Francija, Englos
Francija, Marseille
Specialitete oblite s čokolado (temna, mlečna, nugatna krema, karamel, tartufna itd.) in dekorativne kroglice (srebrne, zlate, večbarvne, notranjost sladkor ali čokolada), majhni večbarvni čokoladni srčki. Delamo z izbranimi mandlji: Avola, mandlji iz Francije in Španije, izbrani zaradi izvirnosti njihovega okusa. Kar zadeva naše čokoladne specialitete, jih obdelujemo z ekstra fino čokolado. Osnovna surovina za naše čokoladne dragee je na osnovi kakava s 70 %. Iščemo distributerje za izvoz.
...); dragee; čokoladni hrustljavci (mlečni, beli, grenki, malinovi); vrste oreščkov (lešnik, antep pistacija, oreh, mandelj); barvni fondanti; hladni geli; halal prašek želatine; crocan; kakav v prahu in maslo itd. PRINAŠAMO VAM SLADKE IZDELKE, KI SO VREDNI KALORIJ.
Turcia, Ankara
... - MLETJE LEŠNIKOV - NARAVNI NOTRANJI LEŠNIKI - SLANI NOTRANJI LEŠNIKI - PRAŽENI LEŠNIKI - BOMBASTI LEŠNIKI - LEŠNIK DRAGEE - LEŠNIK KROKANT - LEŠNIK TRUFA - LEŠNIKOVA MOKA - LEŠNIKOVA PASTA - LEŠNIKOVA KREMA - LEŠNIKOVA TORTA (SUROVINA ČOKOLADNA KREMA)...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play