Poljska, Kolbuszowa
...Pica je idealna za hiter kosilo, večerjo ali zabavo s prijatelji. Da bi uživali v okusu aromatične italijanske jedi, izdelujemo embalaže, ki omogočajo zamrzovanje pice ob ohranjanju njenega okusa. Poleg visoke odpornosti na mraz se folija ponaša tudi z večjo mehansko odpornostjo na prebadanje. UPORABLJENE STRUKTURE: PET/LDPE, BOPA/LDPE...
Poljska, Warszawa, Poland
... uporabljajo v hotelih, bolnišnicah, restavracijah in pekarnah, še posebej za izdelke, kot so krekerji, piškoti in testenine, ki ne potrebujejo vzhajanja. Poleg praškastih jajc obstaja tudi prašek iz jajčnih rumenjakov in prašek iz jajčne beljakovine. Prašek iz jajčnih rumenjakov se uporablja kot nadomestek za svež jajčni rumenjak v različnih jedeh, da doda barvo, teksturo in emulgirajočo sposobnost, še...
Poljska, Paczewo
...Ovsena vlaknina je pripravek, pridobljen iz ovsenih lupin skozi čiščenje, sterilizacijo in mikronizacijo. Opis pripravka: pripravek ovsene vlaknine je droben prašek z enotno, enostavno razpadajočo konsistenco (dovoljene so majhne grudice). Rumena barva. Okus in vonj značilna za ovsen, brez tujih vonjav in vonjav. Uporaba: pripravek ovsene vlaknine se lahko uporablja kot vir vlaknin v kruhu in piškotih.
Poljska, Brzozów
... maščobne kisline. Predvsem linolna kislina (omega-6) in mononenasičena maščobna kislina (oleinska kislina). Arašidi vsebujejo tudi alfa-linolensko kislino iz družine omega-3. Arašidi vsebujejo znatne količine mineralnih snovi, kot so magnezij, cink, kalij in železo. Piškoti dodani kremi so narejeni na osnovi pšenične moke in kokosove maščobe. Pšenična moka je dober vir kompleksnih ogljikovih hidratov. Vsebuje tudi določene količine rastlinskih beljakovin. Na to dejstvo je vredno opozoriti, še posebej pri vegetarijanski prehrani.
Poljska, Wrocław
...Sestavine: pšenična moka, sladkor 21 %, rastlinska maščoba (palma, repica), krompirjev škrob, jabolčni pire 4 % (vsebuje konzervans: kalijev sorbat), invertni sladkorni sirup, jajca, mleko v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, sredstva za vzhajanje: natrijeve in amonijeve karbonate; sol, aroma, cimet 0,1 %. Ob obratu se uporabljajo: sezam, soja, sulfit, arašidi, druge oreščke.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play