Belgija, Dottignies Mouscron
Sivi fazan je delavnica za obdelavo divjačine in perutnine. Predstavljajo široko izbiro perutnine: piščanci, prepelice, raca, zajec, golobček, prepelica, kapon in pularda. Prav tako pa ponujajo široko izbiro divjačine: fazan, divja raca, golob, prepelica, sova, zajec, divji zajec, srna, košuta, divji prašič, noj, kenguru in antilopa. Poleg tega ta družba ponuja tako cele živali kot tudi razrezane.
Belgija, Geel-Zammel
... pripraviti mrtvo žival? To je treba čim prej prinesti k taksidermistu ali čim prej zamrzniti. Kožo (usnje) je treba odrezati do ZA SPREDNJIMI NOGAMI za postavitev montaže glave in ramen divjadi, kot so divji prašič, srna, ... .
Belgija, Vlierzele
... raven! To so nekateri primeri našega asortimana divjačine, vendar je seveda še več. Spodaj navedeni izdelki se lahko po želji narežejo in pakirajo: divja raca, fazan, gozdna ptica, prepelica, srna, zajec, kunec, jelen, divji prašič.
Belgija, Houffalize
...): Organiziramo gastronomske vikende skozi vse leto, od 165 €. Ne oklevajte in nas povprašajte po dodatnih informacijah. Pravi praznik, vreden dvora Ludvika XIV., kjer se mešajo jedi, kot so fazan, divji prašič, jelen, golob, divja račka in druge dobrote, ki vas čakajo med vikendi ali med kulinaričnimi bivanji čez teden. Cene prilagojene vsem proračunom.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo