Francija, Cournon D'auvergne
Od julija 2017 CLAC, Lokalna umetniška in kreativna konzervarna, ustvarja in kuha bio konzervirane izdelke iz lokalnih sestavin, ki prihajajo iz približno petnajstih kmetij in partnerskih obratov v Auvergne. V skladu z našimi 3 stebri, BIO, LOKALNO in UMETNIŠTVO, delamo z svežimi sestavinami, nabranimi v polni zrelosti, da vam ponudimo okusne in 100% izvirne recepte. CLAC se 100% zavezuje k preh...
Francija, Castelnaudary
...Mesnine in svinjska maščoba, svinjska jetra 34%, JAJCE, sol, poper, začimbe. Mesnine iz Francije. NASVET KUHARJA: Postrezite hladno s kruhom, kislimi kumaricami in malo dobrega vina… Pri nas praznični obrok pomeni surovo zelenjavo in paštete! Najbolj znana je, seveda, tista, ki jo boste poskusili: PAŠTETA IZ JETRA! Majhen nasvet: hranite jo v hladilniku! Vedno bo vaš najbolj zvest spremljevalec za nepričakovano aperitiv, piknik, toast ob štirih, televizijski pladenj… Nazadnje, ne pozabite jo postreči s njenim najboljšim prijateljem, hrustljavo kumarico.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play