Španija, Malaga
...Naše empanade so pripravljene iz najboljših kakovostnih svežih sestavin, povsem naravnih in brez dodatkov, barvil ali konzervansov. So čudovita izbira za degustacijo kot del menija ali kot predjed, saj so na voljo v različnih velikostih in okusih. KATEGORIJA: Empanade...
...Arbequina V nosu zeleno sadje z aromami sveže pokošene trave, paradižnika in zelene jabolke. V ustih okroglo in lahko. (Priporočeno v solatah in s zrelimi paradižniki). Hojiblanca V nosu zeleno sadje z aromami sveže pokošene trave, lupine mandljev, paradižnika in zelene jabolke. V ustih srednje trajna grenkoba in pekočnost. (Priporočeno na toastu in kot predjed za namakanje s svežim kruhom). Coupage V nosu banana in mlet poper. V ustih vanilija in srednje prijetna pekočnost z dolgim in trajnim okusom v retrookus. (Priporočeno pri pečenih ali na žaru pripravljenih ribah in s testeninami).
Španija, Madrid
...Odličnost modrega sira. Castello® Danablu je tradicionalni danski modri sir, ki se odlikuje po intenzivnem, rahlo slanem okusu. Za ljubitelje modrega sira! DANABLU je danski sir IGP (zaščitena geografska označba) in zato predstavlja odličnost danskih modrih sirov. Castello® Danablu je na voljo v 2 kg blokih za gostinstvo. Tradicionalni Castello® Danablu se lahko uporablja kot predjed, na pici ali v testeninah, za solate ali omake.
Španija, Murcia
...Choricitos so izvirna predjed, narejena iz visokokakovostnih galicijskih surovin. Pepus choricitos so idealni za okušanje kot tapa ali za spremljanje najboljših enolončnic. Priporočamo, da jih pred uživanjem segrejete, da izboljšate njihov okus.
Španija, Barcelona
... Restavraciji Cabañeros vam ponujamo obsežen meni tapas (porcije), pripravljene z vrhunskimi izdelki, kombinirane jedi in tudi naš večerni meni. Za rezervacije, opravljene preko interneta za vse večere od ponedeljka do nedelje, vam ponujamo popust. Naši meniji Dnevni meni restavracije Cabañeros (poleg postaje Sants in postaje AVE). V Restavraciji Cabañeros lahko uživate v dnevnem meniju, ki ga sestavlja predjed iz toaste z iberskimi klobasami, štiri prve in štiri druge jedi po izbiri, z najboljšimi svežimi ribami in mesom, ki nam vsak dan prinašajo naši dobavitelji.
Španija, Porriño
... pršutom in kuhanimi jajci, skuhano in vakuumsko zapakirano. Ne uporabljamo konzervansov ali umetnih barvil. V Galiciji jo tradicionalno postrežemo kot predjed, v družbi hladne zelenjavne mešanice. Druga priljubljena priporočila vključujejo uživanje z svežim kruhom; bodisi na toastu bodisi kot odličen sendvič. Postrežena v solatah, fino sesekljana in začinjena z lahkim modenskim kisom. Dodatne...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play