Španija, Olba (teruel)
V Gusto Mediterráneo se ukvarjamo z distribucijo sveže črne tartufe (Tuber Melanosporum), znane v Franciji kot tartuf iz Perigorda. Poleg tega dobavljamo tartufe v brisuri (tartufi v kozarcih z vodo in soljo za aromatizacijo izdelkov, kot so siri, meso ali omake) in dehidrirane tartufe za aromatizacijo prigrizkov, olja ali omak. Tako tartufi v brisuri kot dehidrirani so usmerjeni v industrijski s...
Španija, Vinaròs
...njegov okus pa je slajši. Mango jade se odlikuje po zelo tankem semenu, kar omogoča uživanje 90 % sadja. Počasi dehidriran, da ohrani vse lastnosti in okus svežega sadja. Ohranja dovolj vlage, da se izogne lepljivi teksturi. Njegov delež naravno prisotnih sladkorjev je nizek v primerjavi z drugimi sortami. Samo 104 kalorije na porcijo Brez maščob / Brez holesterola / Brez glutena / Nizka vsebnost natrija Narezan na rezine Poln sladkosti, a z močno aromo Mehak in enostaven za žvečenje Suha tekstura Bolj zdrav kot drugi prigrizki 103 kalorije na porcijo...
Smo strokovni proizvajalci česna in čebule v črni barvi, naš najvišji cilj pa je ponuditi globalno rešitev za naše stranke. Proizvajamo črn česen v večjih količinah, olupljene rezine, prah... Naša zavezanost kakovosti se začne že ob ustanovitvi podjetja. Inovacije so v naši osnovi. Prilagajamo naše embalaže novim potrebam naših strank in potrošnikov.
Izvoz in uvoz sadja na debelo. Kostanj, svež kostanj, sušen ali dehidriran kostanj, zamrznjen kostanj, IQF kostanj, Marroni, kostanjeva krema, kostanj, sušeni kostanj, kestene, châtaigne, sušeni châtaigne, sušeni kostanj. Jagoda, borovnica, malin, robidnica, ultrazmrznjeno, IQF...
Španija, Tudela-Navarra
... prigrizki, je narejena s to tehniko, v našem primeru pa jo lahko obravnavamo kot kontinuiran proces kuhanja. Rezultat tega ambicioznega in inovativnega projekta je nov izdelek, ki ga imenujemo Legumeat®, obrok z mesno teksturo, primeren za vsakogar in z povprečno vsebnostjo beljakovin okoli 50%. Izdelek je predstavljen dehidriran, pripravi pa se ga tako, da ga kuhamo v vodi z okusom, ki ga želimo dodati. Na koncu bo izdelek pripravljen za uporabo v katerem koli receptu. Primeren je za celiakijo in vegetarijance.
Španija, Barcelona
sestavine in aditivi za živilsko industrijo, kot so dehidrirana zelenjava, liofilizirani izdelki, vanilijevi ekstrakti, predkuhan in dehidriran riž in stročnice, arome, guar guma, ksantan guma, mešanice vitaminov in mineralov, aminokisline in še mnogi drugi izdelki...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo