Francija, Charbonnières-Les-Bains
...Odkrijte naše veganske omake z 0 sladkorja in 0 maščob. Japonska omaka za meso Japonska omaka za ribe Japonska omaka za žar Japonska omaka za mariniranje...
Francija, Grigny
...Tradicionalna holandska omaka je topla emulzija masla, rumenjakov in limone, ki lahko spremlja ribe, zelenjavo in celo pečeno meso. Sladko se poda k filetom poširane ribe, lososu, trski, školjkam, črnem korenju, brokoliju, cvetači, špargljem, novim krompirjem, Jakobovim školjkam itd. Prav tako je odlična kot preliv za kraljevo grižljaj.
Francija, Malataverne
...Jabolčna omaka je sadna pire, sestavljena iz kuhanih ali svežih jabolk, morda z malo sladkorja ali cimeta. V Franciji je omaka sladica, medtem ko v Severni in Vzhodni Evropi ter Ameriki omake pogosto spremljajo meso. V Belgiji in na Nizozemskem jo postrežejo tudi kot prilogo, še posebej z krvavicami ali piščancem.
Francija, Castelnaudary
...SESTAVINE: telečje meso in kosti iz FRANCIE, voda, zelenjava, belo vino (sledovi sulfitov), koncentrirana paradižnikova omaka, koruzni škrob, začimbe, sol.
Francija, Sète
...1 paket cevi s kalamari, česen, čebula, nadev (meso ali riba po izbiri), sol, poper, peteršilj, paradižnikova omaka, oljčno olje, „aioli“ in belo vino. Priporočamo, da cevi s kalamari odmrznete pod vodo tik pred pripravo. Napolnite cevi z nadevom po vaši izbiri in zaprite konec cevi s zobotrebcem. Na ponvi popražite česen, čebulo in peteršilj. Dodajte paradižnikovo omako in belo vino. Vmešajte napolnjene cevi in pustite, da se dušijo 25 do 35 minut na nizkem ognju. Ob serviranju zmešajte aioli z omako. Postrezite z testeninami ali rižem.
Francija, Lyon
...Jelen je kot bolognese omaka; vedno se vrne na svojo testenino. Radodarne kombinacije z jelenjim mesom, naša bolognese predstavlja avtentičnost, razvajanje in izvirnost.
Francija, La Roche-Des-Arnauds
...Tukaj imamo rdeče pivo, ki je bilo nekoliko predelano z lahkim učinkom riževega kosmiča. Ingver odlično dopolnjuje riž s svojo legendarno harmonijo. Skoraj poprov, imamo občutek, da gre za mešanico citrusa, a ne, ingver zavzema prostor pod odejo, a nam je všeč, da je tam! In uživamo! Moja punca se lepo uredi z: Poroka: ocvrta hrana na splošno, meso ali riba, ki ju spremlja začinjena in/ali močna omaka. V resnici, moja punca gre povsod, to je noro; z ali brez ličil. :p...
Francija, Pleucadeuc
...• Slane in sladke želeaste omake v kockah IQF velikosti 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 ali 12x12x12 mm • Masla in začimbe v kockah IQF velikosti 8x8x8 mm LASTNOSTI • Pripravljeno za uporabo • Možnost prilagoditve odpornosti na hladne obdelave in teksture pri segrevanju UPORABA • Oznake za klobase, mlete meso, nuggete… • Prelivi za pico PAKIRANJE • Vreča od 10 do 15 kg • Karton 10 kg HRANJENJE • 12 do 18 mesecev pri -18°C NEKAJ PRIMEROV RECEPTOV • Česen / peteršilj • Ketchup • Paradižnik • Mehiška • Curry • Gorčica • BBQ • Sir...
Francija, Aix En Provence
...SAJEVKA - Salvia officinalis Močno kamforna, robustnega okusa, se žajbelj uporablja kot močna podpisna nota. Prav tako znana kot kamelja jezik. Rastlina Sajevka - Salvia officinalis. Kuhinja Infuzija, nadev, telečje meso, svinjina, divjačina, omaka. Oblika / Količina BIO SUHE LISTE / 15g - 75g. Izvor Francija - 100% ekološka rastlina. Zdravilne lastnosti Astringentna, antiseptična, protivnetna, tonik, prebavna, proti potenju, menstrualne težave, hipoglikemična. Spletna zeliščarna Cabri D'or vas spremlja pri odkrivanju vseh naših suhih rastlin.
Francija, Levallois Perret
...Nigella je zelo majhna semena temno črne barve in brez vonja. Uporaba nigelle v kuhinji: Semena nigelle se potresejo cela ali zdrobljena na koncu kuhanja, da obogatijo pečeno zelenjavo, ribo, meso na žaru ali riž. Prav tako so odlična za obogatitev hladnih omak, kot sta majoneza ali jogurtova omaka. Koristi nigelle v semenih: Prebavne, karminativne, antispazmodične, anthelmintične…...
Francija, Aiguilhe
... pasma iz Velaya), telečje meso iz Velaya in Foreza, fine maščobe iz Mézenca, svinjina iz Haute-Loire. Telečja glava, svinjski nogi, maouche lozérienne, auvergnatska potica, kokoš v loncu, telečja blanquette. Linija tradicionalnih francoskih omak, omaka gribiche, omaka meurette, omaka ravigote, zelena omaka, omaka madère, omaka à la diable, aioli. Linija pestov z zelišči, pesto z divjim česnom, pesto z koprivo. Sos, omaka, izdelek iz Francije, tradicionalna francoska kuhinja, pripravljena s strani kuharja. Delo po naročilu.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play