Francija, Objat
...Sestavine: Čokolada mlečna 38% izven EU (sladkor iz trske, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa), 7,33% mandljev, 4,96% marelic. Nutricijske vrednosti na 100g: Energija 2336Kj, 561Kcal, maščobe 39g, od tega nasičene maščobne kisline 22g, ogljikovi hidrati 45g, od tega sladkor 44g, beljakovine 7,5g, sol 0g.
...Prava čokolada je sama po sebi vredno darilo, in če je še v originalni embalaži, je dvakrat bolj prijetna. Embalaža čokolade v obliki torbice - vizitka SHOUD'E. Odlično nadomesti standardno razglednico, saj ponovna uporaba gumba omogoča dodajanje prijetnega dodatka v kuverto, kot je vizitka ali denarni dar. Prava čokolada, brez dodatkov nadomestkov kakavovega masla, škodljivih maščob in umetnih arom. Ročno izdelani čokoladniki. Popoln okus temne čokolade.
Združeno kraljestvo, Stroud
...Whitakers so vodilni neodvisni čokoladniki v Združenem kraljestvu. Čudovit spekter okusnih izdelkov, dobavljenih v različnih oblikah pakiranja, vključno s stilskim izborom darilnih paketov.
Belgija, Webbekom
...Čokolada je občutljiva surovina, ki jo je med obdelavo treba obravnavati z največjo skrbnostjo. To je izhodišče pri razvoju stroja v delavnicah Mol d'Art. Po vsem svetu se čokoladniki in podjetja za predelavo čokolade zanašajo na znanje, izkušnje in tehnologijo Mol d'Art, da svojim strankam lahko ponudijo popolnoma obdelane čokoladne izdelke.
Francija, Paris
... edinstvenih čokolad. Kot pravi umetniki okusa, čokoladniki razvajajo naše čute z močnimi, nežnimi, subtilnimi aromami... Prav tako že vrsto let delamo „po meri“ za ugledne pariške in mednarodne hiše ter bi lahko po vaši želji razvili vašo prihodnjo linijo.
Belgija, Gosselies
... sestavine najvišje kakovosti in 100% čista kakavova masla. Popolnost, raznolikost oblik in izjemna nežnost ustvarjenih okusov so prispevali k nacionalni in mednarodni prepoznavnosti njegovih izdelkov, ki so vedno izdelani z največjim spoštovanjem do tradicije, kakovosti in storitev. Čokolade BRUYERRE ne vsebujejo konzervansov. Da bi zadovoljili najbolj drzne okuse ljubiteljev čokolade, mojstri čokoladniki nenehno iščejo nove kombinacije okusov. Bruyerre ali strast do čokolade.
Francija, Perpignan
Leta 1995 je skupina Cemoi ustanovila in razvila podružnico DIPA. DIPA je bila ustanovljena z namenom, da zadosti potrebam profesionalcev v gostinstvu (čokoladniki, slaščičarji in sladoledarji), ki imajo posebne zahteve glede čokolade in slaščic. DIPA tako koristi kakovost čokolade, ki jo proizvaja Cemoi, ki ima med drugim tovarno na Slonokoščeni obali, kar omogoča spremljanje kakava od njegovega...
Italija, TORINO
Mojstri slaščičarji in čokoladniki od leta 1887, najvišja italijanska kakovost, proizvajalci polizdelkov čokolade in končnih izdelkov, praline, temna čokolada, čokoladni žlički, ustvarjalci sabaudskega torte, surovine na km 0, mojster okusa, evropsko priznana obrtniška odličnost, okus izjemno obrtniški. Podpiramo znatne količine proizvodnje.