Francija, Saint Romain La Motte
...Poper je najpogosteje uživana začimba na svetu. Najdemo ga na vseh mizah in v vseh kuhinjah. Njegova pikantnost izhaja iz piperina, molekule, ki povzroča občutek toplote, zelo zaželenega pri pripravi jedi, od najpreprostejših do najkompleksnejših. Črni poper izvira iz plezala, na katerem rastejo grozdi majhnih sadežev. Ti se obirajo, ko so skoraj zreli, fermentirajo in nato sušijo. Če iščete...
Francija, Le Sen
... Pridelava Črni poper, ki se goji zaradi svojega sadja, ki se običajno suši in uporablja kot začimba in začimba, je cvetoča liana. Plod popra, imenovan "zrno", je ob zrelosti temno rdeč. Pri sušenju dobi črno barvo. Proizvodnja Na Madagaskarju pridobivamo zrna črnega popra, ki jih nato destiliramo v Franciji. Ta posebna izvorna lokacija je znana po svojih močnem sadnem in začinjenem vonju. Ref:POIVHE1...
Francija, Saint-Etienne
Francija, Levallois Perret
...Mleti črni poper je zelo cenjena začimba s svojo pekočo in grenkasto aromo, ki se uporablja na različne načine v kuhinji. Uporaba mletega črnega popra v kuhinji: Dodajamo ga praktično v vse jedi, vse recepte: juhe, meso, zelenjavo, prelive, omake. Odlično se povezuje z: aromatiziranimi solmi, ingverjem, kardamomom, česnom, kumino, sivko, muškatnim oreščkom, pomarančnimi lupinami, peteršiljem, limonino lupino, čebulo. Koristi mletega črnega popra: Je močan protivnetni dejavnik, olajša prebavo, omejuje napihnjenost, bori se proti slabosti in občasni zaprtosti.
Francija, Olivet
...Referenca 3417960007531 Poper je zelo star začimba. Ima 4 različne barve, odvisno od obdelave. Čas žetve in predelava sta odločilna. Za črne zrnca, ki so najmočnejša, se jagode obirajo tik pred zrelostjo in sušijo nekaj dni.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play