...TERROIR Star Bubbles Brut Rosé je izdelan iz izbire najboljših terroirjev v Franciji. Naša ekipa enologov je preiskala te sončne in izrazite dežele. GRAPE VARIETIES Merlot Grenache WINEMAKING Združujemo tradicionalno obrt s sodobnimi tehnikami, da vodimo vino od trgatve grozdja do vinifikacije in karbonizacije. TASTING NOTES Appearance: Svetlo roza z lososovimi odsevi Nose...
Francija, Lys Haut Layon
...Terroir: Glinasto peščena tla na šistih Situacija: Haut layon Vinifikacija Vinifikacija poteka po tradicionalni metodi. Vino ostane na drožeh najmanj 9 mesecev pred degoržiranjem. Degustacija med 6 in 8 °C Oko: Svetlo rumena Nos: Belega sadja, melisa Usta: Fine mehurčke. Živahen, skoraj živčen napad. Eleganten okus. Potencial za zorenje: Piti v treh letih Ravnotežje: Brut Ujemanje hrane in vina: Idealno kot aperitiv, za koktajle in na sladicah. Zmrznjeni vacherin z malinami. Obrezovanje: Dvojni Guyot Višina: 100 do 120 m...
Francija, Saint-Martin-Du-Vivier
...Šampanjec je najprestižnejše peneče vino na svetu, simbol elegance in praznovanja. Prideluje se izključno v regiji Champagne v Franciji, kjer ga izdelujejo po strogih tradicionalnih metodah, ki mu dajejo njegov edinstven značaj. Šampanjec je večinoma sestavljen iz treh sort grozdja — Chardonnay, Pinot Noir in Pinot Meunier — in se odlikuje po finih mehurčkih ter nežnih aromah sadja, cvetja in...
Ujemajoči se izdelki
Šampanjec
Šampanjec
Drugi izdelki
Tequila
Tequila
Francija, Issy-Les-Moulineaux
... Domaine: Hiša Charles Heidsieck je bila ustanovljena leta 1851, ko je Charles-Camille zapustil družinsko podjetje (Piper-Heidsieck), da bi ustvaril svojo lastno strukturo. Vzpodbuden s kakovostjo, bo med drugim eden izmed velikih pionirjev na ameriškem trgu in uspešno razvil velike karakterne peneče vino. Lastnina je ostala v družini do šestdesetih let prejšnjega stoletja, preden je prešla pod...
Francija, Soing-En-Sologne
...Peneče vino svetle barve z zelenimi odtenki. Buket jabolk, cvetja in sadja. Fine in elegantne ustne note. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Regija: JUŽNO-ZAHOD Barva: Bela Sorta: Mauzac Način pridelave: Prehod na ekološko pridelavo Značaj: Brut, Sadno Volumen: 75cl Količina žvepla: zelo malo ali brez žvepla...
Francija, Colmar
...Vinificiran po tradicionalni metodi, je vrhunec vseh velikih priložnosti: sprejemov, aperitivov, sladic. Crémant d’Alsace je peneče vino, pridobljeno po tradicionalni metodi. Po prvi fermentaciji v posodi se vino stekleničijo, da se izvede druga fermentacija, ki ga naredi mehurčastega. Vrhunsko vino za vse sprejeme, ob aperitivu, naravno ali v kir Royal. Sort: 90% Pinot Auxerrois, 10% Riesling Padavine: 550 mm/leto Zorenje: 8 do 9 mesecev v stoletnih sodih Alkohol: 12% Temperatura postrežbe: 5-7°C Zorenje: 2 leti...
Francija, Pomport
Nahajajoč se blizu Bergeraca, posestvo GRANGE NEUVE proizvaja raznolika in tipična vina. Vinograd se razteza na 70 hektarjih, od katerih je 26 hektarjev namenjenih pridelavi rdečih vin, 44 hektarjev pa pridelavi belih vin. Beluška sestava vključuje 80% Sémillon, 10% Muscadelle in 10% Sauvignon. Rdeča sestava vključuje 60% Merlot, 20% Cabernet Franc in 20% Cabernet Sauvignon. Tako posestvo GRANGE NEUVE proizvaja in trguje z naslednjimi vini: Monbazillac, Bergerac rdeče, Bergerac suho belo, Bergerac rosé, Côtes de Bergerac sladko, Tradicionalna metoda (brut peneče vino) in grozdni sok.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo