...Pot 250 g čokolade in mlečne namaze
In kaj je notri?
Rastlinske maščobe (sončnično olje, kakavovo maslo), kakav v prahu (sladkor, kakav) (26 %), sladkor, delno posneto mleko v prahu (14 %), emulgator: sončnična lecitin, aroma: vanilina.
Alergeni pod drobnogledom
Mleko. Lahko vsebuje sledi lešnikov.
Pravilno shranjevanje ni zapleteno
Shranjujte na suhem mestu, zaščitenem pred toploto. Po vsaki uporabi dobro zaprite kozarec.
Kozarec in pokrov: zavrzite z gospodinjskimi odpadki.
...Sestavine: mlečna čokolada za preliv (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova zrna, emulgator sojina lecitina, vanilija), lešniki, mandlji, kandirana pomarančna lupina (pomaranča, sladkor, glukozni sirup), sladkor.
Lahko vsebuje sledi oreščkov, jajc, žit, mleka in sezama.
Neto teža: približno 190 g. Teža se lahko razlikuje glede na velikost uporabljenih lešnikov in mandljev.
Pogoji shranjevanja: zaščititi pred svetlobo, na suhem in pri sobni temperaturi (18° do 20°C).
Neto teža (g): 190...
...Sestavine: Temna čokolada 66% izven EU (kakav, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: lecitin iz repice), 15,38% oreščkov, 7,69% kandirana pomaranča.
Prehranske vrednosti na 100g: Energija 2387Kj, 574Kcal, maščobe 41g, od tega nasičene maščobne kisline 20g, ogljikovi hidrati 44g, od tega sladkor 32g, beljakovine 7,2g, sol 0,02g.
...Soja, Sezam, Anhidrid žveplov in sulfiti.
Uporaba: Zamesite testo, da postane oblikovano, nato oblikujte in takoj odstranite iz modela.
Nasvet za uporabo: Zamesite testo, da postane oblikovano, nato oblikujte in takoj odstranite iz modela. Plastična čokolada se strdi po 24 urah. Pozor, čokoladna pasta ne prenaša toplote, ki jo stopi in zasveti.
Pakiranje: Kozarec 500g paste za modeliranje čokolade.
Referenca: D30.1
Na voljo: 10 Izdelkov
Dimenzije: 500 Gr
TežaCena: 0.5...
...kakavovo maslo, kakavova masa, emulgator: SOJINA lecitina, naravna vanilijeva aroma). Karamelizirani LEŠNIKI 10%.
Lahko vsebuje sledi mleka, soje, jajc in oreščkov.
Neto teža: 100 g.
Priporočilo za shranjevanje:
Shranjujte na suhem in hladnem mestu. Idealna temperatura med 17 in 18°C.
... hujšanja po dvojnem načelu:
Zagotoviti telesu potrebno količino beljakovin za ohranjanje mišične mase.
Prisiliti organizem, z zmanjšanim vnosom kalorij, da črpa dodatno energijo iz svoje maščobne mase.
SESTAVINE:
Beljakovine mleka (emulgator: lecitin), nemastni kakav v prahu (20%), nemastno mleko v prahu, aroma, sol, zgoščevalec: ksantan gum, sladilo: sukraloza.
Teža: 240 g
Količina / Vsebina: Embalaža s 7 paketi po 25 g...