Francija, Foix
V naravnem in avtentičnem okolju družina ROUCH od leta 1870 nadaljuje s pripravo pravih lokalnih izdelkov, rustikalnih in polnih okusa. Šunka iz Ariège, suha klobasa iz jeter, klobasa pod pepelom iz Ariège, foie gras, konfitirana raca, divjačinski paštet, jelenji paštet itd... Mesnine ROUCH izdelujejo svoje proizvode v svojem laboratoriju, ki izpolnjuje evropske standarde, v Ferrières v Ariège.
Francija, Castanet-Le-Haut
La Valtiere je družinsko podjetje, ustanovljeno pred 25 leti, na jugu Francije. Od reje do konzerviranja, inoviramo v široki paleti izdelkov na osnovi mastnega račjega mesa, piščancev in foie gras z znano kakovostjo v Okcitanskem. Številne reference, kot so račje merguez, čopolate, panirani piščanci, ražnjiči; in na koncu avtentičen in poseben foie gras. Čez vse leto in brez prekinitve.
V srcu visokogorskega Pirenejskega območja, že tri generacije "KONZERVE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS ohranjajo starodavno znanje naše družine v TOURNAYU, nekdanji bastidi iz 14. stoletja. AVTENTIČNOST: foie gras, konfitirane gosje in račje meso, skrbno izbrane. TRADICIJA: kuhinja, ki so jo že leta 1870 uživali na posestvu Lande. KAKOVOST: kuhinja iz gasconske regije, pripravljena za vas, roč...
Francija, Caylus
Od leta 1896 je minilo 121 let in znanje podjetja Conserves d’Autrefois se še naprej bogati. 121 let, v katerih svojo dejavnost opravljamo s strastjo, natančnostjo in ustvarjalnostjo… Naša kulinarična dediščina, bogata, rezultat številnih receptov, ki so jih razvili naši kuharji skozi vse te desetletja, nam danes daje dragoceno znanje, izhajajoče iz tega dediščine. Nahajajo se v srcu Quercyja.
Francija, Castels
Francija, Reims
Francija, St Astier
Obrtni konzervator v Perigordu, gospa Mudry, razvija recepture, ki so povsem perigordinske, ob spoštovanju tradicij, pridobljenih v tridesetih letih izkušenj. Pripravljamo kuhane ali polkuhane konzervirane izdelke iz račjega in gosičjega foie gras, ter derivatov, kot so konfite, rillete itd. V zadnjih štirih letih smo prejeli 12 medalj na različnih tekmovanjih, kot so splošno kmetijsko tekmovanje ...
Francija, La Brede
Podjetje MOULIN DE LA MOLLE, ustanovljeno pred več kot 30 leti, se specializira za proizvodnjo račjega in gosičjega foie gras. Gosi in race so skrbno izbrane in hranjene, da njihova jetra med kuhanjem ne izgubijo maščobe. Tako MOULIN DE LA MOLLE proizvaja račja in gosičja jetra v različnih formatih. Podjetje svojim strankam v Franciji in tujini nudi vse svoje znanje.
Francija, Bosdarros
Francija, Bischoffsheim
Francija, Montesquieu Volvestre
Francija, Catus
Francija, Le Lardin-Saint-Lazare
Francija, Pomarez
Francija, Monteils
Francija, La Queue En Brie
Francija, Osses
Francija, Domme
Francija, Souprosse
Francija, La Pommeraie Sur Sevre
Francija, Caumont
Francija, Ballaison
Francija, Le Lion D Angers
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play