Francija, Biguglia
...Hranilne vrednosti na 100 g energija (kcal) = 91 energija (Kj) = 386.2 maščobe (g) = 0.1/ od tega nasičene maščobne kisline (g) = 0 ogljikovi hidrati (g) = 21.5/ od tega sladkorji (g) = 8 beljakovine (g) = 0.6 / sol (g) <0.5 Stanje: Novo SESTAVINE: BALSAMIČNI KIS BELEGA VINA 72%, DŽEM KLEMENTIN 12%, KORZIJSKI LIMONI 0.03% zgoščevalec: ksantan gum Količina: 25 cl...
Francija, Saint Christol De Rodières
...Sestavine: - 100 % Vinski kis iz grozdja ekološke pridelave, - Šopek zelišč Provance (timijan, lovor in rožmarin) iz ekološke pridelave. - Nepasterizirano. Nasveti za uporabo: V piščančji frikaseji z kisom, solati iz leče ali solati iz belega fižola. Ta kis bo vašim jedem dodal mediteranski pridih. S svojimi aromami lovora, timijana in rožmarina je idealen kis za poletne solate. Ta izdelek ne vsebuje alergenov in konzervansov. Na voljo je v 25 cl.
...Hruške iz sadovnjaka in mango iz tropov: kombinacija, ki se odlično prilega pripravi chutneya. Nežna aroma tega chutneya ga naredi idealnega za spremljanje rafiniranega jedi. Sestavine: Mango – Hruške – Česen – Kandiran ingver – Prašek curry – Sol – Sladkor – Šerijev kis -...
Francija, Paris
...Obogaten s finimi zelišči in oljčnim oljem, ta okusna mezze iz sončno posušenih bio paradižnikov razkriva vse svoje okuse na kanapéhih na pita kruhu, toastu ali bruschetti. Enostavno za pripravo, bo odlično dopolnila vaše testenine, peciva, polente... Sestavine: sončno posušeni paradižniki* 95%, ekstra deviško oljčno olje* 2%, beli kis* 2%, origano* 0,5%, bazilika* 0,5%, česen*, sol (*iz ekološke pridelave). Brez konzervansov in dodatkov. Minimalna trajnostna doba: 24 mesecev. PCB - KARTON: 6 enot...
Francija, Gennevilliers
...Naš chutney je sladko-kisla omaka, pripravljena iz sadja ali zelenjave, ki je bila vložena v kis. Glede na svoj okus se uživa kot priloga k mesu, kot sladica na piti ali celo namazan na toast. S svojim nežno sadnim okusom vam ta mango chutney iz Malija ponuja, da v svojih jedeh poudarite sladko-slano kombinacijo, za uspešen poletni brunch ali večerjo.
Francija, Gennevilliers
...Pire iz čilija z gladko teksturo, kot ga ponujamo, postaja redek, saj zahteva skrbno pripravo za odstranitev številnih semen. In vendar, kakšna poslastica za ljubitelje začinjenih okusov! Gre za tradicionalno ročno izdelavo, ustvarjeno izključno za Seneafood. Pire iz čilija ekstra močan, 100% naraven, brez barvil in konzervansov v skladu z veljavno zakonodajo. Sestavine: Svež čili 97%, olje 1%, kis 1%, sol 1% Prevladujeta: zelo pekoče Tekstura: Gladka brez semen Nasvet za degustacijo: Priporočamo k slanim jedem.
Francija, Guenange
...Poper Habanero, znan tudi kot Antillais, je močan poper z zelo sadnimi notami. Izbrali smo, da med kuhanjem dodamo le vodo in kis za ohranjanje, da čim bolj ohranimo njegove okuse. Ta pire se uporablja na dušenem zelenjavju ali na pici, na primer. Sestavine: svež poper Habanero (izvor Nizozemska), voda, kis 100 ml 10 000 (Scovillejeva lestvica)...
Francija, Graulhet
... sušenja in nekoliko spominjajo na balzamični kis. Ima optimalno življenjsko dobo 1 leto, vendar ga na Japonskem nekateri hranijo 10 let. Kot dobro vino se izboljšuje s starostjo; če želite ustaviti zorenje, ga hranite v hladilniku. In v kuhinji? V ustih se sprosti čudovita sladkost, rahlo kisla, ki ne more ne spomniti na sladki koren, in spada med umami okuse. Njegov okus je tako nežen, da ga lahko uživate takšnega, čistega in celega, ob katerem koli času.
Francija, Paris
...CHERCHEURS D'OR VERT je podjetje, ustanovljeno leta 2020, specializirano za distribucijo oljčnega olja. Ponujamo tudi izdelke iz fine trgovine, kot so kis, gorčica ali med. Naša naloga je, da za vas izberemo izjemne izdelke visoke kakovosti, da razveselimo vaše brbončice. Ponujamo predvsem aromatizirana oljčna olja s tartufi, česnom, limono, baziliko ali rožmarinom. Visokokakovostno ekstra...
Francija, Livry Gargan
Burçak Baharat je priznano turško podjetje z dolgo zgodovino. Specializirani smo za proizvodnjo in izvoz različnih začimb (od 100 gramov do 25 kg), vključno s rdečo papriko, kavo in pekovskimi izdelki (stepena smetana, kakav, sladkorna vanilija, pecilni prašek, čokoladna omaka, vrste škroba), granatno jabolko sirup, jabolčni kis in vinsko kis, ter aromatizirane pijače. Smo proizvajalci in...
Francija, Saint Paul
... kakovost, naš indeks peroksida pa je nižji od 1. Zagotovilo na pogodbi za 100% čistost, zadovoljstvo ali vračilo denarja. Zagotovimo vam vzorec za testiranje in vse potrebne dokumente. Imamo tudi prašek iz semen kaktusove fige za izdelavo eksfoliantnih mask (posvetlitev, proti madežem..) Pa tudi kis iz kaktusove fige (za hujšanje). Cena na liter je 550 evrov (znižana glede na količino).
Francija, Copponex
... kakovost naših izdelkov. Poleg svežega sadja imamo tudi paleto predelanih izdelkov iz jabolk in hrušk: sok, koktajl, jabolčni kis, kompot… Naš jabolčni sok je nedavno prejel srebrno medaljo na splošnem kmetijskem tekmovanju na sejmu kmetijstva 2022, kar ponovno dokazuje strogo in zahtevno naravo, ki jo vlagamo v kakovost naših izdelkov. Za več informacij nas lahko kontaktirate preko telefonske številke v naši kontaktni kartici tukaj →...
Francija, Reze
Specialist za proizvodnjo PET preform, namenjenih pakiranju tekočin, SGT (Société Générale des Techniques) ponuja široko in popolno paleto 155 preform, ki pokrivajo vse potrebe stekleničarjev: voda, brezalkoholne pijače, olje, kis, sveže in UHT mleko, sokovi, vina, gospodinjski in čistilni izdelki. S proizvodnjo enoplastnih PET preform SGT izpolnjuje najvišje standarde glede varnosti hrane, pa...
Francija, Signes
Smo mala obrtna podjetja, ki deluje v Varu. Proizvajamo paleto provansalskih specialitet: tapenade, antipasti, juhe, karameliziran česen, karamelizirane čebule, paradižnikove omake... Znani smo in priznani kot strokovnjaki za kis z mesom sadja: najširša izbira, najvišji delež mesa, neponovljiv okus. Naše izdelke neposredno distribuiramo našim strankam v Franciji in na izvoz. Smo aktivni člani mreže Gourmet Provence - Proizvajalci okusov.
Francija, La Mure Argens
Destilarna Bleu d’Argens proizvaja eterična olja in hidrolate sivke, timijana, žajblja in hipe od leta 2004 ter od leta 2009 pripravlja naravne aromatične mešanice za dobro počutje. S svojimi raznolikimi linijami 100% naravne kozmetike lahko podjetje zadosti različnim potrebam svojih strank. Podjetje ponuja tudi druge izdelke, ki izhajajo iz okusa gora, kot so kis, peciva in zeliščni čaji...
Francija, Auxerre
Podjetje BAUDOIN THILLIEN ET CIE ima sedež v Auxerreju. Specializirano je za obdelavo površin: avtomatsko cinkanje: 1 linija kislega cinkanja, 1 linija alkalnega cinkanja, 1 linija duplex cink-kis, cink-jeklo. Je podizvajalec za avtomobilsko industrijo, zlasti.
Francija, Mulhouse
Vinski kis Melfor, ustvarjen leta 1922, je začimba, izdelana na osnovi alkoholnega kisa, medu in zeliščne infuzije. Tako je kis, katerega barva je jantarna, pridobljen iz razredčenega sladkornega alkohola, ki ga spremeni ocetna fermentacija, filtrira in ponovno razredči z vodo. Ta bo nežno obogatil jedi. Vinski kis Melfor Original je na voljo v steklenicah po 50 in 100 cl. Poleg tega je na voljo še v drugih različicah, med katerimi so Melfor Côté Epices, Melfor Côté Sud, Melfor Spécial konzerviranje in Melfor Côté balsamico.
Francija, Souillac
... aperitive na osnovi vina, sadja, oreščkov, ratafie, likerje iz oreščkov, kostanja, malin, karamel, čokolade z vanilijo, mete ter sadne kreme. Na voljo so tudi sadje v alkoholu, babas, cannelés, čokoladne sladkarije in začimbe iz jugozahoda, gorčica in kis s tartufi. Prisotni smo pri vinotekah, specializiranih trgovinah, kot sta Hédiard in Fauchon, ter na mizah številnih restavracij z zvezdicami v Franciji in v tujini.
Francija, Cabanes
Nahajajoč se v jugozahodni Franciji, natančneje v departmaju Tarn, posestvo LES VIGNES DE GARBASSES proizvaja vina pod oznako Vin de Pays des Côtes du Tarn. Vinogradi posestva so namenjeni 85 % za proizvodnjo rdečega vina in 15 % za proizvodnjo belega vina. Rdeče sorte grozdja so Syrah, Gamay, Merlot, Cabernet Franc in Sauvignon ter 2 gaillacois sorti Duras in Braucol. Belega grozdja so Sauvignon, Listan in 3 gaillacois sorte Mauzac, Lenc del El in Muscadelle. Tako LES VIGNES DE GARBASSES proizvajajo bela, rose in rdeča vina, grozdni sok in kis na osnovi rdečega vina.
Francija, Nimes
...ekološki balzamični kis iz Modene, ročno izdelane testenine iz starih ali brezglutenskih žit, pestos in druge pripravljene omake). Prav tako ponujamo tečaje usposabljanja za degustacijo in usklajevanje oljčnega olja z različnimi kuhinjami ter naravne izlete po oljčnih nasadih v Italiji. Naša javna spletna stran trenutno ni izčrpna glede naših ponudb.
Francija, Saint-Médard-De-Mussidan
... vrtin, Gnoj, Fitofarmacevtski proizvodi. - Rezervoarji za agroživilsko industrijo: Kislo zelje, Rastlinsko olje, Kis, Slanica, Olje repice). - Rezervoarji za shranjevanje vina: Shranjevanje vin z alkoholno stopnjo do 15°, Shranjevanje kratkoročno ali dolgoročno pri temperaturi shranjevanja okolice ali regulirani do -2 °C. - Rezervoarji za okolje: Kolektivno in industrijsko kmetijsko čiščenje...
... odličnih blagovnih znamk vključuje Mulino Bianco, blagovno znamko številka 1 v FMCG v Italiji, Monari Federzoni, blagovno znamko številka 2 za balzamični kis v Italiji, Kikkoman, svetovno blagovno znamko številka 1 za sojino omako, Patak’s, blagovno znamko številka 1 za indijsko hrano v Franciji, in še mnoge druge! > Stroj za prodajo in marketing z več kot 100 zaposlenimi > Več kot 60 milijonov evrov prodaje v letu 2023...
Francija, Domont
ENS casing je specializirano podjetje za prodajo in distribucijo HALAL naravnih črev (ovčjih in govejih), namenjenih za izdelavo vaših mesnin, merguez, klobas, sušenih klobas. ENS casing je distributer podjetja BOA (Boyauderie des Alpes - Francija). Naše podjetje ima tudi ekskluzivnost za njene izdelke iz Alžirije (Jus el-Arabi, kis, cvet pomarančevca itd.) na francoskem trgu. Lep pozdrav.
Francija, Prigonrieux
...Od leta 1790 VINAIGRERIE GÉNÉRALE proizvaja pod blagovno znamko VINAIGRE TÊTE NOIRE fine kisele, klasične kisle, vinaigrettes, začimbe, gobe in kisle "velikega gospodinjstva". Izdelki iz linije "Veliko Gospodinjstvo" so 100% naravni in se lahko uporabljajo za čiščenje planch. Med kisli podjetje proizvaja naslednje kisle: balzamični kis iz Modene, starano vinsko kis, Bordeaux vino kis, šerijski kis, jabolčni kis, beli vinsko kis itd.
Francija, Fleury Orléans
Vinski kis iz Orléansa je kombinacija treh elementov: temperatura, zrak in čas. Pri Martinu Pouretu pa vstopi v igro še en dejavnik, kakovost vin, ki se uporabljajo, oziroma kako vino postane dober kis. Uporabljamo le vina iz najboljših sort grozdja francoskega vinograda, kot so tiste iz Val de Loire (Cabernet franc, ...), jugozahoda (Bordeaux, …) ali regije Champagne (Chardonnay, ...). Ta vina so izbrana zaradi bogastva njihovega buketa in finosti njihovih arom, nato pa so podvržena počasnemu procesu acetifikacije. Francoski proizvajalec kisa....
Francija, Saint-Quentin
... proizvodne verige, v nasprotju s številnimi industrijskimi izdelki, ki preplavljajo police velikih trgovin. Odgovorna in državljanska pobuda v službi naših brbončic. Odkrijte naše foie gras iz Aisne, jedi iz severa (carbonnade), ribje terine in rillete iz Bretanje, rillete iz Picardije, črno tartuf iz Périgorda in vse francoske vina. Ne pozabimo tudi na začimbe, tartufne gorčice, Guerande sol, olja in kisele, balzamični kis in oljčno olje ter marmelade iz svežega sadja.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play