Belgija, Waterloo
...Bife de Vacío Bavette Vacío Flank steak Flank steak Bavetta Izvor: Argentina, Urugvaj, Brazilija, Avstralija, Irska in Poljska Temperatura shranjevanja: Hladilno -1º/+2º in zamrznjeno -18º Vrsta: Govedo Kakovost: Visokokakovostno goveje meso Rok trajanja: Hladilno 120 dni / Zamrznjeno 18 mesecev Pasma: Angus / Hereford Teža na kos: 0,5 do 0,65 kg Kaliber: Brez kalibra...
... podjetju Direct Meat Service Sverige AB smo ponosni, da dostavljamo ta izjemen kos, pri čemer zagotavljamo, da je vsak kos obdelan po najvišjih standardih. Naš 3100 Forequarter with Flank je več kot le kos govedine; to je zaveza kakovosti in okusa. Skrbno izbiramo in obdelujemo vsak kos, da zagotovimo, da ohrani svoj naravni okus in mehkobo. Ta kos je popoln za tiste, ki cenijo umetnost počasnega...
Belgija, Beringen
...Flank steak je izjemno vsestranski. Popoln za tanko rezanje za stir-fry, flank steak se prav tako zelo dobro obnese pri počasnem kuhanju. Po počasnem kuhanju se ta kos govedine lahko raztrga z vilicami in doda burritom ali solatam.
Francija, Charvieu Chavagneux
...Marinirano olje Mehika - Naravno - s morsko soljo Naše začinjen olje Naturell Mehika je popoln partner, še posebej za bolj mesnate steak specialitete, kot sta Rib Eye ali Flank Steaks! Začinjeno in pikantno z rahlo dimljeno noto in namigom kumine, skoraj okusite taborni ogenj, nad katerim je bilo pripravljeno. Brez dodanih alergenov*. Hela. Smo vaš kompetenten partner za okus in moderne...
Nemčija, Berlin
... Prsni koš brez kosti - Standard / PAD Kosi brez kosti Bavette PAD Flank steak PAD Meso za predelavo mladih bikov R1 odseki 98/02 odseki 95/05 odseki 90/10 odseki 85/15 odseki 80/20 odseki 70/30 odseki 60/40 odseki 50/50 odseki Pretakajoče meso Meso maščoba Mladinski bik Hinterviertel delci Zgornji del s pokrovom Zgornji del brez pokrova - Standard / PAD Spodnji del z rolo Spodnji del brez role - Standard / PAD Semer rola - Standard / PAD Krogla - Standard / PAD Boki s pokrovom Meso...
Nizozemska, Enschede
...Imena mesa goveda: Baby Top- Kroglica Blade Steak (Pot Roast)- Sukadelap Brisket- Prsni del (mišica) Chuck- Rame/Odrezek Chuck Roast- Goveje meso za dušenje (goveji kosi, haše) Chuck tender (petit tender)- Diamantna pečenka, judovska pečenka Club Steak (tudi NY Steak ali Strip Steak)- Entrecôte Delmonico Steak- Ribeye Eye of Round- Zadnji del (Rosbief) Flank Steak/meat- Bavette, Vinkenlap...
Romunija, Constanta
...Maria vam ponuja najboljše živali v Romuniji od leta 1995 Nudimo sveže in zamrznjene jagnjetine, ovce, koze, govedino in telečje meso. Naši kosi vključujejo: File, Prime Rib, Brisket, Flank, Shin & Shank, Knuckle, Topside, Silverside, Rumpsteak, Odrezki iz glave, Eyeround, Chuck & Blade, Chuck Tender, Ribeye Steak, Heel.. Stranski proizvodi: Čreva, Testisi, Rep, Noge, Omasum, Pljuča, Aorta...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play