Španija, Ribarroja Del Turia. Vlc
... razporejeni v tri proizvodne cone s skupno površino več kot 6000 kvadratnih metrov. Poleg tega imamo najsodobnejše in najsodobnejše testne prostore, ki obsegajo približno 2000 kvadratnih metrov, kar našim strankam omogoča, da fizično vidijo visoko kakovostne izdelke, ki jih izdelujemo. Zaradi naše široke palete izdelkov smo prisotni po vsem svetu. Visoko usposobljen tim prodajnih in servisnih strokovnjakov je na voljo 24 ur na dan, da našim strankam ponudi najbolj kompetentno rešitev.
Španija, Barcelona
... območja, ki so bila že več kot 2000 let namenjena proizvodnji in vzreji rib v ribnikih (esterih) v času Rimljanov in Fenicijcev, so območja, kjer se shranjuje voda, kjer je proizvodnja fitoplanktona veliko večja kot v odprtem morju. Ta večja količina hrane, ki je povsem naravnega izvora, omogoča, da naš izdelek pridobi bolj rafiniran okus.
Španija, Llanera
BULLBOX, trgovska znamka kontejnerjev podjetja CYNSA (Kontejnerji in standardizirana embalaža, d.o.o.), je nastala leta 2000 v okviru družinskega podjetja z več kot 80-letno tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju kovinsko-mehanske proizvodnje, logistike in gradnje. Po začetku, osredotočenem na domači trg, smo se odločili za internacionalizacijo naših storitev. Od takrat so se naši trgi...
Španija, Mozoncillo
Smo Viveros Secueductos, podjetje z dolgoletnimi izkušnjami v panogi, ki je bilo ustanovljeno leta 1986 kot družinsko podjetje v Mozoncillu. Skozi leta smo se razvijali in prilagajali trgu, kar zadeva najbolj konkurenčne sorte pridelkov. Imamo vso potrebno opremo za izvajanje naše dejavnosti, s prostornimi in ustrezno opremljenimi objekti, 2000 m² skladišča in približno 500 m² hladilnic, ter...
EstilosMultimedia je tiskarna v Madridu, ki deluje od leta 2000 in se ukvarja s specializiranim tiskom ter tiskom vizitk z obsežnim katalogom luksuznih zaključkov. Imamo offset in digitalne tiskarske naprave v Madridu. Poleg tega oblikujemo in tiskamo vse vrste oglaševalskega materiala, brošur, map, listov in kuvert, diptičnih in triptičnih brošur. Najboljše cene za vizitke v polni barvi, vizitke...
MEDVA Mecanismos del Vallés, ustanovljena leta 1994 kot družba z omejeno odgovornostjo. Leta 2000 je začela novo pot v raziskavah, razvoju in ustvarjanju novih izdelkov, potencialno hidravličnih aktuatorjev, ki jih zahteva trg avtomatizacije za vrata. Naša firma, kot proizvajalci lastnih izdelkov, daje veliko pomembnost storitvam in zmogljivosti naše proizvodnje. S to politiko, in z mislijo na to, da stranki ponudimo izdelek z najboljšimi lastnostmi, smo se odločili za proizvodnjo hidravličnih avtomatizmov visoke kakovosti.
Španija, El Prat De Llobregat (barcelona)
POLY-PRAT SA je podjetje, ki se od leta 1967 ukvarja s predelavo termoplastov in končnimi obdelavami (ultrazvočno in indukcijsko varjenje, montaže in avtomatizacija) ter s konstrukcijo in popravili orodij. Poly-Prat razpolaga z modernimi brizgalnimi stroji, ki so popolnoma opremljeni in imajo kapaciteto od 30 do 480 Tm, z možnostjo brizganja delov do 2000 g. Sistem upravljanja kakovosti po...
Španija, Toledo
...ki se je zaključil leta 2013, ko smo ustanovili Frisones Verbo Družba z omejeno odgovornostjo. Od samega začetka smo imeli na voljo popolnoma prilagojene prostore za vzgojo in odvajanje frizijskih telet, kar nam omogoča, da imamo več kot 2000 glav živine v vsakem trenutku.
Španija, Barcelona
... referencah in kjer vam lahko svetujemo o vseh naših izdelkih ter vam pokažemo najnovejše trende v nakitu. Naša zaveza kakovosti se odraža v vsem, kar počnemo, saj vsi naši izdelki prehajajo stroge kontrole in certifikate kakovosti. VESMER je dinamično podjetje, zato ne prenehamo z inovacijami in oblikovanjem izdelkov, vsak dan se trudimo, da vam ponudimo najbolj napredne modele ter največjo izbiro...
Servis brizganja v termoplastih Z več kot 30 leti izkušenj je naša glavna dejavnost v pomožnem sektorju brizganja termoplastov. Zavedamo se, od kod prihajamo, in z ambicijo po nadaljnjem rasti že imamo v naših prostorih več kot 40 najsodobnejših strojev. Ta tehnologija nam omogoča brizganje delov do 2000 g in s pritiski od 22 Tn do 850 Tn. Poleg tega nam dejstvo, da imamo dva proizvodna centra...
Španija, Zaragoza
... pri svetovanju. Vse izkušnje, ki smo jih pridobili skozi leta, nam omogočajo, da vam trenutno ponudimo: - Kakovostno in hitro storitev, s 2000 m2 stalnih zalog. - Lastno tehnično službo, z nenehnim usposabljanjem. - Visoko usposobljene in izobražene svetovalce za izdelke. Ne oklevajte, da nas kontaktirate, prepričani smo, da bomo našli rešitev, prilagojeno vašim potrebam.
Španija, Palafrugell
Bontap S.L., družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1987, se ukvarja s proizvodnjo naravnih plute za mirna vina, ki zagotavljajo kakovostne izdelke manjšim in srednjim proizvajalcem vina. Z zgodovino, ki se je začela s trženjem in tehnikami, so se leta 1993 preusmerili v lastno proizvodnjo. Od leta 2000 so razširili svoj trg onkraj meja, z izvozi, ki presegajo 50 % proizvodnje. Bontap si prizadeva svojim strankam zagotoviti sistem dogovorjene kakovosti, ki zagotavlja reden, nadzorovan in zanesljiv izdelek.
Smo agencija za prevajanje in tolmačenje, ki deluje od leta 1988, z več kot 2000 strankami in obsežno mrežo sodelavcev. Izpostavljamo prednosti, ki bi jih imela vaša podjetja pri sodelovanju z Alfa Uno, saj je teh prednosti veliko: z enim samim klicem imate na voljo široko paleto visoko usposobljenih strokovnjakov, specializiranih za vse sektorje in vse jezike. Nudili vam bomo hitro, popolnoma profesionalno in prilagojeno storitev z najvišjo stopnjo zaupnosti, glede na občutljivost informacij, s katerimi delamo v našem vsakodnevnem delu. Pokličite nas in rešili vam bomo vse vaše komunikacijske težave!
Španija, Madrid
... vašo prevzem na letališču. "Rezervirajte zasebni prevoz v več kot 2000 mestih, letališčih, železniških postajah in pristaniščih v Španiji in Evropi. Naša zaveza kakovosti" Ponujamo najboljšo storitev najema avtomobilov z voznikom za ure in transferje. Ne pozabite obiskati znamenitosti mesta, ki si ga želite. Smo strokovnjaki za izlete za križarjenja in mestne oglede. Najboljša izbira vodeni ogledov...
Španija, Barcelona
... prilagajajo vašim potrebam. V našem skladišču boste našli stalno zalogo več kot 2000 enot naravnih podaljškov las, storitev nujne dostave na katero koli točko v Španiji (24 ur) in v preostalo Evropo (4 dni). Delamo na tem, da ponudimo kakovosten izdelek po resnično dobri ceni, naša naloga je, da imate zanesljiv izdelek po neprekosljivih cenah. Kakovost naših naravnih podaljškov las temelji na sistemu...
Španija, Valencia, Valencia
... hipijevskih, sproščenih, urbanih in etničnih trgovin, sosesk ter okoliških mest in vasi. Naš distribucijski kanal trenutno obsega 2000 aktivnih strank, razdeljenih po Evropski skupnosti, odobrenih kot pooblaščene trgovine.
... locirani v SREDIŠČU MANCHE, nam olajša izpolnjevanje predvidenih datumov nalaganja in razkladanja. Imamo lastne cisterne, nadzorovane z GPS, da lahko stranka kadarkoli ve, kdaj bo njeno blago prispelo. Naše deljene cisterne imajo kapaciteto od 30000 do 34000 litrov, opremljene s serpentinom in z razkladom pod pritiskom.
Španija, Albacete
... nepremičninske storitve. Storitve, ki jih ponujamo: NAKUP - PRODAJA Nakup in prodaja nepremičnin, stanovanj, lokalov in garaž, gradnja, nova in rabljen objekti. NAJEM Najem stanovanj, lokalov in garaž v vseh predelih Albaceta. PRENOVE Več kot 30 let se ukvarjamo z gradnjo, novogradnjami, prenovami in obnovo stavb. NEPREMIČNINSKE STORITVE Nakup - prodaja in najem nepremičnin. Pogodbe. Ocene. Financiranje. Potrdila o energetski učinkovitosti. Nepremičninske ocene. Svetovanje. FINANCIRANJE Pridobimo vam najboljše financiranje po vaši meri.
Španija, Igualada
...Atena 2000, S.L., je podjetje, specializirano za ročno vezavo. Izdelujemo personalizirane menije/karte za restavracije in hotele, v različnih zaključkih, teksturah, velikostih in oblikah, da odražamo podobo vsakega našega naročnika. Prav tako izdelujemo: *Fotografske albume, za profesionalce in ljubitelje. *Digitalni album. *Mape, fascikle, kataloge in nosilce dokumentov. *Knjige podpisov, zvezke, koledarje. Vse to je personalizirano z besedilom, logotipom ali korporativno sliko naročnika in v zaključkih z ročno izdelanimi papirji, usnjem, umetnim usnjem, tkaninami in/ali tekstilom.
Španija, Granada
... delovnem mestu in pridobi certifikat o usposobljenosti. Nudi pokritost v socialnem varstvu in nadomestilo za brezposelnost ob zaključku. Poleg tega ta pogodbeni model prinaša 100-odstotno olajšavo na socialnih zavarovanjih; v primerjavi z drugimi pogodbenimi oblikami to pomeni veliko zmanjšanje letnih stroškov dela.
Španija, San Sebastián
... prilagajamo novim potrebam naših strank, podpiramo nove zasnove in trenutne potrebe. Obiščite našo spletno stran in odkrili boste vse izdelke in storitve, ki jih Exer 2000 ponuja. Naša učinkovitost temelji na odličnih drsnih vodilih z dobro usklajenimi zaščitami. Z več kot 40-letnimi izkušnjami smo zanesljiv dobavitelj zaščitnih elementov za sektor obdelovalnih strojev.
Španija, bilbao
Smo Mecanofer 2000 S.L., podjetje, ki deluje na področju kovinarstva in obdelave vseh vrst kosov ter materialov, tako jekel kot polimerov. Opravljamo dela v varjenju in imamo tudi široko ponudbo izdelkov za gospodinjstvo. Proizvajamo in gradimo vse, kar nam naročite, vedno hitro in učinkovito, delamo z lastnimi materiali ali s tistimi, ki nam jih zagotovijo stranke, v skladu z njihovimi kriteriji na podlagi vzorcev ali načrtov. Poleg tega zagotavljamo dobro kakovost in odlično ceno pri vseh delih.
Španija, Madrid
Pakiranje 2000 S.L.Vse za embalažo in svet selitev. Že desetletja se ukvarjajo z reševanjem vseh potreb po embalaži, zahvaljujoč organizaciji, ki temelji na logistiki in nadzoru kakovosti, lahko zadostijo tako veliki kot majhni povpraševanju, pri čemer so specialisti za manjše naročila. Področje, v katerem delujejo, sega od dobave materialov za selitve na vseh ravneh do korporativnih in oglaševalskih naročil z hitro odzivnostjo.
Španija, Madrid
Smo spletna trgovina z visokokakovostnimi medicinskimi materiali, s pošiljanjem po vsej Španiji in lastno tehnično podporo. Ponujamo vse, od diagnostične opreme, elektromedicine ali nujnih materialov do kliničnega in bolnišničnega pohištva.
Španija, Barcelona
... naše stranke, da se izboljšamo. Stremimo k nenehnemu izboljševanju in vedno iščemo načine, kako zadovoljiti naše stranke. Smo inovativno podjetje. Izkoristimo naše več kot 50-letne izkušnje. Skrbno izbiramo surovine. Z veliko skrbnostjo skrbimo za kakovost naših izdelkov in storitev. Zahvaljujoč naši zvesti klienteli še naprej delamo z enako vnemo in predanostjo kot prvi dan ter se veselimo, da bomo še mnogo let v vaši službi... Zato se ekipa Natcha želi zahvaliti za vaše zaupanje.
Španija, Barcelona
Obstoječa letna proizvodna kapaciteta naše podjetja znaša 2000 ton EVA litja filma. Film z največjo širino 3,6 metra in debelinskim razponom od 0,04 mm do 0,35 mm lahko zadostuje potrebam večine podjetij, ki uporabljajo V-metodo. Da bi izboljšali konkurenčnost naših izdelkov in zadovoljili povpraševanje po specifikacijah filma za podjetja, ki se ukvarjajo z litjem, je podjetje konec leta 2013...
Španija, Aldaya-Valencia
...Plastika Cusen je podjetje, specializirano za orodjarstvo in brizganje plastike. Smo dinamična ekipa, usposobljena in izkušena, z resnostjo, predanostjo in kakovostjo proizvodnje, ki vedno strankam ponuja najboljši možni rezultat. Imamo več kot 2000 kvadratnih metrov prostorov, ki so vedno prilagojeni vašim potrebam. Smo podjetje za proizvodnjo plastičnih delov za pohištveno industrijo, oblikovanje kalupov CAD/CAM, delavnica za orodjarstvo z rezkalnimi stroji in stroji za elektroerozijo s numeričnim krmiljenjem, z nemško tehnologijo za brizganje.
Španija, Aranjuez
Smo inovativno podjetje. Aerofoto smo ustanovili leta 2000, ko smo v Španijo uvedli nov sistem zadrževalnega zeppelina, ki tekmuje s tradicionalnimi sistemi za izvajanje zračnih fotografij. Vse osebje Aerofota prihaja iz avdiovizualne panoge. Začeli smo z izvajanjem posnetkov iz tal in video posnetkov, vendar smo spoznali, da nam manjka področje, ki ga je treba pokriti, in sicer zračno. Ko je...
... Galileji. Naše potovanje v pridelavi vin se je začelo leta 2000, naša klet ima dva sloga, tradicionalnejšo linijo vin, ki jo predstavlja naša blagovna znamka Segares, kjer lahko najdete mlado vino, vino z lesom, vino crianza, rezervno vino in veliko rezervno vino, vse pridelano iz rdečega tempranilla; bolj inovativno linijo pod imenom A Veredas, ki vključuje naše belo vino crianza (50/50 Sauvignon blanc...
Španija, Chiclana De La Frontera
Atriji. Oblikujemo in izdelujemo atrije od leta 2000. Širok katalog konferenčnih in gostinskih atrijev. Različni materiali in cene. Ekonomični atriji v različnih barvah, atriji iz metakrilata, kovinski atriji, atriji z LED osvetlitvijo, dodatki za atrije. Personaliziramo vaš atrij z vašim logotipom ali grbom. Vključite v svojo naročilo osvetlitev in zvok.