...Dvojna membranska črpalka je primerna za živilsko in farmacevtsko industrijo ter za velike količine črpanja in višje viskoznosti. * tipične uporabe: tekoče hrane in pijače, farmacevtske učinkovine in kozmetični izdelki * skladno z FDA * visoka hidravlična zmogljivost * konstrukcija optimizirana za vzdrževanje in enostavna namestitev * samosrčna (tudi v suhem stanju) * brezledven zračni sistem...
...ViscoTec dozirna in polnilna črpalka RD-Hygiene za hrano in kozmetiko je volumetrična črpalka, ki temelji na načelu neprekinjenega batnega delovanja. Idealna je za diskontinuirano ali kontinuirano doziranje brez pulzacij viskoznih, strukturo občutljivih in medijev, obremenjenih s trdnimi delci. Zahvaljujoč visokokakovostnim ViscoTec razpršilcem je mogoče v sektorju hrane in kozmetike uresničiti...
Italija, Musile Di Piave
... maksimalni vakuum 99,99 % v programu shranjevanja ter dodatni vakuum v programu kuhanja, kar ustreza potrebam kulinarične tehnike "sous-vide". Touch panel z 4 prednastavljenimi programi olajša vsak cikel pakiranja. Pokrov iz kaljenega stekla, prozoren, za boljšo vidnost izdelka med pakiranjem. Program dehumidifikacije s črpalko H2Out, vakuumska črpalka s kapaciteto 4 mc/h in odstranljiva varilna palica, dolžina 250 mm. Lahko pakira: trdne in tekoče izdelke.
Grčija, Athens
... / 10 litrov na minuto Teža: 150 g Industrijske aplikacije: Nedoločljive kemikalije • Čistilna sredstva • Nedoločljivi topila • Odmaščevalci • Čistilna kemikalija • Tekočine na vodni osnovi • Antifriz • ATF, odstranjevanje trakov prometa Aplikacije za tekoče hrane: Pitna voda • Kuhinjska olja • Sokovi • Vino • Mleko • Kis • Tekoči dodatki • Vse druge potrošne tekočine Domače aplikacije: Voda • Bencin • Dizel • Kerozin • Klor • Tekočine na vodni osnovi • Pralna sredstva...
Turcia, Sakarya
... to pri toplotnih črpalkah z zračnim virom, in del iz električne energije. Toplotna črpalka za desikacijo sadja in zelenjave je nameščena znotraj popolnoma izolirane sušilne komore, notranjost sušilne komore pa je 65 °C, kar omogoča, da voda v sadju, zelenjavi ali drugih živilih izhlapi. Vodo iz izparilnika prenašajo ventilatorji do toplotne črpalke, tekočina pa se izloči s prehodom v tekoče stanje. Na ta način se postopek sušenja zaključi.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play