Španija
Izdelovalec/ Proizvajalec
AILGARLIC AGRÍCOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah foreign exports, garlic. Sedež podjetja je v kraju Córdoba, Španija.
Druga podjetja iz iste panoge:
Izdelovalec/ Proizvajalec
Ctra. Montilla-Cabra km 4
Montilla
14550 Córdoba - Španija
Francija
Našo pasto iz črnega česna lahko jeste preprosto na toastu ali v pripravkih. Črni česen se dobro poda k vsem vrstam mesa, mesnim izdelkom, foie gras, finim ribam (morski list, morski pes, brancin) in školjkam. Za sladokusce je idealen s čokolado in agrumi. Poiščite navdih z našimi idejami za recepte SESTAVINE česnove paste Ekološki črni česen iz Gersa (90 %) Ekološko sončnično olje iz Gersa 10 %. KAKO SHRANJEVATI ČESNOVO PASTO Shranjujte pri sobni temperaturi, stran od svetlobe. Po uporabi kozarec tesno zaprite. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 6 mesecih. Rok trajanja: 18 mesecev.
Zahtevaj ponudboFrancija
Prihranite čas pri pripravi črnega česna. Naše stroke črnega česna lahko uporabite v številnih jedeh in jim dodate edinstven okus. V omakah, marinadah, pirejih ali na tanke rezine narezan v testeninah se črni česen odlično poda k vsem vrstam mesa, hladnih mesnin, foie gras, finim ribam (morski list, morski pes, brancin) in školjkam. Odličen je tudi v kombinaciji s čokolado in agrumi. Najdite navdih z našimi idejami za recepte KURE IZ ČRNEGA ČESNA Zaradi svojih lastnosti in koristi za zdravje lahko črni česen jemljete za kure pol stroka na dan en mesec. SESTAVINE 100-odstotno ekološki stroki črnega česna iz Gersa. KAKO SHRANITI STROKE ČESNA
Zahtevaj ponudboFrancija
Črni česen v obliki cele čebulice (t. i. glava črnega česna) je dober način za uživanje česna, saj vsak strok črnega česna ostane zaščiten v svoji naravni ovojnici in ne potrebuje ničesar drugega za shranjevanje in konzerviranje. Celotna glava česna je najpreprostejši in najbolj naraven način uživanja črnega česna: v roki imate glavo česna, ki je ob prihodu iz parnega stroja porumenela in se je preoblikovala z Maillardovo reakcijo. Ekološki črni česen se lahko uporablja v številnih jedeh, lahko pa ga jemo tudi samostojno. Omako iz črnega česna, marinado iz črnega česna, pire iz črnega česna ali pa ga preprosto celega narežite na tanke trakove v jedi iz testenin. Črni česen se odlično poda k vsem vrstam mesa, mesnim izdelkom, foie gras, finim ribam (morski list, morski pes, brancin) in školjkam. Za sladokusce se črni česen odlično ujema s čokolado in agrumi.
Zahtevaj ponudboUstvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.