... bresaola, cecina ali meso grison, odvisno od receptov in regij, spoštuje tradicionalno obrtniško znanje prednikov, saj vsebuje le 3 sestavine: goveje meso, morsko sol Guérande in Kampotski poper IGP iz Kambodže, eden najboljših poprov na svetu! Sušeno meso iz kosov goveje stegna, to sušeno goveje meso vam ponuja mesnine brez nitritov in konzervansov, 100% naravne. Ročno soljeno in poprovano, sušeno več mesecev, nato narezano in vakuumsko pakirano v svojem steklenem kozarčku.
Izvor: Laissac, Aveyron
Teža: 600g
DLC: 90 dni...
...Ponovno odkrijte tradicijo z našo premium soljeno trsko, popolno za ikonične recepte, kot je bacalhau. Njeno čvrsto in okusno meso je prava poslastica za ljubitelje avtentičnih okusov.
...Opis:
Te mini klobasice smo pripravili iz mesa francoskih prašičev, v katere smo dodali piment d'Espelette AOP. Idealno za aperitiv!
Seznam sestavin:
Meso prašiča, svinjska maščoba, sol, LAKTOZA, začimbe (vključno s piment d'Espelette 0,3%), dekstroza, saharoza, aromatična rastlina, naravna aroma, konzervans: kalijev nitrat, fermenti, užitna kolagenska čreva goveda. Hraniti pri temperaturi, ki je nižja od 18°C. Meso prašiča: Francija. Ne vsebuje glutena.
DDM: 45 dni...
...Izdelek iz Baskije Sestavine: jetra, vrat in maščoba svinjine, rehidrirani lisičke 4%, jajce, čebula, sol, dekstroza, arome, poper, česen, ojačevalci okusa mononatrijev glutamat in dinatrijev inozinat, čili. meso svinjine iz Francije. Pašteta z lisičkami je tradicionalni recept naših podeželij. Lahko jo tudi postrežete, navdihnjeni z "banderillas" paštete z lisičkami, guindillas in pimientos del piquillo iz Navarre. Odkrijte avtentičnost paštete značaja, dišeče po lisičkah. Pašteto z lisičkami toastirajte kot predjed ali aperitiv. Dober tek ))...
...Filet se pridobiva iz obdelave svinjine. Meso je natančno soljeno in ročno masirano, nato pa je napolnjeno v naravno črevo in zorelo več kot 70 dni pri nadzorovani temperaturi in vlažnosti. Med soljenjem se dodajajo začimbe in aromatična zelišča, značilna za kalabrijsko recepturo.
Kategorija: Kalabrijski mesni izdelki
TEŽA: 500/550g
Teža: 0.550 kg
Sestavine: Svinjsko meso, sol, naravni aromati in začimbe
Sladkorji: dekstroza in saharoza
Antioksidanti: E301
Konservansi: E250-E252...
...SCHEPERS je že tri četrt stoletja priznani proizvajalec fine mesnine, specializiran za soljeno in dimljeno meso najvišje kakovosti. Naš absolutni hit je filet d'Anvers extra, goveje dimljeno meso. Vsi naši izdelki so prežeti z obrtniškim znanjem in strastjo. Stari obrtni recepti se tukaj združujejo s svežimi sestavinami ter najsodobnejšimi proizvodnimi metodami in sredstvi. Rezultat je bogat...
Smo proizvajalec mesa v zaprtem ciklu. Imamo prašičje farme, klavnico in tovarne za predelavo mesa. Naše portfelj vključuje polizdelke, surovo sušeno, kuhano, dimljeno, surovo soljeno, zamrznjeno in ohlajeno svinjino, telečje, goveje in bivolje meso.
Odkrijte prave naravne mesnine Durbuy: Imamo širok spekter mesnin in mesnih izdelkov, ki so vsi izdelani na STARO. Odkrijte avtentičen okus! Vse naše mesnine so izdelane ročno. Pri nas ni industrijskega soljenja, ampak na star način. Dimljenje poteka tudi na tradicionalen način, z uporabo hrastovega žaganja. Cobourg: Srce pršuta, ročno suho soljeno, dimljeno ali ne. Oreh: Tanek del pršuta, soljen...
S skrbjo in strastjo v marčevskih podeželskih območjih vzgajamo domače gosi in race; pustimo jih prosto pastrati brez omejitev prostora: na tleh, pod soncem, pod dežjem in jedo travo; prodajamo sveže meso goske, race, jajca, soljenomeso, mesnine in druge specialitete restavracijam, mesarjem in posameznikom. V celotnem ciklu (od oploditve jajca do odraslega živali) skrbimo za naše izdelke in zagotavljamo izjemno kakovost ter nizke cene.