Skupina POITTEMILL združuje podjetja Broyeurs POITTEMILL Inženiring in FORPLEX industrije, ki že več kot 80 let razvijajo rešitve za industrijsko mletje in klasifikacijo. Skupina POITTEMILL je usmerjena v inovacije in nenehno razvija svoje tehnike finega mletja in suhe klasifikacije, pri čemer vključuje povezane funkcije, kot so sušenje, hlajenje, mešanje, oblaganje, inertizacija,…itd., in je pos...
...Polteko rumene curry omake, ki je rahlo začinjena in vsebuje pikice curryja. Idealna omaka za osnovna jedi s piščancem ali škampi, prav tako v stožcih. Lahko jo obogatimo s smetano. Obstaja neskončno vrst curryja, ki so del gastronomije indijske polotoka (Indija, Pakistan, Nepal, Maldivi), v jugovzhodni Aziji, na Kitajskem, na Fidžiju, v Koreji, na Japonskem itd. Vendar pa bi njihovo omembo zahtevalo izdajo obsežne knjige.
Center za usposabljanje za postati kinološki agent v zasebni varnosti. Naša organizacija podeljuje priznane naslove po RNCP. Specializirani smo na področju zasebne varnosti, še posebej na področju kinologije; usposabljanja za postati vodnik psa, kinološki agent.
Podeljujemo potrdila za spremembo psa ali VAE. Naslov ASCCI kinološkega centra CAST.
Nahajamo se med Toulouseom in Montpellierjem, v regi...
Leta 1992 so se 5 kmetijskih zadrug iz Lota in Garonne ter iz Gironde združile in oblikovale Skupino Terres du Sud. Danes imamo 4 področja: rastlinsko področje, živalsko področje, agroživilsko področje in področje, namenjeno distribuciji. Naša osnovna dejavnost je zbiranje in oskrba. Naše dejavnosti so razporejene po treh departmajih: Lot in Garonne, Dordogne in Gironde, danes imamo 11.000 kmetov članov. Naš glavni cilj je razvoj konkurenčne in okolju prijazne regionalne kmetijske ekonomije.