...LE PATE BASQUE.
100g Čustvo otroštva se vam bo vrnilo, vaši najbolj slastni spomini na piknik na podeželju, ta Pâté Basque z subtilnim okusom pimenta d'Espelette je odlična izbira na rahlo popečenem toastu ali v kombinaciji s kislimi zelenjavami ali kislimi kumaricami.
SESTAVINE: kokosovo olje (35%), voda, sojine beljakovine, bio pivski kvas, gobe, gorčica, repično olje, sol, agar agar, bio chia moka, bio tamari, črni poper, piment d'Espelette, šerijski kis, začimbe, česen, koncentrat paradižnika, ječmenov miso, čebula.
Ustanovljena v Vence leta 1972 s strani svojega ustvarjalca, po katerem nosi ime, Françoisa Roméa, je oljarna z istim imenom skozi leta uspela ustvariti in razviti različne linije oljčnega olja. Ponuja harmonično ravnotežje med nežnostjo in sadnostjo, živahnostjo in zeliščnimi notami, oljčno olje François Roméo očara široko publiko.
Blagovna znamka François Roméo je med potrošniki prepoznana kot ...
...Format: Stekleni kozarec 212 g
Idealni kot aperitiv skupaj z okusnimi prigrizki.
Priporočamo k svežim in mehurčkastim vinom, kot je Prosecco di Valdobbiadene; temperatura postrežbe 8°.
Bruto teža: 350 g.
Neto teža: 212 g.
.
Sestavine: Šparglji 35%, Suhi paradižniki 30%, Sončnično olje 30%, Drobtine 5%, Kislo vino, Sol, Česen, Mleti črni poper, Peteršilj, Citronska kislina, Askorbinska kislina.
Nasvet: Hranite na hladnem, pri temperaturi od +4°C do 20°C.
Posode od:
106g/212g/620g/1kg/3kg...
Esence Sicilije in tipični izdelki: Olive, Olje Nocellara del Belice, Bio med, Vino Dop IGP, Origano, Kapre, Passito Zibibbo iz Pantellerije, Marmelade in konfiture, Črni kruh iz Castelvetrana, Vastedda Belicina, Pecorino, Frutta Martorana, Suhi paradižniki, Česen iz Nubie, Patè Busiate, Sol Trapani, Amaro Selinunte. Vsi lokalni in tradicionalni izdelki visoke kakovosti in naravnega okusa.