...Konjakova guma, Karagen, Encim, Transglutaminaza, Guarova guma, Ksantan, Fosfat, Beljakovina, Sredstva za geliranje, Sredstva za zgostitev, Emulgatorji, CMC, Celuloza.
Avstrija, Raaba-Grambach
...Naravna surovina z številnimi zdravstvenimi koristmi, pridobljena s pomočjo nežne CO2 ekstrakcije. 5% astaksantina raztopljenega v visokokakovostnem nosilnem olju (sončnično olje, na voljo so tudi druge vrste nosilnih olj). Še posebej primeren za astaksantinove trde kapsule, mehke kapsule in gumije. - odlično zaščito celic - podpira oksidativno ravnotežje - številne koristi za telo (možgani, imunološko ravnotežje, oči, koža, športna zmogljivost itd.) - halal in košer certificirano - vegansko in brez GSO skladno...
Nemčija, Hamburg
Norevo GmbH je svetovno uveljavljen proizvajalec in dobavitelj naravnih surovin ter specialnih sestavin za živilsko in pijačno industrijo, farmacevtski in kozmetični sektor ter za tehnične aplikacije. Od naravnih surovin – gumi arabicum, agar-agar, med, agavin sirup, ekstrakt sladkega korena in voski – do prilagojenih kakovosti in produktne linije Confectionery Performers, Norevo dobavlja naravne ...
Francija, Coignieres
... vsebuje 30 softgelov. - Polisorbat emulgatorji - Srednjeverižni trigliceridi - Beta-kariofilen - Goveja želatina - Glicerol - Sorbitol - Voda - Terpeni - Kanabidiol - Flavonoidi Opomba: Naši softgeli so izdelani iz širokospektralnega vodotopnega CBD-ja in naravno prisotnih terpenov. Ne vsebujejo THC-ja. CBD je prehransko dopolnilo in ni namenjeno zdravljenju, ozdravljenju ali preprečevanju kakršne koli bolezni, prav tako ne more nadomestiti predpisovanja pooblaščenega zdravnika.
Nemčija, Neuenburg/zienken
... za industrijo ali kolektive, zmogljivost 100-350 pločevink/h, z kompaktirnikom. Pralni in dezinfekcijski sistemi za napolnjene pločevinke. Vakuumski in inline emulgatorji za majonezo, kečap, omake, losjone itd. Korundne mlinčke, z lijakom ali črpalko, finost približno 30 mμ. Kolloidni mlinčki, finost približno 150 mμ. Za gorčico, sadje, lupinaste sadeže, zelenjavo, otroško hrano itd. Mletje zamrznjenega sadja za ohranjanje barve in arome izdelka. Vakuumski ventilacijski sistemi za mletje zamrznjenega sadja za tekoče do viskozne izdelke s centrifugnim sistemom ali statičnim sistemom.