Italija, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Aestivum VITT Extra, ali poletni tartuf, predstavlja najkakovostnejšo izbiro poletnih tartufov. Zbran je tako na zemljiščih podjetja Valtrebbia Tartufi kot tudi v sodelovanju z izkušenimi italijanskimi nabiralci tartufov, odlikuje pa se po črni in bradavičasti skorji ter svetli mesnati strukturi, ki variira od bele do lešnikove barve, prežeta s tankimi žilami. Njegova nežna aroma, s pridihom orehov in gob, ga naredi idealnega za rafinirane poletne jedi. Kategorija Extra zagotavlja višjo kakovost, z večjimi in rednejšimi tartufi.
Španija, Olba (teruel)
Avstrija, Vienna
...sveži črni tartuf (Tuber Aestivum), cel in 20 g + Latinsko ime je Tuber aestivum vitt. Okus poletnega tartufa je rahlo oreščkast v dobri zrelosti. Meso je na začetku sezone obiranja belo in med sezono prevzame rjavkast ton. Aroma bo med sezono močnejša. Njena koža je temno rjava do črna in je prekrita s piramidnimi bradavicami. Septembra / oktobra se poletni tartuf zamenja. Ekspresna dostava iz Avstrije v 48 urah.
...TRÜFFEL / Truffle / Truffe / Trufa / Brigadeiro / Tartufo / Alkama'a / Truffel Dobavljamo veletrgovini in industriji s Tuber aestivum Vitt. — poletni tartufi (ital. Scorzone) in Tuber uncinatum - burgundski tartufi. Sveži ali v rezinah posušeni, dobavna količina od 20 kilogramov.
Francija, Mandelieu
...Gobe, porcini, ekstra deviško oljčno olje, črne olive, poletna tartuf 3% (tuber aestivum vitt), kapre, sardele, sol, arome. Neto teža: 130 GR...
Francija, Mietesheim
...To olje, bogato z okusi, ponuja zelo uravnotežen okus z nežnimi notami tartufa. Odlično se poda k solatam, testeninam ali rižotam. Sestavine: Ekstra deviško oljčno olje 98,75 %, poletni tartufi in suhi črni tartufi 0,75 % (kar ustreza 2 % svežih izdelkov): poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt) 0,6 %, tartuf...
...Pasterizirano ovčje mleko, pašteta iz črnega tartufa (gobe šampinjoni (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis in sorodne vrste), sončnično olje, črni tartuf (Tuber Aestivum Vitt), sol, poper, sladkor, granule juhe (morska sol, ekstrakt kvasa, rjavi sladkor, ekstrakt začimb, karamelizirani sladkor, maltodekstrin, palmovo maščobo, kurkuma), dextroza, krompirjev škrob, ekstrakt kvasa, začimbe (čebula...
...Sestavine: poletni črni tartuf (Tuber aestivum Vitt.), oljčno olje, sol, aroma. Nasveti: idealno za prve jedi, carpaccio, kuhano ali pečeno belo meso in lahko spremlja celo nekatere sladice. Na voljo tudi v formatu 500 g.
Italija, Orsogna
...FRESKI TARTUFI IZključno ITALIJANSKI * BELO TARTUFO (tuber magnatum pico) na voljo v različnih velikostih * ČRNI PRESTIŽNI TARTUFO (tuber melanosporum Vitt.) na voljo v različnih velikostih * ČRNI UNCINATI TARTUFO (tuber uncinatum) na voljo v različnih velikostih * POLETNI ČRNI TARTUFO (tuber aestivum Vitt.) na voljo v različnih velikostih * BELO TARTUFO ali MARZUOLO (tuber borchii Vitt.) na voljo v različnih velikostih NA ZAHTEVO CERTIFIKAT O FITOSANITARNEM IZVORU TARTUFI SO NA VOLJO SAMO V OBLASTIH DOVOLJENIH ČASOV OBIRANJA. POŠILJANJA PO CELEM SVETU.
Italija, Fratta Todina
Italija, Firenze
...Sestavine: bazilika 20 %, sončnično olje, krompir, sir (mleko, sol, sirilo, lizocim, beljakovina jajca), pinjole, poletni tartuf (Tuber Aestivum Vitt. - izvor Italija) 3 %, aroma. Idealno za kombinacijo s testeninami, mesom, zelenjavo in brusketami.
Italija, Roma
...Sestavine: Ketchup (koncentrat paradižnika 50%, voda, sladkor, vinska kislina, sol, naravne arome, zgoščevalci: ksantanova guma in guar guma), Poletni tartuf 3% (Tuber aestivum Vitt.), sol, aroma. Kislina: Mlečna kislina E270. Datum izteka: 12 mesecev. Način uporabe: Idealno za začinjanje mesa, hladnih jedi, kuhanih mesnin, solat. Organoleptične lastnosti: Videza: kompaktna krema Barva: rdeča...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play