Portugalska, Santarém
...Sausage je klasična portugalska klobasa, ki jo je Monte Safira izpopolnil s svojo zavezanostjo kakovosti in avtentičnosti. Narejena iz najboljših domačih mesnin, je ta klobasa začinjena z mešanico tradicionalnih začimb, kar ji daje robusten in okusen okus, ki je edinstveno portugalski. Postopek dimljenja z uporabo plutevega lesa dodaja značilen vonj, kar jo dela priljubljeno med ljubitelji klobas...
...Divjačina, značilna za toskansko kulinariko, pa tudi za kulinariko Nebrodov, skoraj v srcu Sicilije, se prilega za najrazličnejše uporabe. Predstavljamo vam jo v njeni najbolj znani pripravi: klobasa. Poskusite jo pripraviti na žaru ali v omaki: zadovoljili boste vse.
...Našim strankam ponujamo različne izdelke, narejene tako iz običajnih kot tudi iz bolj redkih in ekskluzivnih vrst mesa, kot sta divjačina in telečje meso. Pomembno je omeniti, da so naši izdelki ekskluzivni še po eni plati – vključujejo naravne začimbe in dodatke. Ne uporabljamo nobenih nedovoljenih dodatkov in si prizadevamo, da naše izdelke izdelujemo le z naravnimi dodatki. ŽŪB “Delikatesas” je znan med svojimi strankami iz sektorja HoReCa. Iščemo nove kupce: trgovine z emigranti-diasporo, maloprodajne trgovine, distributerje, posrednike, male trgovce, etnične trgovine v tujini.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play