Italija, Marmirolo
...usmerjeni v iskanje bolj naravnih procesov: z grobim mletjem se spoštujejo najdragocenejši deli pšenice, ki tako ohranja svoje organoleptične lastnosti, pa tudi vlaknine iz delov otrob. Ta moka združuje odlične prehranske lastnosti z večjo obdelovalno sposobnostjo kot celovita moka, kar rezultira v končnem izdelku, ki je rustikalen, dišeč in se topi v ustih, z intenzivnim okusom in temnejšo barvo.
Španija, Guijuelo-Salamanca
...Rotacijski nosilec za šunko Mod. "Osnovni" najnovejša kreacija. Izdelano iz hrastovega lesa. Ljudska modrost pravi, da je dobro šunko treba rezati z nožem, da imajo kosi optimalne organoleptične lastnosti za uživanje.
Španija, Murcia
...Organsko olje iz šafranike se pridobiva s prvim hladnim stiskanjem semen Carthamus tinctorius. Rastlina je doma iz Egipta. Trenutno jo gojijo tudi v Indiji, Mehiki in Združenih državah. Postopek rafinacije odstrani nezaželene organoleptične lastnosti, na primer vonj in okus. Ima visoko vsebnost linolne kisline, kar zagotavlja mehčalne lastnosti in preprečuje izgubo vode iz kože. Je 100% naraven in organski izdelek. INCI: CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL CAS: 8001-23-8 EINECS: 232-276-5...
Švica, Wollerau
...Hrana, pripravljena v Zepter Masterpiece posodi, izgleda lepša, saj ohranja svojo barvo, obliko in teksturo; hrana je tudi neprimerljivo okusnejša, saj so njene organoleptične lastnosti (barva, oblika, tekstura, aroma in okus) ohranjene; hrana je veliko bolj zdrava, ker so ohranjene njene hranilne in biološke vrednosti (vitamini, minerali, beljakovine, mikro in makro elementi). Pripravljena na ta...
Španija, Dicastillo, Navarra
...Ta pomarančna krema je narejena neposredno iz lupine in pulpe pomaranč ter oljk (oljčni sok) z uporabo le fizičnih procesov (izbira-pranje, maceracija, drobljenje, mešanje-sitovanje, kuhanje-pasterizacija ter pakiranje in označevanje). Ker je ta izdelek narejen izključno iz naravnih sestavin, se prilagoditve izvajajo na sestavinah, da se dosežejo želene organoleptične lastnosti in ohranijo vse...
Italija, Benna
...Storitev dealkoholizacije pijač, z zmanjšanjem vsebnosti alkohola, ne da bi ogrozili okus in kakovost. Uporabljamo napredne tehnologije, da ohranimo organoleptične lastnosti izdelka nedotaknjene. Storitev bo na voljo od leta 2025.
...Tonda Gentile Romana - sorta italijanskega izvora, srednje vitalnosti, pol-erektna, zgodnja, srednja razpoložljivost peloda, visoka produktivnost, srednje-zgodnje cvetenje, zgodnja in homogena. Plodovi so srednje veliki (2.5-2.7 g), okrogli, temno rjavi, rahlo progasti, ovojnica je dolga toliko kot plod. Jedro predstavlja 45-47% teže ploda. Namenjena je predelavi, saj ima organoleptične lastnosti visoke kakovosti. Odporna je na napade pršic (Phytocoptella avellanae), zmerno odporna na napade lešnika (Balaninus nucum) in zelo dovzetna za glivico Anisogramma anomala (EFB). Obiramo jo sredi septembra.
Španija, Sagallos Zamora
...Popolna za pakirnike, distributerje in proizvajalce, ta med ohranja vse svoje hranilne in organoleptične lastnosti, kot sta sladek okus in mehka tekstura. Poleg tega izpolnjuje najstrožje standarde kakovosti, kar zagotavlja zdrav izdelek brez onesnaževal. Seznam povezanih izdelkov in storitev: Med v sodih po 300 kg Opis: Sode po 300 kg naravnega medu, idealni za velike pakirnike in...
Italija, Moio Della Civitella
...strogo izbrani sezonski limoni in italijanski sladkor. Postopek kuhanja pod vakuumom: Marmelada se kuha pod vakuumom pri 55 stopinjah, kar ohranja organoleptične lastnosti sadja ter ohranja okus in hranila. Brez dodatkov: Brez konzervansov, sredstev za uravnavanje kislosti ali barvil, za avtentičen in naraven izdelek. Neposreden okus: Popolno ravnotežje med sladkostjo in rahlo kislim priokusom, idealno za poudarjanje okusa svežih limon.
...Ponujamo procesne rešitve za vse vrste sadja in za vse faze proizvodnje: od dostave svežega sadja, preko ekstrakcije ali stiskanja do končnega pakiranja soka aseptično ali s toplem polnjenjem. Alternativno, gradimo obrate za pripravo kakovostnega soka, ki izhajajo iz pirejev in koncentratov v aseptičnih bobnih, pri čemer spoštujemo organoleptične lastnosti sadja. V obeh primerih naše tehnologije...
Španija, Majadahonda-Madrid
...To je olje, pridobljeno iz oljk, zbranih na posestvu na začetku sezone žetve (november), medtem ko so oljke v polnem zorenju, preden dosežejo zrelost in so pobrane neposredno z drevesa. Ponuja bolj nežne organoleptične lastnosti kot zgodnje olje, z značilno grenkobo in pekočino, in vedno v kategoriji ekstra deviškega olja.
Francija, La Fleche
Italija, Monterotondo
...Biološki kakav v prahu na debelo podjetja Vegantis, na voljo v različnih formatih in po veleprodajnih cenah, je 100% naraven, iz surovih zrn. Ima biološki certifikat. Izdelan v Peruju iz nasadov Theobroma Cacao, je sušen in obdelan pri nizkih temperaturah po tradicionalnih metodah, da ohrani svoje organoleptične lastnosti in mikrohranila. Vir magnezija in fosforja, se predstavlja kot fina in...
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Nova letina: Lagar de Soto izbrana za najboljše ekstra deviško ekološko oljčno olje v Estremaduri, nagrada "Extrema Selección 2019". Nova letina 2018/2019 - Ker gre za teritorialni izdelek in ne za mešanico, se lahko organoleptične lastnosti vsako leto razlikujejo. Ekološko ekstra deviško oljčno olje ''LAGAR de SOTO'' je nefiltrirano in izvira iz družinske mline, ki deluje že 140 let. Sorta oljk...
...Ideja o izdelavi omake iz češnjevih paradižnikov "Il Moro" je nastala iz želje po ustvarjanju linije premium, svežih in predelanih izdelkov, ki imajo skupno eno stvar: češnjev paradižnik "Hybleo", izbran zaradi odličnega ravnotežja med kislinami in sladkorji. Narejena iz preprostih in naravnih sestavin ter po tradicionalnih tehnikah, omaka "Il Moro" zelo dobro ohranja organoleptične lastnosti...
Španija, Cornella De Llobregat
...BIOKEEP je inovativna tehnološka rešitev -Podaljšuje rok trajanja izdelkov -Zamenjuje tradicionalne kemične konzervanse -Nadomestek za kalijev sorbat (E202), natrijev laktat (E325), natrijev sulfit (E221), kalcijev propionat (E282) -Clean Label Učinkoviti rezultati, ki zagotavljajo mikrobiološko varnost Ne vpliva na organoleptične in hranilne lastnosti hrane Preprečuje rast širokega spektra patogenih bakterij v živilskih izdelkih Kategorije: Mesni izdelki, Mlečni izdelki, Pripravljeni obroki, Pekovski izdelki, Juhe, Omake, ...
... kot naravno zdravilo za lajšanje kašlja in bolečin v grlu. Za izdelavo MACUBA se je ILCAR odločil za kuhanje pod vakuumom, tehniko, ki v primerjavi s tradicionalnim kuhanjem omogoča dosego želene koncentracije pri nižji temperaturi, s čimer se ohranijo vse organoleptične in aromatične lastnosti rožiča, kar ponuja izdelek visoke kakovosti, bogat z vitamini, minerali in polifenoli, močnimi antioksidanti.
...Naša kava je pripravljena iz mešanic zrn različnih sort in porekel, obdelanih po metodi pranja: plodovi po obiranju so olupeni, demucilaginirani, oprani in nato posušeni. Olupijo jih stroji, nato pa jih postavijo v bazene z vodo, da odstranijo mucilagino med obdelavo. Te oprane kave imajo visoko kakovostne organoleptične lastnosti.
Francija, Montpellier
...Kot alternativo do rožnatih jagod, ki preplavljajo trge, vam ponujamo rožnate jagode, ki izvirajo iz skoraj divjega okolja. Naše rožnate jagode prihajajo z vzhodne obale Madagaskarja. Združenje, ki ga sestavljajo lokalne skupnosti, jih nabira in jih naravno suši na soncu. Ta postopek traja dolgo. Po tem postopku isti delavci nato sortirajo rožnate jagode, da obdržijo le najlepše sadeže. Ker je rožnata jagoda krhka, se njen perikarp zelo enostavno loči. Organoleptične lastnosti teh rožnatih jagod so izjemne in ponovno oživljajo to izjemno lažno poper.
Italija, Forlì
...Arašidi v lupini so bogati z minerali, kot so magnezij, kalij, cink, fosfor in mangan ter vitamini skupine B. Nesoljeni arašidi se pražijo z lupino, da ohranijo svoje organoleptične lastnosti. Vsak dekagram arašidov zagotovi našemu telesu približno 600 kcal. Nesoljeni arašidi so odlična izbira antioksidantov. Poleg tega se ta prigrizek lahko doda vašim solatam ali uporabi za okrasitev sladic, smutijev ali sladoledov, lahko pa jih tudi zmeljete za pripravo znanega arašidovega masla.
Francija, Guérande
...Črna tartufa je povezana z koreninami gostiteljskega drevesa. Drevo zagotavlja gobi sladkorje, medtem ko goba drevesu zagotavlja minerale. Ob zrelosti jo prepoznamo po njenih črnih piramidastih luskah. Njen subtilen in kompleksen vonj je mešanica vonjav gozdne podlage, zemlje in humusa, obogaten z praženimi suhim sadjem. Te izjemne organoleptične lastnosti ter njena redkost delajo to kategorijo...
Italija, Marciano Della Chiana
...Sir pecorino aromatiziran s hruško. Teža: 350 g. Izdelek pakiran vakuumsko. Značilnosti: Testo je zelo krhko z izrazitim okusom hruške. Organoleptične lastnosti: Zorenje: približno 60 dni. Oblika: skodelica. Sestavine: Pasterizirano kravje mleko, pasterizirano ovčje mleko, aroma hruške (min 1%), sol, sirilo, fermenti. Obdelano v skorji z oljčnim oljem. Skorja ni užitna. Način shranjevanja: Hraniti na hladnem in suhem mestu. Povprečna doba trajanja: 120 dni.
...LOESS verdejo izvira iz vinograda v občini Rueda, Valladolid, posajenega leta 1998, ki se obdeluje s podporo in spada med 5 najboljših verdejo po D.O. Rueda. Njegova vinifikacija poteka v nerjavečem jeklu in se ohranja v stiku z drožmi, da se izboljšajo njegove organoleptične lastnosti.
Italija, Sant'agata De Goti
...Ekstra deviško oljčno olje BIO Terre Caudine je izdelek iz ekološke pridelave, ki se odlikuje z zelo nizko kislostjo (0,1 %) in visoko vsebnostjo polifenolov ter vitamina E. Oljčno olje je pridobljeno iz sort oljk Ortice, Ortolana in Racciopella, ki jih pobiramo neposredno iz naših oljčnih nasadov. Pridelava oljk poteka ekološko, z uporabo samo organskih gnojil. Po pobiranju konec oktobra sledi takojšnje stiskanje oljk po tradicionalni metodi hladnega stiskanja, ki ohranja organoleptične lastnosti olja.
...Oljčno olje Arbequina 250 ml je ekstra deviško oljčno olje visoke kakovosti, pridobljeno izključno iz oljk sorte Arbequina. Ta majhna embalaža je idealna za domačo uporabo ali kot darilo, saj ohranja vse organoleptične lastnosti tega olja. Njegov okus je nežen in sadni, z notami jabolka, mandljev in rahlim pridihom banane. Popolno je za oblačenje solat, surove zelenjave in nežnih jedi, kjer želimo poudariti okus, ne da bi ga prevladali. To olje je bogato z antioksidanti in zdravimi maščobnimi kislinami, kar prinaša prehranske koristi vsaki prehrani.
...Alepsko milo za prhanje z vonjem po damasški vrtnici od ALEPEO 500ml nežno čisti obraz in telo ter nudi svež občutek, lepo dišeč po damasški vrtnici. Zaradi svoje rastlinske sestave iz čistega oljčnega olja in olja lovorovih jagod, alepsko milo za prhanje spodbuja razvoj epiderma, hkrati pa kožo pušča mehko in svilnato. To milo za prhanje je idealno za vsakodnevno čiščenje, saj spoštuje vse tipe kože: občutljivo, alergično in reaktivno. Organoleptične lastnosti Referenca: BN0606 Vidik: Tekuče milo Barva: Rumena Vonj: Dišava po damasški vrtnici...
Španija, Canet De Mar
...Narejeno iz kakovostnih vin, grozdnega mošta, naravnih citrusnih sokov in maceracij s cimetovimi palicami iz Šrilanke ter vanilijevimi stroki iz Papue Nova Gvineja. Vsebuje le sladkorje in kisline iz samega sadja. Niso bili uporabljeni industrijski koncentrirani okusi, niti pojasnjeni ali filtrirani, da bi ohranili vse organoleptične lastnosti nedotaknjene. Edina sangrija, certificirana kot obrtna s strani javne institucije. Zlata medalja na Convino 2018 in Convino 2019.
Francija, Marseille
...","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"ORGANOLEPTIČNE LASTNOSTI","Apparence":"Vide Krogla","Protéines":"Beljakovine 14g","Dénomination du produit":"MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP","Description du produit":"Svež sir z vlečeno testo","dont sucres":"od tega sladkorji 0.50g","Staphylococcus coagulase positive":"Staphylococcus koagulaza pozitiven 10-100 u.f.c/g","ANALYSE BACTERIOLOGIQUE (données moyennes...
Ukrajina, Mykhailo-Kotsyubynske Township
...Polnozrnati ovsen flaki (tradicionalno zahtevajo kuhanje). Tehnologija dvojnega kuhanja z paro omogoča zmanjšanje toplotne obdelave surovin, kar flakom zagotavlja najboljše organoleptične lastnosti. Dodate lahko najljubše sadje in jagode, med ali čokolado - vse je odvisno od domišljije. Kuhajte 5-7 minut. Velikost: 70*130*240 mm TEŽA: 500 g...
...Rock22 je avtomatska naprava za odmerjanje spremenljive teže, zasnovana za delo v liniji. Profesionalna rešitev za izvajanje "rock" reza trdih sirov. Sir se avtomatsko reže na popolnoma enak način kot "svež" rez, ki ga naredimo ročno: (površina izdelka ostane groba in ohranja vse organoleptične in estetske lastnosti sveže narezanega sira). Z uporabo gladkih rezil lahko reže standardne porcije...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo