ALINE CHOCOLATIERE ponovno izumlja klasike čokoladnih slaščic v bastiaškem slogu. To je celotna Korzika v čokoladnih dobrotah: subtilno združevanje zakladov Otoka lepote in dobre čokolade, skozi med, citruse, lešnike, zaklade maquis in znamenite Canistrelli, ki nas vračajo v otroške spomine in obljubljajo presenetljive in edinstvene okusne izkušnje.
Že več let sestre Giammertini združujejo svoje ...
...Jajčevec* (72%), čebula*, sončnično olje*, soja omaka* (Voda, Sojove stročnice*, Morska sol, Alkohol*, Koji (Aspergillus oryzae)), agavin sirup*, limonin sok*, riževa moka*, sol, česen*, rožmarin*, timijan*, črni poper*.
* Sestavina iz ekološke pridelave - Alergen
Primerno za vegane
Nasveti za uporabo
Idealno za namazovanje na rezine kruha z žiti ali za pomakanje grisinov. Prav tako lahko...
Specializirani veletrgovec za provansalske specialitete že 25 let. Konzervirane in pakirane izdelke za maloprodajo. Izdelano v Provansi, brez konzervansov. Črna tapenada, zelena tapenada z baziliko, kaviar iz jajčevcev, dobrote iz artičok, anchoïada, pistou z baziliko iz Provance, dobrote iz sušenih paradižnikov, sardina z kandiranimi limonami, thoionada iz sušenih paradižnikov, sušeni paradižniki...
...Na voljo gastronomiji od leta 1936, Coudène, danes evropski vodja "brandade iz trske", se je uspešno razvil z ustvarjanjem palete južnjaških specialitet: brandada iz trske, Parmentier, tapenada, jajčevčevkaviar, ribja juha, rouille, aioli... in celotna paleta novih namazov.