Francija, Rennes
Ustanovljeno v Rennesu leta 2011, naše podjetje se je specializiralo za distribucijo bioloških, biodinamičnih vin in vin brez sulfitov, namenjenih profesionalcem. V tesnem sodelovanju z vinogradniki, ki se zavzemajo za ekološke prakse, vam ponujamo paleto avtentičnih in okusnih vin. Skozi leta smo razširili svoje dejavnosti in danes ponujamo bolj raznoliko paleto storitev. Z več kot 25 leti izku...
Francija, Paris
...Cider z rumeno slamo in bakrenimi odtenki. Zmes sladkih, polsladkih in kislih jabolk daje temu ciderju popolno ravnotežje, značilno za normandsko terroir. Fermentacija na domačih kvasovkah Mousse se razvija po tradicionalni metodi Iz ekološke pridelave - Domaine certificiran Demeter Brez dodanih sulfitov Dimenzije: 5,5 cm x 23 cm Neto teža: 330 Volumen: 330 mL...
Francija, Juillac
...Iz letnika 2022, vino Alba Octavia je bilo starano v sodu 10 mesecev. Brez filtracije, brez lepljenja in z zelo nizko vsebnostjo sulfitov, je to vino bolj okroglo, z bolj kompleksnimi aromami zahvaljujoč preostalim sladkorjem. Prosto vino, dobro ga zračite pred degustacijo. 1,5l – 14% (stroški prevoza: enakovredni 2 steklenicama)...
Francija, Lamballe-Armor
...Sveže olupljene krompirjeve rezine, narezane na wedges in blanširane. Wedges po 6 brez kože Izvor 100% francoski. Izbrana sorta Izdelek 100% naraven brez konzervansov, brez dodatkov, brez sulfitov, brez pomožnih snovi. Svež izdelek kuhan pri nizki temperaturi in vakuumsko pakiran po kuhanju in ohlajanju. Brez izpiranja in brez odcejanja Kuhanje: Blanširano kuhano Pakiranje: TER Technifil NETO TEŽA: VREČA 7 KG D.L.C.: 12 DNI...
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Saint-Georges-Saint-Emilion Zmes: Merlot Potencial za staranje: Približno 5 let Vinifikacija: Brez dodanih sulfitov skozi celoten postopek izdelave. Biozaščita ob vstopu trgatve. Kontrolirana alkoholna fermentacija pri temperaturi. Spontana malolaktična fermentacija. Brez dodajanja lesa, brez lepljenja pred stekleničenjem.
Francija, Soing-En-Sologne
VIGNERONS & PATRIMOINE je združenje neodvisnih francoskih vinogradnikov, ki jih vse povezuje strast do našega poklica, spoštovanje naših terroirjev, tipičnost naših vin in iskanje odličnosti. Naša vina prihajajo iz številnih regij Francije: Alsace, Champagne, Beaujolais, Bourgogne, regija Bordeaux, Languedoc, Jugozahod, Dolina Rone in Dolina Loare. VIGNERONS & PATRIMOINE ponuja široko izbiro vin ...
Francija, Sète
AQUALIS SEAFOOD, s sedežem v departmaju Hérault, je podjetje, specializirano za uvoz in trgovanje s zamrznjenimi izdelki. Naši viri izdelkov so visoke kakovosti. Razvili smo linije izdelkov, ki dajejo prednost oskrbi pod oznako: - Ekološka kmetijstvo - IGP - Ribištva MSC - Paviljon Francija… Želimo oživiti oddelke "Zamrznjeni izdelki" z nudenjem kakovostne ponudbe v formatih, prilagojenih nizki...
Francija, Lyon
...Hidrolat se proizvaja hkrati z eteričnim oljem med destilacijo s paro. Steklenica 200ml. 100% biološki hidrolat, mikrofiltriran, brez konzervansov Latinsko ime: Juniperus oxycedrus Izvor: Francija (Gard) Destilirani del: Listnati poganjki z jagodami Metoda ekstrakcije: Tradicionalna destilacija s paro brez sulfitov Shranjevanje: 1 leto zaprto, nato se hrani v hladilniku več mesecev Pridelava: Ekološka kmetijstvo Barva: Brezbarven...
Francija, Ascain
...Vsi koristi naravnega jabolčnega vina, ki ni filtrirano in ni pasterizirano. KLJUČNE TOČKE Značilnosti Kis, pridobljen iz acetifikacije sagarna Txopinondo, star najmanj eno leto za intenzivnejši okus. Amber barva. 5 stopinj ocetne kisline. Ni filtriran, ni pasteriziran, brez dodanega sulfitov. Pakiranje Steklenice po 75 cl, voščeni zamašek. Karton po 12 steklenic.
Francija, Duravel
...Brez dodanih sulfitov, brez vinskih aditivov in brez pretensij! Nihil je čist Cahors, zdrav, 100% Malbec in 100% ekološki.
Francija, Issy-Les-Moulineaux
...Vino: Cuvée 3B družine Bodillard je slasten Gamay, ki se osredotoča na užitek in je zgrajen na pristnem okusu sadja. Tukaj se vinifikacija odvija brez dodanih sulfitov, aromatika pa se razvija na majhnih hrustljavih rdečih sadežih (jagoda, malin, ribez, češnja). V tej lepi steklenici je prisotna tudi lepa svežina, ki se lahko zelo pozitivno razvija skozi leta. Delite ga brez konca med prijatelji...
Francija, Auxerre
...Proizvodnja: Ta vino izvira iz vinograda na jugu Francije. Trgatev poteka ponoči, da se ohrani aromatična svežina grozdja. Vinifikacija poteka brez sulfitov in konzervansov. V vseh fazah izdelave tega vina, od vinograda do steklenice, je poudarek na boju proti mikrobnim odstopanjem, hkrati pa se ohranja raven kakovosti naših vin. Zavoj s pokrovom zagotavlja popolno tesnost za to vino brez...
Francija, Montrouge
... povzroči pogoste simptome staranja kože, las, nohtov, mišic, kit, ligamentov in kosti. Super Kolagen vsebuje BioActive NeoCell kolagen (klinično testiran), ki spodbuja dobro tvorbo kolagena po vsem telesu. Med procesom napredne hidrolize NeoCell encimi hidrolizirajo velike molekule v majhne biološko dostopne in bioaktivne peptide v človeškem telesu. Ne vsebuje: soje, pšenice, laktoze, škroba, kvasa, GSO, umetnih arom. Brez glutena. Opozorilo o alergijah: Lahko vsebuje sledi naravnih ostankov sulfitov.
Francija, Roubia
... vijoličnimi odtenki. Zrelo sadje se izraža na finih taninih. Vino je dobro strukturirano in intenzivno zahvaljujoč prisotnosti Syrah. Odsotnost dodanih sulfitov omogoča poudarjanje sadja.\n\nKOMBINACIJA JEDI IN VINA\nKasoulet, mediteranske jedi\nNajbolje se uživa pri 16°/17°\n\nVolumen (L): 0,75\nBruto teža (kg): 1,2"}...
Francija, Caudiès De Fenouillèdes
Francija, Saint Christol De Rodières
...Iz ekoloških grozdja. 100% Naravno, Brez dodanih sulfitov, Brez alergenov, Brez konzervansov. Sestavine: - Stari rdeči vinski kis iz ekoloških grozdov (98,5 %) - Arome malin iz ekološke pridelave (1,5 %) Nasveti za uporabo: Z krompirjevo solato ali solato iz piščančjih jeter. Uporabite ga lahko tudi za deglaziranje omak itd... Kanček sladkosti v kombinaciji s kislostjo obogati vaša jedi. Pakiranje: Ta rdeči vinski kis z malinami je na voljo v 25 cl. V kubikih po 3-5-10 litrov ali v sodu po 220 litrov. Na voljo tudi v kontejnerju po naročilu.
Francija, Laure-Minervois
...Viognier za njegovo mehkobo in Roussane. Brez staranja v lesu za naša vina, staranje na drožeh v belih vinih (6 mesecev) in maceracije več kot 6 tednov v rdečih. Delo z grozdjem po gravitaciji, zmanjšanje sulfitov. Značilnost naših vin: sadež, sladkost, obvladani in svilnati tanini. Naše steklenice (vizualno): pisane, tvorijo fresko, ko so postavljene ena ob drugo, ustvarjena s strani umetnice (lepe umetnosti Pariz). Sprejem: Gîte de France, da delimo svojo strast. Naša prepričanja: ekološko kmetovanje. Naš cilj: ne narediti istega vina kot sosed in vam ponuditi trenutek užitka.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo