Francija, Ascain
...Vsa aromatična moč balzamičnega kisa se skriva v dolgi koncentraciji sadja med kuhanjem. KLJUČNE TOČKE Značilnosti Kis, pridobljen iz karamelizacije mošta svežih jabolk, združen z našim naravnim kisom Ozpina. Pravi eliksir, vsaka kaplja šteje. Idealno za solate in za deglaziranje praženega mesa, kot sta svinjina ali raca. Pakiranje Elegantna steklenica s sifonom 200 ml, mehanični pokrov s preklopom.
Francija, Lamothe-Montravel
...Balsamični kis iz Modene, aromatiziran z orehi. Sladek z oreškovim okusom. Popoln za prelive za solate, surovo zelenjavo itd...
Italija, Nave
...Predlagane kombinacije: Idealno za solate, tako kuhane kot surove zelenjavne, pečeno belo meso, kuhano ribo, omlete, pinzimonio, marinade,… Kapaciteta: 250 ml Koda: 03271 Kategorija: Kis Država: Italija Regija: Emilia-Romagna...
Francija, Quincampoix
...Balsamni kis iz Portugalske – Steklenica 0,5 litra Sladek in aromatičen, balsamni kis Caxeiro bo navdušil tudi najbolj zahtevne brbončice. Bodisi v redukciji bodisi v prelivu, je popoln spremljevalec za vsa vaša rafinirana jedi.
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... katerih doseže zrelost. Vse to naredi ta kis pravi kondiment, ki obogati jedi, s katerimi ga kombiniramo. Uporabljen z ekstra deviškimi olji San Carlos ali Pago Baldios San Carlos, ta mešanica bo spremenila vaše jedi v največje zadovoljstvo vaših brbončic. Priporočeno za mariniranje, divjačino, perutnino, goveje meso, ribe in morske sadeže... Steklenica 250ml...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo