Belgija, Marche-En-Famenne
...Pri Tomega boste našli vso opremo in potrebščine, potrebne za proizvodnjo in predelavo sira. V naši ponudbi opreme: pasterizatorji, sirarske posode, sirarske preše, odcedne mize, police za zorenje... vaša oprema po meri za ureditev vaše delavnice. V naših potrebščinah v trgovini: fermenti, sirilo, zelišča, kalupi, gaza, papirnate embalaže, embalaže za posode, pripomočki, merilne naprave... Imate težave pri proizvodnji? Vaš končni izdelek ni na ravni vaših pričakovanj? Brez skrbi, z zahtevo boste prejeli prilagojene nasvete in informacije.
Francija, Soreze
...da bi našli izdelek, ki je enostaven za uporabo in shranjevanje, učinkovit in dobro uravnotežen. Združuje tako sirilo kot laktobacile, potrebne za pripravo svežih sirov v obliki enostavne praškaste snovi. Ta ferment in sirilo omogočata tudi izdelavo skute. Razlika bo v postopku izdelave, kjer je skuta bolj odcejena kot svež sir. Namreč, svež sir, v nasprotju s skuto. REF:FROPFRAI Sestava: Sirilo, laktobacili, kalcijev klorid, maltodekstrin kot pomožna snov. Proizvedeno v: Francija...
Italija, Martina Franca
...Caciocavallo al Fieno je zreli sir, izdelan iz mleka visoke kakovosti in zoren v senu za izrazit in podeželski okus. Ta sir se odlikuje po intenzivnem okusu in neponovljivem aromi, kar ga naredi popolnega za uživanje samostojno ali kot del plošče s siri. Caciocavallo al Fieno je ročno izdelan izdelek, narejen po tradicionalnih metodah in z naravnimi sestavinami. Njegova ročna obdelava in edinstven okus ga uvrščata med odlične izdelke italijanske sirarske tradicije.
Italija, Cadorago
...Sacco System, podjetje specializirano za proizvodnjo mlečnokislinskih kultur za mlečno-predelovalno industrijo, proizvaja vrsto liofiliziranih in zamrznjenih mlečnokislinskih kultur, ki so posebej zasnovane za proizvodnjo trdih sirov, zlasti za proizvodnjo sirov z vsebnostjo vlage na suhi snovi brez maščob v višini 56%: Grana Padano Emmental Gruyere Comtè Pecorino trdi sir Obiščite spletno stran https://www.saccosystem.com/ za prenos brošur!
Španija, La Lastrilla
... alergeni, zato ni možnosti za križno kontaminacijo. Naši veganski siri so razdeljeni v 4 vrste: Sir Original - ima okusen okus po blagem poltrdem siru, ki izhaja iz ročnega postopka izdelave in zorenja. Dimljen sir - gre skozi naravni dimni postopek z različnimi vrstami lesa, da dobi zelo značilen okus. Sir s tartufi - njegov neponovljiv vonj in okus po tartufih ga naredi resnično edinstvenega...
... se s skrbnimi kontrolami prepričamo o maksimalnem rezultatu. MLEKO prihaja izključno iz NADZOROVANIH HLEVOV, takoj analizirano in nadzorovano v našem notranjem laboratoriju; ko so kontrole opravljene, se pasterizira in zori z mlečnimi fermenti: selekcije specifičnih mlečnih fermentov, ki so nujni za uspešno obdelavo, pripravljeni vnaprej za vsak izdelek.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play