La Maison Manon je nastala iz srečanja med Renéjem MANONOM, čebelarjem, in Louisom BELLONOM, slaščičarjem. Tako se že več kot sto let preoblikujejo za užitek vseh sladkosnedov čudesa, ki jih proizvaja naš kraj.
Confiserie-Chocolaterie MANON se nahaja v Peyruisu v Alpah-Haute-Provence (04) v srcu Val de Durance, med Provanso in Alpami.
100% ročna proizvodnja
Naša ČOKOLADA iz čistega kakavovega m...
...Odkrijte naše 3D reliefne čokoladne modele jajc Lillois, idealne za ustvarjanje izvirnih velikonočnih jajc!
Komplet je sestavljen iz trde plastične podpore in mehke silikonske podlage. Enostaven za uporabo, dobili boste presenetljivo velikonočno jajce z edinstvenimi reliefi!
Specifikacija: Komplet 1 stran (1/2 jajca)
Dimenzije: V.210 x ø110 mm
Za optimalen rezultat vam priporočamo uporabo...
...Shranjujte na suhem, zaščiteno pred toploto.
Informacije o hranilni vrednosti za 100 g kruha začimb
Energija 1307 KJ / 312 Kcal
maščobe 1.4 g
od tega nasičene maščobne kisline 0.15 g
Ogljikovi hidrati 68.3 g
od tega sladkorji 42.7 g
Beljakovine 4.7 g
Sol 0.2 g
Datum minimalne trajnosti 4 mesece po izdelavi.
Naši kruhi začimb so ročno izdelani v delavnici, ki se nahaja v FaverollessurCher v LoiretCher.
Čisti med, saj v naš recept ne dodajamo nobenih drugih sladkih snovi.
Neto teža: 250g
Pakiranje: lesena oblika-film-etiketa + kontra etiketa
Rok izdelave: 15 dni...