Francija, Villeneuve Sur Lot
Finska, Turku
Z globalne perspektive zagotavljamo izdelke v glavnih proizvodnih območjih Evrope, Severne in Južne Amerike ter Daljnega vzhoda. Naše glavne skupine izdelkov so palmovo jedro olje, palmovo olje, repično olje, sojino olje, sončnično olje, mešanice, koruzno olje, olje iz bombažnih semen, visoko oleinsko sončnično olje, perutnina, svinjina, govedina, ribe, krompirček, zelenjava, brezalkoholne pijače ...
Francija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Tradicionalna vinifikacija v inox posodah s kontrolo temperatur po nežnem stiskanju in statičnem usedanju. Zorenje na finih drožeh. OPOMBE O OKUSU Zlato rumena barva z zelenkastimi in kristalnimi odsevi, sijoča in bistra. Intenzivna in nežna, nos se odpre na arome belega sadja (hruška, kutina). Ostra in živahna, napad se razvija v lepo okroglo teksturo. KOMBINACIJE JEDI IN VINA Postrežite ohlajeno pri 10°C, da spremlja cesarsko solato, kozji sir z medom ali liège. Idealno bo partner za file trske z limono ali curry purana. Regija: Mâconnais Sorta: Chardonnay...
Španija, Barcelona
V podjetju Ender S.L. delamo na tem, da vam vsak dan ponudimo najboljšo storitev. Uvažamo sveže in zamrznjene ribe najvišje kakovosti na katerikoli del Evrope, pri čemer vlagamo vse naše vire, da dosežemo največje zadovoljstvo naših strank. Distribuiramo lososa, trske in mečarice, ki jih dnevno ulovimo na Norveškem, in jih dostavljamo v različnih oblikah rezanja, filetiranja in pakiranja. Odgovorn...
Norveška, Oslo
...VRSTA: Gadus morhua – Atlantski trska Družina: Gadidae – Družina trsk IZDELKI: Sveža (file in cela riba), Zamrznjena (file in cela riba), Soljena (kosi, file in cela riba), Soljena in sušena (kosi, file in cela riba), Sušena (kosi, file in cela riba) VELIKOST: Obalna trska: največ 130 cm in 40 kg. Severovzhodna arktična trska: največ 169 cm in 55 kg OBMOČJE: Obalna trska: fjordi in obalne...
Španija, El Prat De Llobregat
Portugalska, Alfena
Ukrajina, Dnipro
...zelišča. DUŠEN KROMPIR Z RIBAMI IN ZELENJAVO Sestavine: krompir, file trske, koruza, korenje, paprika, grah, šparglji, mlade fižolčke, čebula, zelena, Satsebeli omaka, zelišča. Rok trajanja vseh obrokov: 2 meseca pri temperaturi do 20 °C (68 °F)...
Francija, Roubia
... Široka, subtilne note eksotičnega sadja, note vanilije, mastni tanini, mehak, rahlo mineralen, strukturirano telo, dobra intenzivnost, dobra obstojnost. Ujemanje jedi in vina Carpaccio iz svetega jakoba, jastog, kaviar, file trske, ribe v beli omaki. Temperatura postrežbe: 10° - 12° Barva: Belo Sorta: Clairette, Grenache blanc, Marsanne, Roussanne, Ugni blanc Alkohol: 13% Volumen: 75 cl (Steklenica)...