...Fruktoza je znana kot sadni sladkor in predstavlja najslajši sladkor v naravi, ki se običajno pojavlja v številnih vrstah sadja in zelenjave.
Fruktoza ni le manj kalorična, temveč tudi presega saharozo po sladkosti za do 80 %.
Z njeno visoko termogeno učinkovitostjo, kar pomeni, da telo potrebuje več energije za presnovo fruktoze, je tudi popolna izbira za potrošnike, ki pazijo na težo, saj telo...
...Beli sladkor je kristaliziran in očiščen sladilo, pridobljeno izsladkorne trte ali sladkornepese. To je najpogosteje uporabljena vrsta sladkorja v gospodinjstvih in prehrambeni industriji za sladkanje in konzerviranje hrane ter pijač. Kemijsko je beli sladkor sestavljen predvsem iz saharoze.
...Ponujamo prehrambeni izdelek, ki je narejen s kristalizacijo očiščenega in filtriranega sirupa, odstranjenega izsladkornepese ali sladkornega trsa, ki je nato posušen in presejan, da se proizvedejo najbolj priljubljene vrste sladkorja. Ima belo barvo in vsebnost saharoze 99,85 odstotka. Ta izdelek se lahko imenuje fino kristaliziran sladkor ali ekstra fino kristaliziran sladkor, odvisno od tržne lokacije.
...Sladkor v prahu je fino zrnati beli sladkor, pridobljen izsladkornepese. Po ekstrakciji in čiščenju soka izpese se sladkor kristalizira in nato preseje, da se dosežejo enotni in zelo fini zrnci. Ta finost ga razlikuje od kristalnega sladkorja, kar ga naredi še posebej primernega za recepte, kjer je potrebna hitra raztapljanje. Sladkor v prahu ima bleščečo belo barvo in nevtralen okus, kar je idealno za sladkanje brez spreminjanja okusov sestavin.
Izvor: Ukrajina.
Pakiranje: Vrečke: 1kg in 2kg / kraft vreče: 5kg, 10kg, 25kg / polietilenske vreče: 40kg in 50kg. Paletizacija: 750kg do 1000kg.
Podjetniški profil podjetja:
Naše podjetje, EurofoodAsteriou in Domalong Limited - http://www.domalong.com, Grčija - Atene, Sygrou ulica, je podjetje za trgovanje z več blagovnimi skupinami, ki služi številnim industrijam kot posrednik pri nakupu blaga od proizvajalcev.
EurofoodAsteriou & Domalong kot sodelujoča podjetja imata partnerstva v številnih državah.
Osredotočamo se na naslednje izdelke ...
... predstavlja med 15 in 21 odstotki skupne teže korenine sladkornepese; vendar se lahko glede na pogoje rasti in pridelovalca vsebnost sladkorja giblje od 12 % do več kot 20 %. Sladkorna pesa raste le v zmernih podnebjih, medtem ko sladkorni trs raste izključno v tropskih in subtropskih območjih. Pesa, za razliko od sladkornega trsa, raste pod zemljo.
...Saharoza, znana tudi kot beli sladkor ali sladkor za gospodinjstvo, se pridobiva izsladkornepese ali sladkornega trsa. Je disaharid, ki spada med enostavne ogljikove hidrate.
Izdelek je v obliki belih, homogeni, zrnastih kristalov brez grudic ali koščkov ter ima značilen sladek vonj in okus po sladkorju. Saharoza je lahko topna v vodi in se lahko hitro rekristalizira. Izdelek, ki ga ponuja Foodcom, ne izvira iz gensko spremenjenih rastlin.
...Kokosov cvetni sladkor vsebuje v primerjavi s sladkorjem iz trsa in sladkornepese večkratnik mineralnih snovi in antioksidantov.
Poleg tega kokosov sladkor ponuja odlično alternativo drugim sladilom za vse tiste, ki se zaradi zdravstvenih težav, kot so diabetes, prekomerna teža, srčne bolezni, rak in žolčni kamni, skrbijo. Kokosov cvetni sladkor je znan predvsem po svoji zelo nizki glikemični...
... glavni dobavitelji energije za človeško telo. Sladkor se večinoma proizvaja izsladkornepese ali sladkorne trske.
Sladkor je glavna sestavina za pripravo sladkih jedi in pijač. Dodaja se čaju, kavi in kakavu, da jim daje sladek okus, ki zmanjšuje običajno grenkobo. Sladkor služi kot dober konzervans za pripravo različnih izdelkov iz sadja in jagodičevja – marmelada, džem, žele.
Hranilna vrednost 100 g izdelkov je 1666,4 kJ ali 398 kcal (vsebnost ogljikovih hidratov) – 99,8 g.
Za več informacij nas prosimo kontaktirajte.
...Predlagani sladkor, ki ga nenehno prodajamo, je izdelan izsladkornepese in prehaja skozi vse rafinacijske procese, da končno pride na naše mize.
Visoko rafiniran sladkor je primeren za človeško prehrano in za široko uporabo v proizvodnji hrane in pijač.
V naši ponudbi je samo sladkor razreda 1 - ICUMSA 45.
Pakiranja:
big bag 1000kg
vreča 50 kg polipropilen,
vreča 25kg in 50kg papirna.
...Pozdravljeni, dragi kolegi!
Smo poljska podjetje, ki se ukvarja s prodajo različnih izdelkov!
Želim vam ponuditi nakup sladkorja iz rdeče pese Premium kakovosti ICUMS 45, na voljo sta 2 vrsti embalaže: 50 kg PP in Big Bag (1000 kg) na paletah ali brez njih!
Lahko zagotovimo od 1000 do 1500 ton sladkorja na mesec!
Ponujamo FOB Gdansk, Poljska in Constanta, Romunija kot lokaciji za pošiljanje...
...Sugar Bio (azúcar bio) se nanaša na sladkor, proizveden z metodami organske in trajnostne pridelave. Ta vrsta sladkorja izvira izsladkorne trte ali sladkornepese, pridelanih brez uporabe pesticidov ali sintetičnih gnojil, in se predela na način, ki minimizira okoljski vpliv. Sladkor bio se uporablja v prehrani in pri proizvodnji ekoloških izdelkov ter je certificiran po predpisih, ki zagotavljajo njegovo kakovost in trajnostno poreklo.
...Beli sladkor, znan tudi kot industrijski sladkor, se običajno proizvaja izsladkornepese in sladkornega trsa. Beli sladkor v veleprodaji lahko razdelimo v dve kategoriji glede na čistost kristalov: EU Kategorija I in Kategorija II. Kategorija II se nanaša na konvencionalni industrijski sladkor. Kot že ime pove, je ta sladkor proizveden industrijsko. Glavni kupci, proizvajalci slaščic in podjetja v prehrambeni industriji uporabljajo to vrsto sladkorja za različne namene.
...Beli kristalini sladkor je narejen izsladkornepese in je kristalizirani saharoza v obliki posameznih kristalov, brez aromatičnih dodatkov.
Impulse Commodity Trading svojim strankam ponuja beli kristalini sladkor različnih razredov – Extra, TS1, TS2 in TS3 v različnih embalažah. Izdelki so proizvedeni v skladu z mednarodnimi standardi. Surovina prehaja skozi večstopenjsko čiščenje in ne vsebuje...
...Bagasa je vlaknasta masa, ki ostane pri pridobivanju sladkorja izsladkorne trte in sladkornepese. Nastane, ko se sladkorni sok, ki se nato predela v kristalni sladkor, iztisne izsladkorne trte. Pri proizvodnji ene tone sladkorja tako nastane tretjina tone bagase. Gre torej za stranski proizvod sladkorne proizvodnje z mnogimi možnostmi ponovne uporabe: Po eni strani se bagasa vrne na polja...
... metode analize sladkorja (ICUMSA). Pogosto se uporablja v različnih industrijah, vključno s hrano in pijačo, farmacijo in kozmetiko, zaradi svoje dosledne kakovosti, nevtralnega okusa in bele barve. Proizveden iz sladkornega trsa ali sladkornepese, ICUMSA 45 sladkor prehaja skozi obsežne rafinacijske procese, da doseže visoko stopnjo čistosti, kar ga naredi primernega za širok spekter aplikacij.
Spodaj so podrobne informacije o našem izdelku :-
"Zadovoljstvo strank je naša prednostna naloga"
Ime izdelka:
Icumsa 45 sladkor
Razred: A...
...%100 naravni okus Salep (iz korena orhideje) in %100 sladkorizpese se uporabljata v proizvodnji. Sladila se ne uporabljajo. Regija: Sredozemlje in Jugovzhodna Anatolija...
...DSEC je namenil posebno pozornost oblikovanju EPC gradnje rafinerij sladkorja, pri čemer je posebej poudarjena energetska učinkovitost in kakovost belega sladkorja.
Znatna količina sladkornega trga se nahaja na območjih, kjer ne moremo gojiti niti sladkornepese niti sladkorne trte. Takšne trge lahko oskrbujemo z velikimi tovorniškimi ladjami, ki prevažajo surovi sladkoriz trte, ki ga je treba...
...Nudimo:
BIO dekstrozo
BIO začimbe
BIO glukozni sirup
itd.
BIO guar gumi
BIO piščančji beljakovinski prašek
BIO piščančji rumenjak v prahu
BIO invertni sladkorni sirup 72,7 %
BIO karobno seme v prahu
BIO karamel
BIO krompirjev škrob
BIO posneto mleko v prahu
BIO koruzni škrob
BIO maltodekstrini
BIO rižev sirup
BIO rjavi sladkor
BIO sojina moka
BIO suha glukoza
BIO pšenični gluten
BIO sladkorni sirup izsladkornepese...
...Invertzuckersirup
V vsaki želeni koncentraciji in invertiranju
Glukosesirup
Različne viskoznosti, sestave ogljikovih hidratov in sladkost
Mischungen
Mixtosi (sladkor in druge vrste sladkorja), cvetni med, arome
Sirup Hell & Dunkel
Kuhinjski sirup, fruktozni sirup, sirup za kruh-pumpernickel, sirup izsladkornepese, temni sirup za torto, maltski sirup, melasa iz trsnega sladkorja...
...SUCRE DISTRIBUTION je specializirana za uvoz in trgovino s sladkorji ter ponuja celovito paleto suhih sladkorjev, izdelanih izsladkorne trte in sladkornepese. Trži tudi "posebne" sladkorje, kot so sladkor v prahu ali sladkor v zrnih, pa tudi tiste, pridobljene iz ekološke pridelave in pravične trgovine. Paleta je prilagojena potrebam podjetij v agroživilski industriji in obrtnikov v sektorjih, kot so pekarstvo, slaščičarstvo, žgane pijače in še mnogi drugi.
... primerno izbiro za vaš trg iz obsežnega portfelja rednega UHT mleka do premium barista mleka, sira in drugih mlečnih izdelkov.
Sladkor
Izkoristite vse visokokakovostne sladke dobrote, na voljo v vseh velikostih in formatih v privlačni, poenostavljeni in namenski embalaži. Naš rjavi in beli sladkor, izdelan izsladkornepese ali trsa, z izjemno sestavo in kakovostjo najboljših proizvajalcev na svetu...
Finasucre proizvaja rjave, svetle, bele in rafinirane sladkorje izsladkorne trte in pese ter jih prodaja industrijskim strankam in velikim trgovinam v različnih pakiranjih. Prav tako izdeluje široko paleto karamel in specialitet.
... (bonbone) in turške sladice; poleg tega, da uspeva ustvariti ime s rešitvami, ki postavljajo kakovost v ospredje, še naprej dela na tem, da vedno dviguje proizvodne standarde na visoke ravni in doseže popolnost v kakovosti izdelkov. Naša podjetje v svoji proizvodnji uporablja sladkor, pridobljen izsladkornepese, 100% naravne barvila in 100% naravne arome ter si prizadeva biti pionir, ki svoje...
Sladorana d.d. je vodilna tovarna na Hrvaškem za predelavo sladkornepese in sladkorja, etilnega alkohola, beljakovinskega praška ter melase izsladkornepese, in le v krmljenju živine je s proizvodom „Sladoliq“ osvojila številne nagrade!