Francija, Marseille
Proizvajalec in obdelovalec naravne in bio kozmetike: nega, higiena, spa, nega-makeup. Ponujamo vam rešitve "ključ v roke" in "po meri" za lansiranje produktnih linij. Pri BIOTIC Phocea je naša prva motivacija združiti medicinski svet z estetskim. Že več kot 10 let oblikujemo in proizvajamo čiste in varne kozmetične formule, da potrošnikom zagotovimo brezskrbno uporabo. Potrošnikom ponujamo ekolo...
Francija, Illkirch
Phytodia, laboratorij strokovnjak za razvoj rastlinskih aktivov in proizvodnjo bio kozmetike, ponuja svoje storitve v celotni vrednostni verigi kozmetične industrije, od zasnove do trženja, vključno s proizvodnjo. Že skoraj 20 let razvijamo za nas in za druge nabor izdelkov in rešitev, povezanih z rastlinami in številnimi koristmi, ki jih te ponujajo. Zaskrbljeni zaradi doseganja najboljših rezu...
Francija, Soreze
...da bi našli izdelek, ki je enostaven za uporabo in shranjevanje, učinkovit in dobro uravnotežen. Združuje tako sirilo kot laktobacile, potrebne za pripravo svežih sirov v obliki enostavne praškaste snovi. Ta ferment in sirilo omogočata tudi izdelavo skute. Razlika bo v postopku izdelave, kjer je skuta bolj odcejena kot svež sir. Namreč, svež sir, v nasprotju s skuto. REF:FROPFRAI Sestava: Sirilo, laktobacili, kalcijev klorid, maltodekstrin kot pomožna snov. Proizvedeno v: Francija...
Francija, Neuilly Sur Seine
... sestavina SOPHOLIANCE S® uravnava sproščanje sebuma, se bori proti proliferaciji bakterij in aknam, preprečuje nastanek novih mozoljev. Dipotassium Glycyrrhizinate pomirja razdraženo kožo. Betaine pomirja kožo. Aqua *, Pentylene Glycol, PEG6 Caprylic / Capric Glycerides, Ethylhexylglycerin, 1, 3 Propanediol, Dipotassium Glycyrrhizinate *, Lactobacillus Ferment Lysate *, Panthenol * , Allantoin, Disodium EDTA, Disodium Cocoamphod1PP Ether de glycol, Oleth10, citronova kislina. f Delite T Tvitnite p Pripnite NAŠE PREDNOSTI...
Francija, Saint-Denis-De-Villenette
...Za pripravo vašega skute začnemo s pasterizacijo polnomastnega in posnetega mleka glede na vsebnost maščobe, kar pomeni, da ga segrevamo na zelo visoko temperaturo za kratek čas. Nato dodamo ferment v skuto in pustimo, da fermentira pri sobni temperaturi nekaj ur. Ko se mleko strdi, ga ločimo od sirotke s centrifugiranjem (kot v cedicah za solato). Vaša skuta je pakirana v steklene kozarce, pripravljena za uživanje.
Francija, St Denis Le Ferment
Francija, Quevreville La Poterie
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play