Francija, Charvieu Chavagneux
Turcia, Manavgat
Z izvozom, ki smo ga začeli z živim jeguljem anguilla anguilla (europaneel), nadaljujemo z izvozom zamrznjenih izdelkov, kot so zamrznjeni fileti jegulje, očiščeni in zamrznjeni, ter zamrznjena fileta jegulje. Naša podjetje izpolnjuje vse obveznosti glede živih pošiljk, ki jih dostavljamo strankam v tujini v 30-40 urah po zraku, odvisno od povpraševanja. Poleg tega se ukvarjamo z dobavo in izvozo...
Nemčija, Bremerhaven
ENGEL-NETZE®, od leta 1951 v tretji generaciji najrazličnejši dobavitelj za ribolov v Nemčiji in zanesljiv partner pri izdelavi mrež za industrijo, zaščito stavb, odganjanje ptic, športne objekte, transport in še mnogo več, vrvi, kovinske izdelke in oblačila za zaščito pred vremenskimi vplivi. Naša proizvodnja se ponaša z več kot 60-letnimi izkušnjami. Že od nekdaj izdelujemo individualne izdelke...
Italija, Fiesso Umbertiano
...rezanje po modelu, pakiranje izdelkov za pohištvo, kot so preproge in odeje. Velika raznolikost obdelanih artiklov se je še dodatno obogatila z eksotičnimi kožami, kot so vodni kačji Homalopsis Buccata (Ayers) in Lapemis Hardwickii, zemeljske kače Elaphe Carinata in Elaphe Radiata ter ribje kože, kot so losos, tilapija in anguila. Da bi zadovoljili vse zahteve, lahko Italpel zagotovi tudi sintetično krzno najvišje kakovosti, ki posnema katero koli krzno, kot so zajec, rex, lisica, nutria in rakun, pri čemer se lahko zanesemo na vedno razpoložljive izdelke na skladišču.
Francija, PEYREHORADE
... proizvaja dimljene losose visoke kakovosti. Hiša BARTHOUIL ponuja tudi druge ribe (dimljena anguila), bio proizvode (bio losos, bio terine), kaviar, ribje ikre, taramo, regionalne specialitete (konfitirane račke, sveži, dimljeni, sušeni fileti...) in gastronomske darilne škatle.
Belgija, Blankenberge
Naša družinska hotel - restavracija je bila ustanovljena leta 1972 in se nahaja v središču, 100 m od plaže in 50 m od tržnice, ki lahko služi tudi kot parkirišče za približno 400 vozil. Restavracija ponuja široko izbiro ribjih in mesnih jedi, med katerimi so specialitete školjke, anguila in velika plošča. Restavracija ima prost dan v sredo, razen ob praznikih. Skrbna kuhinja in prijazna postrežba v prijetnem vzdušju.
Francija, Descartes
Ustanovljen v Touraine, v srcu gradov ob Loari, Moulin du Couvent predeluje surove ribe v izdelke po NAROČILU: losos, anguila iz Loare, haddock, flétan, espadon, tuna, marlin, ikre trske, beluga, postrv, karp iz Brenne... Ponujamo široko paleto pakiranja: cel losos, kratko rezanje (za serviranje na krožniku), prilagoditev debeline rezin po naročilu: 20, 30, 40, 50, 60 ali 70 g, rezanje po celotni dolžini za izdelavo kanapejev, •posebno rezanje: trakovi, kocke itd.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play