Belgija, Wilrijk, Antwerpen
BCM je zato ena redkih podjetij, ki lahko prevzame tako specializirano struženje, rezanje, vodno rezanje, honanje in obdelavo strojnih delov za lastne potrebe, kot tudi nanašanje, varjenje in obdelavo pločevine. Leta 2008 je bila v uporabi nova hala, večja od 1200 kvadratnih metrov, namenjena vodnemu rezanju in skladiščenju ploščatih materialov. BCM razpolaga z OMAX vodno rezalno napravo s kapaciteto 4000 x 2000 mm rezalne površine in debelino do 200 mm.
Belgija, Bazel
... oznaka, skupinsko ime za široko paleto izdelkov, premazov in vzdrževalnih materialov, razvitih na osnovi najnovejše nanotehnologije, ki jih oblikujejo najbolj inovativni proizvajalci na svetu. Imamo pogodbe, dogovore in svetovne stike z večino proizvajalcev nanotehnoloških kemičnih snovi. Naše laboratorij testira najnovejše "kreacije" vsakega proizvajalca, skrbno izbira najkakovostnejše izdelke in jih distribuira v Belgiji pod lastno blagovno znamko, Naprotec.
Belgija, Bruxelles
Pravi umetniški poklic, okvirjenje je že 35 let strast celotne naše družine, ki se posveča poudarjanju vaših dokumentov. Vse naše kreacije so zasnovane v skladu z vašimi željami, ob upoštevanju pravil umetnosti, hkrati pa dajemo prednost izvirnosti, da vašim zakladom dodamo pečat posebnosti. Vsako okvirjenje je zasnovano glede na vaše želje in naše znanje, da bo vaš predmet edinstven in cenjen. Vedno smo pozorni na naše stranke in ponujamo prilagojene nasvete za vsak specifičen primer. Imamo tudi usposobljene storitve za profesionalce in umetnike, ki ustrezajo povpraševanju po serijskih dobavah.
Belgija, Oostrozebeke
Smo družinsko podjetje, ki že tri generacije deluje v gradbeništvu. Dolgo časa se je podjetje osredotočalo na gradnjo vil, stanovanjskih blokov, industrijskih objektov in šol. Z uresničevanjem najrazličnejših projektov smo pridobili poglobljeno znanje in široke izkušnje. Na začetku leta 2000 smo sprejeli odločitev, da bomo izvajali le projekte v lastni režiji. Zahvaljujoč naši strokovnosti smo...