Italija, Trezzano Sul Naviglio
...Primerni za stik s hrano - Izdelani iz trdega kartona ali mikrovalovnega kartona - Ohranjajo svežino in organoleptične lastnosti - Izdelani po meri - Možnost izdelave z ventilacijskimi odprtinami, na zahtevo - Enostavni za uporabo in sestavljanje - Ekološki in 100% reciklabilni - Dobavljeni raztegnjeni zmanjšujejo prostor za shranjevanje in logistične stroške, optimizirajo celotno verigo - Odporni na maščobe in vodo - Možnost prilagoditve oblike, dimenzij, materialov in tiskov...
Nemčija, Lichtenfels
...Dryflex CS je vrsta termoplastičnih elastomerov (TPE), ki temelji na SEBS. Ta serija je zasnovana za optimizacijo zmogljivosti pri kompresijskem setu. Suhe snovi, uporabljene za proizvodnjo Dryflex CS spojin, ustrezajo glavnima predpisom o stiku s hrano (izjave o stiku s hrano so na voljo na zahtevo). Spojine prav tako ponujajo odlične organoleptične lastnosti. Kaj je kompresijski set...
Francija, Choisy Le Roi
...S kuhalniki iz serije „CHEF LCD“ ima slaščičar vse, kar potrebuje za izumljanje, proizvodnjo in ohranjanje svojih lastnih kreacij. Dinamična vodna kopel z glicolom omogoča nežno nastavitev temperature izdelka od 4 °C do 115 °C, ne da bi kdaj spremenila organoleptične lastnosti. Kapaciteta / Proizvodnja: Cikel 15 do 30 kg Napetost: Tri 400 T+N Moč: 6,2 kW Kondenzator: zrak ali voda Višina: 120 cm Širina: 53 cm Globina: 93 cm Neto teža: 206 kg...
Italija, Bronte
...Njegove organoleptične lastnosti zagotavljajo kakovost vsake vrste končnega izdelka.
Italija, Ponte Galeria
...Pripravljena po originalni japonski metodi, je Unagi Kabayaki iz Nipponie filet japonske anguille, pečen v omaki Kabayaki po tradicionalni japonski metodi in zamrznjen, da ohrani vse organoleptične lastnosti te vrste. Unagi Kabayaki je najbolj cenjena in znana japonska jed na osnovi anguille na svetu. Gre za filete anguille, marinirane v sladki omaki na osnovi soje in mirina, ter pečene na žaru...
Belgija, Rotselaar
...Nova generacija plute, sestavljena iz zelo finega plutovega granulata, pomešanega z mikrogranulami in poliuretanom, da se zagotovi elastičnost, relaksacija in organoleptične lastnosti. Materiali: granulati nizke gostote z dimenzijami med 0,5 in 1 mm. Personalizacija: možnost tiskanja plute z logotipom in/ali blagovno znamko na zgornji in stranski strani. Čas dostave standard: iz zaloge. Čas dostave personalizacije: +/- 1 teden. Personalizacija: dostava oblikovanja v vektorski datoteki (Adobe Illustrator).
Italija, Ripalimosani
... TEMPERATURI MED 50° IN 80°. NA TA NAČIN BODO IZDELKI OHRANILI VSE SVOJE ORGANOLEPTIČNE IN NUTRITIVNE LASTNOSTI. KAPACITETA: OD 30 DO 300LT. VRSTA OGREVANJA: PARO (ZA MODELE OD 50 LT NAPREJ) ALI ELEKTRIČNO (LE DO MODELA 100 LT). LINIJA CUOCIMIX JE ZGRAJENA Z NAGIBNO DNO ALI S SISTEMOM ROČNEGA ALI AVTOMATIZIRANEGA NAGIBA, DA OLAJŠA IZPRAZNIJENJE IZDELKA IN ČIŠČENJE KADIJA. NA VOLJO JE TUDI RAZVERSKA VERZIJA.
...Full spectrum CBD destilat je ekstrakt čiste konopljine cvetlice, ki vsebuje vse aktivne molekule rastline: kanabidiol (80-85 %), manjše fitokanabinoide (CBN, CBG, CBC… THC, manj kot 0,3 %) in terpeni. Ta surovina omogoča obogatitev vaših izdelkov s CBD-jem, prav tako pa jim daje organoleptične lastnosti konoplje.
...V liniji SNACK uporabljamo izključno zelenjavo naše pridelave, ki jo nadzorujejo in spremljajo naši strokovnjaki, kar zagotavlja ZDRAV izdelek, pridelan v skladu z načeli ekološkega kmetovanja. Vse naše zelenjavne pridelke pobiramo v primernem času zorenja in jih takoj dehidriramo; na ta način ohranijo vse organoleptične lastnosti sveže zelenjave. Ponujamo ZDRAV in izviren prigrizek, drugačen način uživanja zelenjave, z edinstvenim okusom. Naši prigrizki so okusni in primerni za vsak okus, tudi za najbolj zahtevne, preizkusite in se prepričajte!
Italija, Roma
...Sestavine: Ketchup (koncentrat paradižnika 50%, voda, sladkor, vinska kislina, sol, naravne arome, zgoščevalci: ksantanova guma in guar guma), Poletni tartuf 3% (Tuber aestivum Vitt.), sol, aroma. Kislina: Mlečna kislina E270. Datum izteka: 12 mesecev. Način uporabe: Idealno za začinjanje mesa, hladnih jedi, kuhanih mesnin, solat. Organoleptične lastnosti: Videza: kompaktna krema Barva: rdeča...
Italija, Campobasso
...BM50 EASY-D ima dve ločeni posodi, ki delujeta popolnoma avtonomno in avtomatsko. VACUUM omogoča kuhanje z skoraj vsemi metodami kuhanja, predvsem s vakuumom, kar je idealno za pripravo marmelad in džemov vrhunske kakovosti: izdelek se kuha pri 60°C v veliko krajšem času, kar ohranja organoleptične lastnosti, okus, vonj in barvo, dodajanje pektina ali sladkorja pa se izogne. PBG posoda pa omogoča...
Španija, Santiago De Compostela
...Lussory White izhaja iz sort grozdja Airen, ki združujejo sladkost in aromo svojih korenin z gostoto, potrebno za to, da je to vino fantastičen spremljevalec. Pripravljeno je skrbno, tako da se vsebnost alkohola odstrani tik pred stekleničenjem, kar ohranja njegove organoleptične lastnosti, pri čemer se odstrani le alkoholna in kalorična vsebnost tega cvetličnega belega vina z jabolčnimi odtenki...
Španija, Cocentaina
...med, ki ni segret v nobenem od svojih procesov in tako ohranja vse svoje organoleptične lastnosti nedotaknjene...
Francija, Haute-Goulaine
...Pakiranje čiste dehidrirane spiruline v kosmičih - 100 g Dehidrirana spirulina (Spirulina platensis) 100% naravna, surova, gojena brez pesticidov. Spirulina OMA je pakirana v zaščitni atmosferi, da ohrani vse svoje hranilne in organoleptične lastnosti. Tako lahko svoj neodprt paket hranite 2 leti.
Italija, Nove
... ali dveh minut je dovolj, da se zagotovi 100% smrtnost tudi najbolj toplotno odpornih vrst škodljivcev v vseh njihovih razvojnih fazah ali da se doseže zmanjšanje za 2 ali 3 loge skupnega števila bakterij v izdelku. Fizične, kemične, organoleptične in hranilne lastnosti so najbolje ohranjene med nežnim toplotnim obdelovanjem z radiofrekvencami. Na ta način dobimo zdrav in varen izdelek brez uporabe fumigantov, anoksične atmosfere ali drugih kemičnih obdelav.
Italija, Modena
...Mešanica visoke kakovosti, rezultat stoletnih izkušenj. Najbolj cenjene vrste kave so pražene ločeno in nato mešane po starih receptih, da se zagotovi uravnotežena in dosledna kakovost. Inovativna embalaža je opremljena s posebno enosmerno ventila visoke pritiska, ki preprečuje uhajanje naravnih arom sveže pražene kave, kar omogoča daljše shranjevanje zrn v njihovi izvirni atmosferi. Mešanica tako ohranja svoje dragocene organoleptične lastnosti in ob odprtju ponuja odličen rezultat v skodelici z odlično doslednostjo pri pridelavi.
Španija, Mairena Del Alcor (sevilla)
...Iz srca Andaluzije, Spanish Aurum prinaša na vašo mizo svoj najdragocenejši eliksir, izbiro najboljših oljčnih olj ekstra deviškega, tekoče zlato Španije. Podnebne in agronomske razmere naše zemlje, skupaj s kakovostjo izbranih sort, strogo delo in zgodnji pridelek, določajo organoleptične lastnosti našega olja. Steklenica iz stekla 250, 500, 750 in 1000 ml. Pet 1, 2, 5 ali 25L. Konserva 1, 2 in 3 L. Posode od 1000 do 20.000 litrov.
Italija, Marsala
...Popoln rezervoar za olje mora zaščititi pred njegovimi grenkimi sovražniki (svetloba, toplota in kisik), ki lahko nepopravljivo poškodujejo kemijske in organoleptične lastnosti celo najboljšega ekstra deviškega oljčnega olja. Zato smo se odločili, da storimo tisto, kar smo storili pred nekaj tisočletji, in olje ekstra deviško ohranjamo v terakotnih posodah, ki so zdaj postale še bolj plemenite zaradi keramike, ki se vrača kot dobrina za redke (keramika stane desetkrat več kot steklo), ki so seznanjeni z njenimi lastnostmi in ljubitelji njene umetnosti.
Ukrajina, Cherkasy
...Milanova moka ima blag, rahlo oreščkast okus, ki dodaja edinstven okus pečenim izdelkom. Milanova moka se lahko uporablja kot sestavina za mešanice za peko, testenine, kruh in prigrizke. Zrnje za proizvodnjo moke se podvrže hidrotermalni obdelavi, kar podaljša rok trajanja, zmanjša grenkobo in izboljša fizične ter organoleptične lastnosti.
Italija, Catania
... vode, uporablja tudi vakuumski drobilnik, da se preprečijo oksidacijski procesi med mletjem. Ko je olje pridobljeno, se takoj filtrira in shranjuje v jeklenih posodah pod dušikom, da se ohranijo njegove organoleptične in hranilne lastnosti. Olje bo zapustilo skladiščne posode šele, ko bo stekleničeno.
Italija, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI Iz skrbne izbire najboljših sicilijanskih zrn nastanejo CONCHIGLIONI. Postopek obdelave poteka z uporabo hladne vode, da se zagotovi optimalna kuhanje testenin. Bronasta ekstrudacija omogoča, da se na površini testenin oblikujejo majhne abrazije, ki jih naredijo sposobne izjemno zadrževati omake in začimbe. Testenine se prav tako počasi sušijo pri nizkih temperaturah, da se ohranijo organoleptične lastnosti in hranilne vrednosti. Conchiglioni so bronasto ekstrudirane testenine, izdelane na ročni način. Čas kuhanja 9 /11 minut...
Ujemajoči se izdelki
Conchiglione
Conchiglione
Drugi izdelki
Brosura izdelkov
Brosura izdelkov
Italija, Palagonia
... koščkom in mehko kožo; nektarina, znana tudi kot "breskev z oreščkom", z gladko in rdečkasto kožo ter prostim koščkom. Ker je sadje bogato z vodo in sokom, ga je treba porabiti v nekaj dneh po nakupu, saj lahko tople poletne temperature poslabšajo njegove organoleptične lastnosti. Shranite sadje v zaprti papirnati vrečki pri sobni temperaturi za 2 ali 3 dni. Tako bodo pripravljene za uživanje ob pravem času in bodo sladke ter zrele ravno prav. Ne dajajte vrečke v hladilnik, preden se proces ...
Belgija, Flemalle
Od leta 1930 Royale Lacroix ponuja margarinske in maščobne izdelke za mizo, kuhanje ter za profesionalce, kot so živilska industrija, pekarstvo, slaščičarstvo, ročno in industrijsko pekarstvo ter tudi bio linijo. V naši potrošniški liniji so margarini za mizo in kuhanje, pa tudi celotna paleta za namazovanje kruha in sendvičev. Neprimerljive organoleptične lastnosti. Nepogrešljiv okus in aroma. Royale Lacroix prav tako ponuja prilagojene rešitve za različne sektorje dejavnosti.
Španija, San Sebastian De Los Reyes
SUSHITA je vodilno podjetje v Španiji na področju priprave in distribucije sušija ter zamrznjenih orientalskih izdelkov. Od leta 1999 se specializiramo za ponudbo zamrznjenega sušija na debelo najvišje kakovosti, pri čemer uporabljamo napredne tehnike zamrzovanja, kot je tekoči dušik, da ohranimo svežino in organoleptične lastnosti naših izdelkov. Oskrbujemo več kot 3.000 strank, vključno z...
Španija, El Romeral
... kakovosti, saj izbere izključno plodove, ki izpolnjujejo optimalne standarde rasti in zrelosti. Postopek obiranja in predelave poteka ob ohranjanju idealnih pogojev vlažnosti in temperature, da se ohranijo organoleptične lastnosti izdelka na najvišji ravni. Naše nasade pistacij v Castilla la Mancha odlikujejo vroči dnevi, sveže noči in apnenčasta tla, kar ponuja optimalne pogoje za rast, da pridobimo...
Italija, Mercato Saraceno
... smo izpopolnili svoje sposobnosti pri ustvarjanju ekskluzivnih mešanic, ki poudarjajo organoleptične lastnosti vsake monorigine. Ponosni smo, da ponujamo različne mešanice kave, vsaka z edinstvenim okusnim profilom, ki bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne okuse. Hvaležni smo za zaupanje, ki so nam ga naši kupci izkazovali skozi leta, in vedno smo pripravljeni sprejeti nove ljubitelje kave v našo...
...Indija, Gvajdela, Mehika, Tanzanija, Peru in Indonezija so le nekatere od držav, s katerimi sodelujemo pri nakupu visoko kakovostne zelene kave. Kakovost - KURVA TOPLOTE namenjena za vsako MEŠANICO Naš sistem je opremljen s programsko opremo, ki obdeluje prilagojeno kurvo toplote za vsako vrsto kave. Homogeniziran rezultat poudari organoleptične lastnosti in ne zažge zrn. Ta ekološka metoda praženja zmanjšuje zgorevanje plinov. Storitve - RAME OB RAMI z NAŠIM PARTNERJEM Nismo dobavitelji, ampak partnerji naših strank.
Francija, Lamballe-Armor
...brez dodatkov in pomožnih snovi. Légum’party uporablja edinstven postopek z nizkotemperaturnim kuhanjem pred pakiranjem, kar omogoča preprečevanje izsuševanja v vrečkah (brez izpiranja ali odcejanja) in ohranja organoleptične lastnosti zelenjave. Zelenjava, ki se trži pod blagovno znamko Légum’party, je zagotovljeno 100% francoska. Na voljo je v štirih oblikah: rezina, pol-rezina, kocka in...
Španija, Bilbao
... vegane. Vse naše surovine izvirajo iz poštene in odgovorne trgovine, s čimer zagotavljamo, da se v celotni naši proizvodni verigi spoštuje okolje in socialno področje. Trenutno ponujamo izdelke, ki se ročno izdelujejo na višini 2500 metrov, s čimer ohranjamo vse organoleptične lastnosti rastlin: Mix eksotičnih zelenjav 70g in 450g Mix sladkega krompirja Andina oranžnega in vijoličnega 50g in 450g Mix andskih zelenjav 28g Mix tropskega sadja 28g in 450g Hrskavi jabolčni čips 28g in 350g...
Bolgarija, Varna
... predpisov ter standardov glede predelave in shranjevanja hrane. Med predelavo medu skrbno spremljamo in strogo nadzorujemo vse organoleptične kazalnike, kot so okus, barva, vonj, tekstura, pa tudi njegove fizikalno-kemijske lastnosti. Smo certificirani bioprocesor medenih izdelkov in imamo članstvo v Združenju ekoloških čebelarjev. Proizvajamo svoj med in trgujemo pod lastno blagovno znamko (bilbo), prav tako pa predelujemo medene izdelke za naše partnerje, ki se tržijo pod njihovimi lastnimi blagovnimi znamkami.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo