Francija, Privas
... hladilniku in jih lahko kasneje glazirate po potrebi. Sestavine: kostanj, sladkor, glukozni sirup, naravna vanilijeva aroma Kostanje v sirupu se uporabljajo za pripravo kostanja v sladkorju. Ker so namočeni v sladkornem sirupu, imajo dolgo obstojnost (5 let).
Francija, Biguglia
...Brocciu (ovčji sirotka, sol) 30,2%, polnomastno mleko 30,3%, sladkor, glukoza, liker, kostanjeva marmelada iz Korzike 15,1% (62% sladkor), kostanjeva moka iz Korzike 0,8%, cela vanilija iz Madagaskarja, kostanj v naravni obliki. nutricijske vrednosti na 100 g ergija (kcal) = 218,9 ergija (Kj) = 922,9 maščobe (g) = 5,6 donac maščobne kisline nasičene (g) = 3,8 sol (g) = 0,3 ogljikovi hidrati (g) = 37 donac sladkor (g) = 34,2 beljakovine (g) = 4,6 Stanje: Novo SESTAVINE: Brocciu (ovčji sirotka, sol) 30,2%, polnomastno mleko 30,3%, sladkor, glukoza Neto teža: 100 g Izvor: Korzika...