Italija, sovizzo
... deluje kot tesnilo. Vsebuječe pijače ostanejo nedotaknjene skozi čas in ohranjajo vse organoleptične lastnosti izdelkov. Širok odprtina steklenice-skočnika ob odpiranju dodatno poudari aromo in vonj, kar prinaša veliko zadovoljstvo. Med našimi cilji je tudi prinašanje vrhunskih vin in žganih pijač na trg z novo embalažo, z novim odmerkom, kar omogoča degustacijo izdelka brez potrebe po odpiranju običajne steklenice.
Italija, Barletta
Zgodba družine Vallarella je ljubezenska zgodba. Začela se je okoli leta 1920. Rodili smo se kot pridelovalci in postali predelovalci naše proizvodnje olja. Naša podjetje je povsem organsko, skrbimo za naše oljčne nasade v skladu z organskimi predpisi, čas med obiranjem in mletjem je 24 ur, ekstrakcija pa je hladna, da zagotovimo, da končni izdelek ohrani vse organoleptične lastnosti, ki jih mora imeti dobro oljno izdelka.
Italija, Borgonuovo di Sasso Marconi
... občutljive faze praženja do pakiranja kave, mlete in v zrnu - združeni z ogromno strastjo do tega izdelka in voljo po uporabi predelovalnih metod, ki spoštujejo značilnosti in organoleptične lastnosti kave - omogočajo Torrefazione Guizzardi, da ponudi različne pražene kave glede na izvor, sorto in praženje, vendar vse združene v neizpodbitni odličnosti. Iz procesov praženja in predelave kave, izvedenih z velikim navdušenjem in znanjem, ter z namenom...
Španija, Torredelcampo
... VODE v notranjosti, in zakaj ne, tudi na obali, v njihovih udobnih embalažah, kjer jo lahko najdemo že sanitarno obdelano in vsebuje vse njene neštete organoleptične in sanitarne lastnosti. Ta potreba, ki jo danes predstavljamo kot poslovno priložnost, izhaja iz nenehnega hodanja na obalo po morsko vodo z namenom doseči najvišje kulinarične standarde, kar je idealno za odmrzovanje, pranje in kuhanje rib in morskih sadežev, poleg priprave in izdelave vseh vrst jedi...
Italija, Sant Egidio Del Monte Albino
...paradižnikova pulpa in ekološki paradižniki. Naši paradižniki so nenehno nadzorovani. Pobirajo se in obdelujejo v istem dnevu, da ohranijo svežino in pristnost. Za lupljenje uporabljamo mehanski sistem, ki nam omogoča, da postopek izvedemo tako nežno, da ohranimo nedotaknjen "velvet" paradižnika. Na ta način ostanejo organoleptične lastnosti in aroma sadja nedotaknjene. Obrtnost je za nas sinonim kakovosti. Vsak paradižnik je ročno izbran in ponovno preverjen po lupljenju. Zato Grimaldi konzervira le najboljše paradižnike.
Italija, Grosseto
Crocus Maremma je zadruga, ki jo sestavlja več kot 30 članov, ki proizvaja in prodaja na drobno ter ne samo čisto šafran iz Maremme, pridelan z naravnimi metodami in brez kemičnih pesticidov. Ta izdelek je povsem naraven in poleg tega, da je dragocena začimba, šafran vsebuje številne organoleptične lastnosti, ki ga skoraj spremenijo v eliksir dolgega življenja. Zdi se, da je sposoben upočasniti...
...Izdelki La Artesa Selección niso: "Predelani" "Predkuhani". So izdelki visoke kakovosti, pripravljeni z najboljšimi surovinami in z največjimi prehranskimi garancijami, brez glutena, brez konzervansov in barvil. Izdelki so pripravljeni in pakirani po postopkih, ki zagotavljajo tako njihovo zdravje in varnost uživanja kot teksturo in vse njihove izvirne organoleptične lastnosti. Njihova enostavna in hitra regeneracija za uživanje ne zahteva posebne opreme ali usposabljanja.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo