Nemčija, Wasserburg
...Naša vakuumska predalna enota omogoča nežno pripravo in naravno konzerviranje hrane. Razvila jo je družba Gronbach in je zdaj v serijski proizvodnji. Največja prednost predalnika v primerjavi z drugimi vakuumskimi napravami je v njegovi kompaktni zasnovi in nadzoru tlaka. V nasprotju z večino prostostoječih naprav na naši vakuumski predalni enoti ni vakuumiran le sam paket, temveč celotna komora – tako med vakuumiranjem na hrano ne deluje nobena razlika v tlaku. Na ta način je mogoče vakuumirati tudi živila z visokim deležem tekočine ali celo popolnoma tekoče jedi (juhe, omake itd.).
Belgija, Herentals
... sistem za rezanje sta prilagojena pakirnemu materialu. Ostala folija se zvije ali se odstrani preko vakuumskega sistema. Izjemna je električna pogonska enota spodnjega orodja. Tehnični podatki REEFORM T 45 Maksimalna širina pod folijo od 320 mm do 420 mm Globina (mm) maksimalno 130 mm (možnost 150 mm) Napredovanje (mm) od 200 mm do 420 mm Hitrost (cikli/min) max. 8 - 12 ciklov/minuto Dolžina stroja odvisno od konfiguracije Širina stroja odvisno od konfiguracije Uporabe: sveže meso, mesni izdelki, ribe in ribje priprave, zelenjava, testenine, sir, suho sadje, priprave, juhe, omake,...
Francija, Merville
...Kartonasti lončki za juho s ločenim pokrovom. Vzemanje juhe ali katere koli druge zelo vroče priprave postane enostavno zahvaljujoč tej seriji debelih in izolativnih lončkov s zaščitnim pokrovom, ki omogoča uhajanje pare. Uporaba vroče. Dimenzija: 90 mm Višina: 84 mm Volumen: 350 ml Enota pakiranja: 500...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play