Latvija, Riga
...Naše naprave za predelavo rib so zasnovane za poenostavitev in izboljšanje učinkovitosti operacij predelave rib. Opremljene so z najsodobnejšo tehnologijo, ki zagotavlja natančnost, higieno in trajnost ter izpolnjuje najvišje industrijske standarde. Te naprave podpirajo širok spekter aplikacij, vključno s filetiranje, lupljenje, čiščenje in pakiranje, kar jih naredi idealne za ribogojnice, tovarne za predelavo hrane in ribiške industrije. Ključne prednosti vključujejo zmanjšanje časa predelave, izboljšano kakovost izdelkov in zmanjšanje odpadkov.
Španija, Santoña-Cantabria
... fazo, ročno obdelavo, ki vključuje odstranjevanje kože z mrežami iz vsake ribe, ki je bila odstranjena iz soljenja, eno za drugo. S tem ohranjamo vse lastnosti in značilnosti surovine. Nato se ribe narežejo, operejo in stisnejo. Zadnje faze so filetiranje in pakiranje v oljčnem olju.
Španija, Aviles-Asturias
... filozofija je bila tista, ki je leta 1997 začela novo in odločilno obdobje v razvoju podjetja z odprtjem linije za filetiranje rib. Od takrat je rast podjetja postajala vedno bolj očitna, dokler se ni uvrstilo med najpomembnejša podjetja v svoji panogi. Vsak dan se distribuira široka paleta izdelkov različnim vrstam strank: velikim trgovinam, veletrgovcem, maloprodaji, gostinstvu… znotraj in zunaj naših meja.
Francija, Roscoff
... omogočata, da ohranimo izvirni okus in avtentičnost naših izdelkov zahvaljujoč tradicionalni metodi kuhanja. NAŠA DELAVNICA ZA REZANJE Naša delavnica za rezanje nam omogoča filetiranje in pakiranje naših rib. Ročno pripravljamo različne filete. ODGOVORNA IN KAKOVOSTNA PRISTOP Na vsakem iztovarjanju razvrščamo po različnih kriterijih: območje ribolova, velikost posameznikov, odstotek samcev/samice. Takoj ob prejemu nadzorujemo naše dobave rib, školjk in školjk, da preverimo kakovost in kalibracijo.
Litva, Vilnius
... uporabljamo različne tehnike za predelavo naših ribjih izdelkov, vključno s dimljenjem, filetiranje, soljenjem, sušenjem in zamrzovanjem. Naša osredotočenost na kakovost in svežino nam omogoča, da pridobimo zaupanje uglednih partnerjev, kot sta Bonesca in DaySeaDay. Ne oklevajte in nas kontaktirajte za več informacij!
Francija, Baud
...kuhanje in izdelavo klobas; sistemi za lupljenje in odstranjevanje kože; modularni sistemi za filetiranje; sistemi za oblikovanje in porcijiranje mesnih izdelkov; sistemi za razkosavanje, obrezovanje, porcijiranje, pakiranje in označevanje mesa in slanine; rezalniki za ribe. MAREL spremlja industrijo pri izvajanju njihovih projektov in svojim strankam prinaša inovativne tehnologije, da bi odgovorili na...
Belgija, Bruxelles
Pri Saveurs Gourmandes je dimljeni losos izdelan ročno v njihovih delavnicah, neposredno uvožen iz Norveške, vse faze proizvodnje, kot so filetiranje, soljenje, sušenje, dimljenje in rezanje, pa se obravnavajo v naših proizvodnih delavnicah. Rezanje se izvaja izključno ročno, da dosežemo odlično kakovost! Njihove proizvodne delavnice so akreditirane s strani AFSCA, da vam zagotovijo svežino in sledljivost v prehranski verigi.
Francija, Tourlaville
...buloti, školjke Barfleur, bigorneaux, praire, mandlji in školjke; normandski rakovci, vključno z jastogi in rakovimi. Prav tako ponujamo široko paleto rib iz naše obale, kot so brancin, siva dorada, skuša, losos in glavonožci. Nudimo številne storitve, da zadovoljimo zahteve naših strank: filetiranje, kalibriranje, lupljenje, evisceracija, pakiranje, zamrzovanje, pošiljanje po Franciji, izvoz.
Francija, Rungis Cedex
PARIS CAVIAR je lociran v Rungisu. Specializirani so za proizvode iz ribolova majhnih obalnih čolnov in za uvožene proizvode iz različnih držav po svetu. PARIS CAVIAR svojim strankam ponuja široko paleto morskih izdelkov. Delujemo čim bolj neposredno z francoskimi in tujimi ribiči, da bi popolnoma obvladovali ribolovno verigo. Vsi naši izdelki se obdelujejo v naši delavnici za filetiranje v...
Italija, Sala Baganza
Podjetje Gruzza je bilo ustanovljeno leta 2000 in je začelo svoje delovanje na področju mehanskih konstrukcij rib in industrijskih mehanskih sklopov. Po nekaj letih izkušenj je podjetje začelo proizvajati opremo za živilsko industrijo in se osredotočilo na bolj učinkovite, kompaktne, hitre in natančne vakuumske pakirne stroje ter razvilo vrsto strojev za predelavo rib, stroje za glaziranje, stroje za filetiranje, zvijalne stroje, stroje za odmrzovanje, pralne stroje, mešalnike in vakuumske pakirnike.
Španija, Huelva
Pripravljamo filete glazirane IQF ali zamrznjene v blokih. Tip mariposa. Naš izdelek izdelujemo iz sveže skuše, ulovljene vsak dan na našem obrežju in v portugalskem Algarveu. Zaradi tega naš filet pride od morja do končnega potrošnika z le enim postopkom zamrzovanja (glaziranje). Filetiranje skuše zagotavlja, da je potrošnik brez kosti. Naše cene so zelo konkurenčne zaradi bližine izvirnega...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play