Francija, Saint-Médard-De-Mussidan
... vrtin, Gnoj, Fitofarmacevtski proizvodi. - Rezervoarji za agroživilsko industrijo: Kislo zelje, Rastlinsko olje, Kis, Slanica, Olje repice). - Rezervoarji za shranjevanje vina: Shranjevanje vin z alkoholno stopnjo do 15°, Shranjevanje kratkoročno ali dolgoročno pri temperaturi shranjevanja okolice ali regulirani do -2 °C. - Rezervoarji za okolje: Kolektivno in industrijsko kmetijsko čiščenje...
Francija, Beaune
Družinsko podjetje, Maison Latour, je znano po vsem svetu po kakovosti svojih rdečih in belih vin. Šteje se za enega najbolj tradicionalnih trgovcev in pridelovalcev, Louis Latour, proizvajalec nekaterih najboljših vin iz Burgundije, je prav tako pokazal pot pri proizvodnji finih vin iz drugih regij. Latourjevi se ukvarjajo z vinogradništvom že od 17. stoletja in danes vodijo posestvo s 50 hektarji. Vinogradi segajo od Chambertina na severu do Chevalier Montracheta na jugu in so zasajeni izključno z dvema velikima burgundskima sortama: Pinot noir in Chardonnay.
Francija, Strasbourg
Proizvajalec različnih gruzijskih izdelkov: vin, naravnih mineralnih vod, začinjenih omak, čajev, rastlin aloe vera, keramičnih steklenic, koruzne moke, evkaliptovih listov... itd.
Francija, Saint-Georges-Sur-Cher
Francoski proizvajalec vin.
Francija, Marcolès
... sodih iz kostanjevega lesa ga naredijo za resnično edinstven hidromel, ki preseneča mnoge ljubitelje vin. Hidromel apis terrae je primeren za postrežbo kot aperitiv, na primer, pa tudi in predvsem kot spremljava predjedem in sladicam, vključno z jedmi, foie gras, jedmi z mesom (polži, gambas...), siri, temno čokolado, suhim sadjem. To so nove okusne kombinacije, ki jih omogoča novo vrhunsko medeno vino, izdelano v Franciji, znanje, ki ga je ponovno odkril in ohranil ta mladi moški, strasten do gastronomije in čebelarstva. Hidromel je vino medu, ki se lahko hrani leta v kleti.
Francija, Fleury Orléans
Vinski kis iz Orléansa je kombinacija treh elementov: temperatura, zrak in čas. Pri Martinu Pouretu pa vstopi v igro še en dejavnik, kakovost vin, ki se uporabljajo, oziroma kako vino postane dober kis. Uporabljamo le vina iz najboljših sort grozdja francoskega vinograda, kot so tiste iz Val de Loire (Cabernet franc, ...), jugozahoda (Bordeaux, …) ali regije Champagne (Chardonnay, ...). Ta vina so izbrana zaradi bogastva njihovega buketa in finosti njihovih arom, nato pa so podvržena počasnemu procesu acetifikacije. Francoski proizvajalec kisa....
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play