Španija, Peligros
...Mešanica aditivov, začimb in začimb, za mesno predelavo, za izdelavo mesnega izdelka, ki ni obdelan s toploto in se imenuje "chorizo blanco" ali "longaniza blanca", zorenega po tradicionalnih metodah najmanj 30 dni. Format: škatla 160g, vreča 4kg...
...klobasa cular, klobasa na rezine, sladek in pikanten chorizo, chorizo cular, chorizo na rezine, fuet, bela in rdeča chistorra, rdeča longaniza, črna butifarra, blanquillo v črevesju in v botiji, katalonska butifarra, kuhani salchichón, pikantna in običajna sobrasada v črevesju in v posodah, lomo embuchado, lomo z rožmarinom s skorjo, šunke... Trenutno smo se odločili narediti korak naprej v našem...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play