Francija, Montelimar
...Naš provansalski calisson je ročno kuhan v kotlu. Odkrijte vse okuse mandljev, kandiranega melona in kandiranih pomarančnih lupin v tej ovalni sladkariji z ostrimi konci, katere oblika ji daje edinstvenost. Uživajte ob vsaki priložnosti! Referenca:302213 Teža (v kg):0.145 Pakiranje:8 DDV:20.00%...
Francija, La Farléde
...Calisson - Steklo Koda artikla: VCAL13 Volumen v ml: 130 Višina v mm: 63 Premer v mm: 70...
Francija, Grasse
Sedeč v Grasseu, svetovni prestolnici arom in parfumov, je Sélectarôme proizvajalec prehranskih arom že več kot 30 let.\nPonujamo več kot 3000 referenc arom v tekoči ali praškasti obliki, prav tako smo razvili linijo arom, certificiranih kot bio.\nPonujamo tudi linijo arom, posebej zasnovanih za e-tekočine za elektronske cigarete v skladu z veljavno zakonodajo.\n\nKot dopolnilo ponujamo barvila in...
Francija, Mouans-Sartoux
Odkrijte avtentičnost parfumov vrhunske kakovosti in izdelkov za izdelavo vaših sveč in kozmetike zahvaljujoč LE PETIT GRASSOIS, družinskemu podjetju, ustanovljenemu leta 2017, in dediču štirih generacij grassois parfumerjev. Vodeni z globoko ljubeznijo in spoštovanjem do naše dediščine, smo zavezani, da z vami delimo sadove 40 let dela v svetu dišav. Izstopamo po kakovosti naših parfumov, ki so ...
Francija, Yssingeaux
...Kakav Vanilija, kakavast Kava Karamel/Krepka/Zelo pražena Cappuccino Karamel Mleko/Maslo Čokolada Zaznava kakava, medena Krema brulee Javor Malt Kesten Med Calisson Nougatina Praliné Lešnik, karamel Trufli Kakav, krema Patiserske note: Tarta Tatin, Tarta Meringue-Citron Vanilija, ekstrakti vanilije, vanilija iz izvora...
Francija, Objat
Skozi podjetje LIMOUZI SAVEURS je naša strast, da vam predstavimo čudesa korziškega terena, tako da si zamislimo recepte, ki vas lahko presenetijo in razveselijo. Vedno v iskanju novosti, postavljamo naše znanje na voljo, da vam ponudimo rafinirane in okusne izdelke. Ponosni smo na našo zavezo, da vse naše izdelke razvijamo v naši delavnici v Objatu (19), z našo ekipo slaščičarjev in čokoladnikov...
Francija, Saint-Didier-En-Bresse
...bonboniera calisson Olfaktorne note: Gurmanske Zgornje note: Sladek Melona Pomaranča Srčne note: Calisson Mandelj Osnovne note: Vanilija Med...
Francija, Illkirch-Graffenstaden
...TRADICIONALNE AROME Limona Vanilija Jagoda Pomaranča Kava… Bolj izvirne aromatične note: vrtnica, vijolica, lotus, usnje, nugat itd. Združitve: marelica-calisson, borovnica-vijolica, jabolko-cimet, karamel-slan maslo itd. Uporabe: pijače, mlečni izdelki, pekarstvo, slaščičarstvo, piškoti, sladkarije, čokoladništvo, dietetika, … Ponujamo vam vse naše arome bodisi v tekoči bodisi v praškasti obliki. Seznam izdelkov ali aplikacij ni izčrpen. CENE IN VZORCI NA ZAHTEVO >...
Francija, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Ročno izdelani calisson, ki so čudovito mehki in fondantni. Sestavine: kandirano sadje (meloni in kandirane pomarančne lupine), mandlji, sladkor, beljak, oblatni kruh (škrob iz krompirja, sončnično olje), pastis.
Francija, Aix-En-Provence
Naša hiša iz Aix-a je referenca na področju visoko kakovostnih slaščic, ne le za calisson iz Aix-a, našo specialiteto, temveč tudi za naše kandirano sadje, nougat, praline, biscotine in čokolade. Od leta 1874 velika tovarna calissonov iz Aix-en-Provence Léonard PARLI zagotavlja svoje skrivnosti izdelave, ob spoštovanju tradicij. Léonard PARLI se odlikuje po edinstveni sestavi svojih calissonov...
Francija, Aix En Provence
Od svoje ustanovitve Roy René črpa svoje recepte iz najčistejših tradicij slaščičarstva in sladic provansalskega izvora. Calissons, Nougati, Slaščičarske dobrote… Od svetle, plemenite in radodarne mase za calisson do hrustljave črne nougatne v finem drobljencu, Roy René povzdiguje sestavine, okuse in arome, za puriste in sladkosnede vseh starosti. Vse te sladke note so plod dolgega izročila, ki so ga prenesli moški in ženske, ki vsak dan s spoštovanjem ponavljajo gibe preteklosti, s čimer ohranjajo užitek v dobro opravljenem delu.
Francija, Eguilles
Tovarna Fruidoraix se specializira za proizvodnjo calissonov. Na našem obsežnem proizvodnem mestu ponujamo javnosti spoznavanje različnih tradicionalnih poklicev v slaščičarstvu: izdelava calisson mase iz surovih sestavin (meloni, mandlji, kandirane pomaranče), kuhanje na vodni kopeli, oblikovanje in glaziranje, ter izdelava aromatiziranih nugatov, velikonočnih nugat jajc in nekaterih čokoladnih slaščic.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo