPIRISO: riž Carnaroli, riž Vialone nano, riž Baldo, riž Arborio, riž Roma, aromatični riž, črni riž Venere, rdeči riž Ermes, koruzna moka, riževa moka, riževi piškoti, pripravljeni rižoti s Carnarolijem in črnim tartufom, z gobami, riževa testenina.
Španija, Escúzar
... iz svežih in naravnih sestavin, za domač, okusen in zdrav rezultat. Poleg tega naš inovativen tehnološki proces z visokimi pritiski (HPP) in hlajenjem ohranja vse organoleptične lastnosti sadja in zelenjave ter zagotavlja najvišjo kakovost in varnost hrane. Caña Nature | vaša zdrava izbira...
Italija, Terranuova B.
... ŽAFRAN INTEGRIRALI Z: OLJČNIM OLJEM EKSTRA DEVICE IZ NAŠIH TOSKANSKIH HRIBOV, OD RAZPOZNAVNEGA PODJETJA, KI PROIZVODI IZKLJUČNO Z BIO ZNAMKO, KISOM, PRIDOBLJENIM IZ GROZDJA Z NAŠIH TOSKANSKIH HRIBOV Z BIO ZNAMKO, MEDOM AKACIJEM, KJER SE ŽAFRAN, IMENOVAN RDEČE ZLATO, INTEGRIRA IN IZPOSTAVI NJEGOVO OKUS IN AROMO, OBDRŽUJOČI VSE NJEGOVE ORGANOLEPTIČNE LASTNOSTI. ŽAFRAN, KI JE NAJMOČNEJŠI ANTIOKSIDANT, JE RESNIČNO ELIXIR DOLGE MLADOSTI Z IZRAŽENIMI AFRODIZIAČNIMI LASTNOSTMI.
Italija, Caianello
...). Čeprav to prinaša nižji donos, zagotavlja bistveno višjo kakovost. Obiranje poteka predvsem ročno in le redko z uporabo mehaničnih sredstev, ki pa kljub temu spoštujejo plod in ga nežno obravnavajo, da mu ne povzročijo škode. Naša oljčna plantaža se nahaja na izbruhu ugaslega vulkana znotraj Regionalnega parka Roccamonfina, dobro zaščitena pred kakršno koli obliko onesnaževanja in kemičnih gnojil. Posebne značilnosti terena, na katerem rastejo naše oljke, dajejo olju vrhunske organoleptične in hranilne lastnosti.
Španija, Barcelona
...ki je prišel na trg. Tritordeum je nova naravna žita, kombinacija trde pšenice (Triticum durum) in divjega ječmena (Hordeum chilense), ki ima izjemne hranilne, agronomske in organoleptične lastnosti. Je bolj trajnostno žito kot pšenica in ima lastnost lahko prebavljivega glutena. Tritordeum je primerno za proizvodnjo širokega spektra inovativnih funkcionalnih izdelkov. Za več informacij obiščite: www.tritordeum.com...
Italija, Gropello Cairoli
...Pridelujemo avtentični Carnaroli, klasično sorto in ne njene nadomestke, ga sušimo na zemeljski plin, izvajamo počasno mletje na kamen in ga pakiramo v zaščitni atmosferi, da najbolje ohranimo njegove organoleptične lastnosti.
Španija, Barcelona
... monofloralnega kot multifloralnega. Na njihovi spletni strani lahko opazimo širok katalog izdelkov: medove iz timijana, pomarančnega cveta, rožmarina, kostanja, gora, cvetja, gorskega območja, evkaliptusa, mandljev in še veliko več. Ekstra deviško oljčno olje, ki ga najdemo na beevoo.net, je eno najbolj nagrajenih v Španiji. Gre za ekstra deviško oljčno olje zgodnjega obiranja, pridobljeno pri 21-23ºC, ki ohranja vse svoje organoleptične lastnosti.
Italija, Cesena
...organoleptične in hranilne lastnosti izdelkov. Ser.mac se je uveljavil kot vodilni pri načrtovanju in namestitvi naprav za obdelavo paraguaya (ploska breskev), poleg tega pa tudi avokada, paradižnika, citrusa, breskev, nektarin, jabolk, hrušk, marelic, kaki, granatnega jabolka, sliv, kivija in bučk. Že dolgo so največja vlaganja podjetja Sermac osredotočena na razvoj inovativnih rešitev za biometrično...
Italija, Gubbio
...) pri temperaturi 27 °C. To ugodno vpliva na končno kakovost oljčnega olja. Hranjenje olja: Olje se shranjuje v nerjavečih rezervoarjih pri nadzorovani temperaturi, da se zaščiti izdelek pred oksidacijo. Polnjenje: Olje se polni neposredno v skladu z HACCP smernicami (Analiza nevarnosti in kritične kontrolne točke). Po kratkem počitku se olje naravno filtrira s pomočjo dekantacije, da se ohranijo njegove prehranske in organoleptične lastnosti nespremenjene. Zato se strogo polni v cinkove posode.
Italija, Campobasso
KAKOVOST IN TRADICIJA Misija podjetja je vedno usmerjena v zagotavljanje izdelkov visoke KAKOVOSTI, funkcionalnih in z visoko energetsko učinkovitostjo, ki lahko predelajo surovino, ne da bi spremenili organoleptične lastnosti in ob popolnem spoštovanju TRADICIJE. Poleg pravega razmerja med kakovostjo in ceno, nizkega vpliva na okolje in zanesljivosti skozi čas so temeljne značilnosti vseh naših...
Italija, Gambettola
Green Fruit S.n.c. uvaža, distribuira in trži različne vrste prehranskih izdelkov v B2B kanalu. Smo zlati dobavitelj na Alibaba.com. Naši izdelki so namenjeni maloprodaji, Horeca ali podjetjem kot sestavine za nadaljnjo predelavo. Vse izdelke odlikuje kakovost transformacijskega procesa, ki zagotavlja boljše organoleptične lastnosti in daljšo obstojnost. Dobavitelji so lokalne realnosti: naš cilj...
Italija, Pienza
... jo mleti v roku dvajsetih ur po obiranju. Ekstrakcija olja poteka s hladnim stiskanjem in z najsodobnejšimi mehaničnimi procesi, zahvaljujoč katerim končni izdelek ohranja skoraj vse organoleptične lastnosti sveže olive. Podjetje se ponaša z skoraj stoletno izkušnjo na tem področju, zahvaljujoč pomembni strokovnosti, ki jo je pridobil njegov ustanovitelj, gospod REMO MONACI.
Italija, San Marco Evangelista
...podvržejo umetnosti mešanja, da dosežejo kremo, polnost, grenkobo, kislost, vonj in obstojnost; - Ti senzorični vidiki se ohranjajo tudi med pakiranjem, da se ohranijo organoleptične lastnosti izdelka in se prepreči stik z plini, vlago, svetlobo in drugimi zunanjimi dejavniki, ki bi lahko vplivali na tako hitro pokvarljiv izdelek. Naša paleta izdelkov je zelo raznolika in vključuje kapsule (v premerih 55 ali bidose, 44 in 38), kompatibilne kapsule (Lavazza Point/ A Modo Mio/ Blu, Nespresso in Dolce Gusto), zrna, mleta kava in sladkor.
Španija, Getafe
... jedi in novih kombinacij za užitek naših strank. Sveži sezonski tartufi Smo strokovnjaki za tartufe, ja, in to se odraža v tem, da imamo v določenih trenutkih leta lahko od 2 do 4 različne vrste svežih tartufov, kar našim strankam omogoča, da dobijo tartufe, ki jih potrebujejo specifično za svoje jedi, glede na njihove organoleptične lastnosti.
Italija, Gambolò
Proizvajamo zamrznjene brioche visoke kakovosti, primerne za najbolj zahtevne okuse. Brioche Regina se poleg dolgoletnih izkušenj ustanovitelja v slaščičarstvu opira na skrbno izbrane sestavine in najsodobnejše stroje. Ta spoj tehnologij in slaščičarskih veščin je ustvaril izdelek z izjemnimi standardi in stalno kakovostjo skozi čas. Od tod tudi ime Brioche Regina, ki daje pravi poudarek izjemnemu in edinstvenemu zajtrku. Naš zamrznjeni izdelek ohranja svoje organoleptične lastnosti, zato je primeren za široko distribucijo, kar omogoča izvoz priznane italijanske kakovosti tudi v tujino.
Italija, Milano
... tehnologijo in inovacijami, dajejo življenje enojni kapsuli, stisnjeni in pakirani na način, ki ohranja vse organoleptične lastnosti prave italijanske espressa. Sistem kapsul poleg zagotavljanja najvišje kakovosti v skodelici ponuja tudi praktičnost in prihranek neposredno doma. Ne le kava, v ponudbi kapsul, združljivih z Il caffeitaliano, lahko najdete tudi infuzije, instant čaje in aromatizirane napitke. Številni okusi in vrste za najbolj zahtevne in izbrane brbončice.
Španija, Zaragoza
...Podjetje, ki že 20 let prideluje ekstra deviško oljčno olje na lastnih oljčnih nasadih. Popolnost zaradi kakovosti in garancije čistoče nas sili, da skrbno izbiramo vsako oljko, jo obdelamo s 'hladnim stiskanjem', obiramo vsako letino zgodaj zjutraj, preden sonce vzide, da ohranimo organoleptične lastnosti, in prepeljemo oljke v stiskalnico v manj kot dveh urah, da ne izgubijo naravnih...
Španija, Cocentaina
SAFRRON-ORIGEN JE MLADO PODJETJE S TEAMOM, KI IMA PETNAJST LET IZKUŠENJ NA PODROČJU PREHRANE, ČEGA TEMELJNA DEJAVNOST JE DISTRIBUCIJA IN TRŽENJE ŠAFRANA. GLEDE NA NAŠO PRIVILIGIRANO GEOGRAFSKO POLOŽAJ V ŠPANIJI, POSEBEJ V CASTILLA LA MANCHA, IN NJENE EDINSTVENE KLIMATSKE POGOJE, ŠAFRAN IZ ŠPANIJE IMA ORGANOLEPTIČNE LASTNOSTI, KI GA DELA NAJDRAGOCENEJŠI IZDELEK NA SVETU IN ZARADI TEGA NAJVEČ...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo