Francija, Vernosc-Les-Annonay
... konzervansov, brez barvil - Krema iz lešnikov 100% "CLEAN LABEL" brez prisotnosti glukoznega sirupa - Pasta iz lešnikov z izrazitim okusom kostanja, malo sladkana in brez vanilije - Pire iz lešnikov, na voljo v Doypack vrečkah za enostavno in hitro uporabo - Naravni lešniki v sirupu za večkratno uporabo: za dekoracijo, v koščkih kot priloga Za predelavo lešnikov iz ekološke kmetijstva je podjetje prejelo potrdilo ECOCERT FR-BIO-01. Concept Fruits je prav tako certificiran IFS in BRC.
Francija, Fresne
MOISSI DES COMORES je podjetje s sedežem v FRESNESU v departmaju Val-de-Marne v regiji Île-de-France. MOISSI DES COMORES je podjetje za uvoz in izvoz živilskih in prehrambenih izdelkov iz Komor. Tržimo izdelke, kot so: - vanilija iz Komor - stroki vanilije - nageljnove žbice - cimet - začimbe Vsi naši izdelki so visoke kakovosti in 100 % naravni. Za več informacij o naših izdelkih nas lahko...
...Specialist za vanilijo - in avtor referenčne knjige o vaniliji, smo leta 2018 ustanovili podjetje Vanilla & Spices. Danes imamo pisarno na Madagaskarju (Antananarivo) in na Šrilanki (Colombo). Imamo tudi trgovske predstavništva v Španiji, na Švedskem in v Indiji. Iščemo nove poslovne partnerje v Evropi, Kanadi in ZDA. Ponujamo vanilije zelo visokih kakovosti gourmet, pa tudi kakovosti za ekstrakcijo. Za več informacij nas prosimo kontaktirajte. Vedno smo v fazi iskanja in razvoja.
Francija, Buxerolles
... proizvodnjo naprav za upravljanje, štetje gotovine in dezinfekcijo gotovine, se nahaja v Španiji. Podjetje, specializirano za pridelavo in izvoz vanilije, se nahaja na Madagaskarju. Podjetje, specializirano za proizvodnjo medicinskih postelj, blazin in blazin z spominsko peno, se nahaja v Franciji. Lahko vam omogočimo obisk vseh teh podjetij, da bi ocenili kakovost in proizvodni proces teh poslovnih partnerjev.
Francija, Damville
...Čokoladnik od leta 1948, Michel Cluizel, je eden redkih Cacaofèviers (predelovalcev kakavovih zrn) na svetu. V svojih delavnicah na jugu Normandije, kjer dela 240 ljudi, izdeluje izjemne čokolade. Michel Cluizel se edinstveno zavezuje k kakovosti, ki presega ekološke čokolade ali 'čisto kakavovo maslo', saj jamči za vse svoje temne, bele in mlečne čokolade. Od plantaž kakavovcev, sladkorne trske in vanilije, je izdelava čokolade velika pustolovščina, kjer se prepletajo izkušnje, strokovnost in znanje čokoladnika.
Francija, Bidart
Nekaj drobtinic norosti... Recepti za piškote in torte iz Maison Miettes so brez glutena. Uporabljamo moke, kot sta riž in koruza, ki piškotom dajejo neprimerljivo hrustljavost. Okus je v središču našega pristopa in naše znanje postavljamo v njegovo službo. Ko uživate v torti, najprej cenite hrustljavost, nato pa vonj: polnost praženih lešnikov, sladkost vanilije, svežino limone. Majhna pika cvetne soli vam pusti nepozaben spomin v ustih.
Francija, Bordeaux
...Izvoznik BIO vanilije iz Madagaskarja išče veletrgovce po svetu za nakup vanilijevih strokov dolžine 13 do 18 cm, z vsebnostjo vlage 20/30 % in vsebnostjo vanilina 1,9 %. Cena FOB / 450 €/kg dostavljeno v Francijo, vsi izvozni dokumenti ECOCERT.
Francija, clamart
...hkrati pa zagotavljajo pošteno plačilo kmetom. - Tradicionalno znanje: Obiranje in predelava vanilije potekata po obrtniških tehnikah, ki se prenašajo iz generacije v generacijo. Vsaka faza, od opraševanja do zorenja strok, se izvaja z natančno skrbnostjo, da zagotovimo izjemen izdelek.

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play