Francija, Paris
...Majhen opis: Poutargue iz mulja, znana tudi kot "boutargue", je vrhunska mediteranska delikatesa. Gre za sušena in soljena jajca mulja. • Tekstura: Ima čvrsto in rahlo gumijasto teksturo. • Okus: Okus poutargue je slan in intenziven, z izrazitimi morskim notami. Nekateri opisujejo njen okus kot umami, ki spominja na kaviar. • Kulinarika: Poutargue se običajno nareže na tanke rezine in postreže sama ali z toastom, solatami ali drugimi jedmi.
Finska, Turku
...Mullet Bottarga se lahko uporablja v preprostih receptih, narezan na tanke rezine, začinjen z ekstra deviškim oljčnim oljem in kapljico limone, ali pa ga preprosto postrežemo z grozdjem. Prav tako je okusen nariban, na testeninah ali krušnih kockah z maslom. Teža: 40g...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play