Vinski kis iz Orléansa je kombinacija treh elementov: temperatura, zrak in čas. Pri Martinu Pouretu pa vstopi v igro še en dejavnik, kakovost vin, ki se uporabljajo, oziroma kako vino postane dober kis. Uporabljamo le vina iz najboljših sort grozdja francoskega vinograda, kot so tiste iz Val de Loire (Cabernet franc, ...), jugozahoda (Bordeaux, …) ali regije Champagne (Chardonnay, ...). Ta vina so izbrana zaradi bogastva njihovega buketa in finosti njihovih arom, nato pa so podvržena počasnemu procesu acetifikacije. Francoski proizvajalec kisa....
Podjetje VIGNERONS DE GUITRES je družinsko podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo vin Bordeaux. Podjetje se razvija na domačem trgu, predvsem pa na izvozu v Afriko in Azijo. Ponuja tako namizna vina kot tudi velike letnike, VIGNERONS DE GUITRES pa zadostijo vsem zahtevam.
AXA MILLESIMES združuje vrhunske vinograde svetovnega voditelja v zavarovanju. Danes skupina AXA MILLESIMES poseduje več kot 525 hektarjev vinogradov v Franciji, na Madžarskem in na Portugalskem. Njena zastavna ladja ostaja CHATEAU PICHON LONGUEVILLE, drugi razred klasificiranega vina iz Pauillaca.