Nemčija, Heidelberg
...Organizni "Cep Boletus Edulis" 2-6 mm HT je visokokvalitetna gljiva tretirana na visokoj temperaturi, savršena za poboljšanje okusa u gurmanskim jelima. Njegova fina tekstura čini ga idealnim za umake, supe i marinade.
...Sestavine: gobe porcini (boletus edulis) 72 %, beli tartuf (tuber magnatum pico) 3 %, oljčno olje, sol, arome. Nasveti: Popolna za prve jedi, okusne nadeve, omake z intenzivnim vonjem mesa in rib, tartine in voulevant. Na voljo tudi v formatu 500 g.
Francija, Aiguilhe
rokodelska in lokalna proizvodnja vrhunskih konzerv iz divjih gob, pripravljenih gob in gobovega omaka za fine trgovine, veletrgovce s hrano in restavracije. Omake iz gozdnih gob, pripravljene za uporabo, brez dodatkov, brez konzervansov, brez arom, čista etiketa. Proizvodnja v Auvergne Rhône-Alpes. Morile, lisičke, mešanica gozdnih gob, sparassis, lactarius, shii-take iz Francije (morchella...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play