Simón Martín Guijuelo, S.L. je družinsko podjetje, ki se že več kot sto let ukvarja s pridelavo in zorenjem iberskih pršutov ter drugih izdelkov iz iberskega prašiča. Podjetje je znalo združiti tradicionalne metode z najsodobnejšo tehnologijo, uskladiti prostore z zahtevami Evropske unije ter se vključiti v Denominación de Origen Jamón de Guijuelo od samega začetka, da bi lahko ponudilo najvišjo k...
... Mediterraneus, avtohtoni v znamenitih španskih dehesah, ki so večinoma locirane v Salamanci.
Postopek soljenja
V Ibéricos Brisa so vse kose pokrite z morsko soljo, da se spodbuja dehidracija in ohranjanje, kar prispeva k razvoju tipične barve in arom izdelkov, ki so zreli. V solni komori ostanejo en dan za vsak kilogram teže svežega kosa, pri nadzorovani temperaturi med 3º in 5º Celzija ter relativni...
...La Arcos vam ponuja ta ekskluzivni paket, ki vsebuje vsa nujna orodja za postati pravi mojster v umetnosti rezanja pršuta. Paket vključuje zelo robusten nosilecza pršut iz bambusa, resnično fleksibilen nož za pršut in kuhinjski nož, orodja, ki so absolutno nujna za pravilno rezanje pršuta.
Rezila nožev serije "Menorca" so izdelana iz ekskluzivnega nerjavečega jekla "Nitrum", medtem ko so temno...